Underbara dopdag!

Dopet var underbart fint! Lilla Ida var hur söt som helst. Hon och jag busade en massa när Ullis öppnade presenter. Lill-tuffsan är så söt när hon ler, skrattar och har sig. Hon är en fin gåva till denna jord. <3

En stolt mamma Ulrica och hennes Ida


3:e delen av "Millenium" trilogin!

Ja ni! Jag vaknade som sagt upp "bakis" imorse kl 05.00 ;O FYFAN! Dunkande huvudvärk och illamående är inte helt okey. Men vafan! Alvedon, vatten och musik, sen iväg till jobbet! Det gick i alla fall bra och jobba. Hon som jag jobbade med hade sin son på jobbet idag. Jättesöt liten prick, en riktig busunge. Så det var full fart hela dagen där, det gillar vi!

HON GJORDE DET IGEN! Lisbeth Salander, hon är helt KLOCKREN! Sista filmen "Luftslottet som sprängdes" var suverän tyckte jag. Rysningar, spänning, humor, ja, allt fanns med! Tummen upp!

Nu ska jag duscha, fixa håret, fixa lite inför dopet imorn och sådär, sen sova. Ullis, Ida och Perra kommer och hämtar upp mig runt 12.20. Kommer bli så fint för lilla Ida och roligt!


Upp klockan 5? ;O

Ja, jag är nyss hemkommen från bravader med Dan. Var och äkade på Church Street, mycket gott + dricka. Sen blev det Brända Bocken, med massa dricka där. Sen Interpool med massa dricka där. Och nu sitter jag här, full, kan dock skriva som ni ser.

JAG SKA UPP KLOCKAN 5! Hur tror ni det känns? Inte helt okey med alkohol i kroppen, kommer ju vara full/bakis när jag vaknar om 4 timmar, GREAT! Men jag behövde det här. Och trevligt var det!

Träffade Angust också! Mycket trevligt må jag säga! 

Chestpiece?

Ja, jag har som sagt funderat på det här en längre tid. Jag är bra sugen på att göra en "Chestpiece", dvs en tatuering på bröstet/bröstkorgen. Jag har hittat ett motiv som jag starkt skulle vilja ha. Vad det är det får nog visa sig när jag gjort tatueringen. Och Stoffe (han som gjort dom senaste tatueringarna) blir nog mitt offer som får göra den. Han är grymt duktig och han uppskattar att tatuera min hud.

Och jag somnade som ett litet barn runt 16.45 och vaknade 20.00?!?!

Lillebror skulle skjutsa mig till Citygross imorn efter han slutat skolan. Snällt, så jag får handla allt jag ska ha den här månaden.

Nehepp. Lite tv och sen sova kanske?

Trött.

Jag och Cathrine har stått och gjort smörgåstårtor hela dagen idag, 14 st för att vara exakt. All "prepp" tar sin tid-dvs. förberedelser (röror, skiva skinka, gurka, citron, tomat, koka ägg mm), sen lägga ihop, plasta, garnera, plasta och packa.. Men det gick. Jag gick dock vid 13.30, så hon hade kanske 30 min till kvar då.

Mamma ringde och ville till Valbo så hon hämtade mig i Bomhus. Åkte till Valbo, köpte lite grejer. Åt på mitt jobb (Madame), mycket gott. 

Kom nyss hem. Ska lägga mig och sova nu, är verkligen skit trött. Kommer ändå slockna under dagen, så jag kan lika gärna göra det nu. Borde höra av mig till A och se hur vi ska göra också. 

Kom på nu att jag har ett brev som måste postas innan imorn egentligen, men jag orkar inte. Jag skiter i det idag, kanske hinner det imorn.


Avbrott! Fan, jag älskar marsipan!

Ja, på grund av system-underhållning eller nån drift-teknik-grej på blogg.se under natten, så kom det inget inlägg från mig inatt som det brukar.

MEN, jag har bara jobbat ändå. Går bra, och ja, jag älskar ta me fan marsipan, eller INTE!  Nej då, det är inte så farligt, men jag hatar marsipan ändå, grymt äckligt.

Var med Moggis igår. Kul hade vi i alla fall. Men vi däckade dock i sängen båda två runt åtta tiden, mitt i South Park, är det inte typiskt? Men vi vaknade till liv och fick fart på tv:n igen. En fika hann vi med också.

Ingenting att säga om denna kväll, bara massa tjafs, gräl och bråk.

Jobb imorn, får se vad jag hittar på efter. Kanske skulle träffa A, men jag måste handla en massa mat och grejs, så vi får se, vi skulle höras i alla fall.


Köpte lite nytt idag, 2 långtröjor på Gina, blev helt kär i den med döskallarna!
Det kunde inte bli mer "jag". Sen blev det lite annat smått och gott också!


Någon som undgått det här?

Jag ÄLSKAR att VOLBEAT är på gång med nytt album! Längtar tills det kommer! (Början på nästa år, vad jag har luskat ut). Det är KÄRLEKHÖG nivå. Tror att nya plattan kommer bli riktigt bra! Varför skulle den inte liksom? Tummen upp på det!

Jobb idag. Gick bra som vanligt. Tänker dock inte skriva vad jag gjorde, eller jag orkar inte rättare sagt, kan säga att det handlar om marsipan i all oändlighet.

Jag total-däckade i Li's säng TVÅ timmar när vi hade lunchat. Haha, fyfan. Måste skärpa mig och få in sov-rytmen på nätterna.. Det här funkar ju inte skit bra har jag märkt. Tummen ner på det!

Nehepp. Ska kika på Riverside som jag missade igår.

Shooter.

Jobb idag. Gick riktigt bra, vi låg bra med allting idag så det flöt på bra hela dagen. Som Eva sa: Fyfan vad vi är bra! Haha. Fick beröm också, alltid lika kul och uppskattat!

Är hemma hos Li nu, ska bo här tills på tisdag. <3

Sitter och kollar på Shooter nu, skitbra film! Har sett den innan, men den kan inte ses för många gånger! Absolut värd 5 av 5 möjliga, helt klart!

Imorn blir det jobb igen, nice nice!

JAG VILL HA LÖÖÖÖN! (kommer på onsdag) ;D

A Warriors Call.

Var ju hos Ullis igår. Jätte trevligt och kul att ses igen. Blev mys med Ida och fika med Ullis mamma och moster Tutta. Men Ida fick troligen magknip, så hon var jätte ledsen, jätte länge.. stackars lill-tuffsan, inte kul och se alls!

Jobbade idag mellan 9.00-16.00. Gick bra, men herregud vad trött jag var när jag slutade. Jag somnade "nästan" på bussen hem.. det var så jävla nära.

Li och Rasmus är här nu. Ska kika lite tv, och sen ska Li sova hos mig!

Lillasyster hämtade mig i stan, sen åkte vi hem till mamma. Vi lagade mat och bakade lite. Så vi hade lite syster syster mys!

Jobb mellan 10.00-16.00 imorn. Sen blir det mys med Li och Daniel.


Volbeat - A Warriors Call <3


Torsdag i all ära.

Jobbade idag mellan 9.00-13.00. Terapi-arbete kan vi kalla det idag. Jag stod dessa fyra timmar och tillverkade/tryckte ut marsipan-tomtar. Kul undrar ni? Mitt svar är, det blir ingen jul hemma hos mig.

Nejdå, så farligt var det inte. Men jag skiter i jul hemma hos mig. Jag ska jobba. Jul kommer det finnas hemma hos mamma så det räcker och blir över. Orkar inte lägga ner tid på att ta fram julpryttlar som sedan ska tas ner igen och upp på vinden.

Träffade Bobo (Skoogis) idag efter jobbet. Riktigt trevligt. Mys hemma hos henne först, sen tog vi oss ner till stan där jag bjöd på fika. Sen var vi och handlade lite mat. Imorn ska fröken bli bjuden på lasagne, hon skulle promt ha det!

Jag ska till Ullis, Ida och Perra imorn och hälsa på! Ska bli skojigt! Får se vad vi hittar på.


Nothing last forever.

Guns'N'Roses-November Rain


So far away.

Mitt illa mående är nästan över och jag är inte så yr längre som tidigare i alla fall.
Trodde det skulle hjälpa med lite mat, men inte då. Så fel jag hade.

Finns det någon bättre att kolla på South Park med än Rasmus, min bror? Tror faktiskt inte det. Vi båda har den där sjuka humorn och bara skrattar oss igenom avsnitt för avsnitt. Tummen upp!

Ska försöka komma i säng tidigare än föregående nätter. Jag behöver sömnen när jag jobbar som jag gör just nu. Känns som att det bara är att bita ihop, för snart kommer ett jobb-maraton som heter duga. F r o m Lördag så är det nämligen sju dagars jobb i rad som väntar. Money!


Jag kan inte hjälpa att du känner som du gör eller att det blivit såhär. Men gör det här för din skull, och hennes. Det håller inte i längden att hålla på som vi gör ändå. Det vet både du och jag.

Rage - Down


Varför?

Ja, det va ju en fin dag idag. Och här ligger jag, trött, mår illa och är yr i huvudet. Satans helvete..

Är just nu i tvättsstugan, kommer dock bara tvätta de två maskiner som ligger i nu, jag orkar inte mer efter det.. Usch. Jobbig dag..

Och jag känner mig som manglad av en ångvält i kroppen. Det vill säga att jag har träningsvärk från jobbet igår. Det är en hel del muskler som används när man tillverkar bakverk om man säger så, rulla hit och kavla dit med världens kraft!


It ain't much I'm asking..

Infektion.

Ja, jag var ju som sagt och jobbade imorse, jättekul och timmarna bara sprang iväg. Har varit konditor idag och gjort Mocka-bakelser, Chokladbollar och Parisevåfflor. Åter på Torsdag då.

Just nu sitter jag och lyssnar på massa gamla låtar. Underbart.

Väntar på att storebror Rasmus ska komma hit. Vi ska laga mat och ha filmkväll. Får se vad det blir för bus, något blir det i alla fall.

Moggis, du klarar det här. Jag finns här, det vet du!

Och jag har en jävla infektion i handen, pga att jag har skärt mig på jobbet.. och det gör så jävla ont! Det svider och går upp hela tiden, så det läker inte som det ska. SATAN!


It all takes time.


Queen - I Want It All <3


Vardags lyx.

Ja, jag blev bjuden på middag av Moggis när jag kom hem från jobbet. Han sov här inatt så han fick fixa mat och sånt till mig. Skitgott var det, jag fick något marinerat kött, klyftpotatis och bearnaise-sås. Mums.

Var som sagt och jobbade. Var skitmycket idag. Och så fick jag jobb på bageriet (tredje jobbet), två dagar denna veckan också, ska bli kul. Så dit ska jag imorn och på torsdag.

Det går inte beskriva hur ja känner, hur jag mår.


Green Street Hooligans
, mycket bra film!


Däcka?

Jo, visst! Jag total-slocknade i systers säng hemma hos mamma efter middagen med familjen.. Och jag är inte nån som somnar hur som helst. Detta berodde på för lite sömn och jobb i en och samma kombination, vilket resulterade i att jag blev väldigt trött och däckade.

Har gått bra på jobbet i helgen, men jag fick jobba över idag pga att en som egentligen skulle jobba till stängning var krasslig. Men det gick ju det också.

"Slamp-chock. Veckans ord? Wow."


Ozzy Osbourne - Dreamer
<3


Jag vet inte vad som händer, jag är jävligt ledsen.. Jag hoppas du förstår vad du gör.

Alrighty then.

Jo men visst. Ace Ventura-Pet Detective rullar just nu på tv:n. Sitter och myser med äldsta storebror Robert, lillebror Kristoffer och lillasyster Jennie.


Friday the 13th.

Min älskade Jason Voorhees, dyker upp igen. This is your day!


South Park nation.

Sitter just nu och kollar på South Park. Det var bestämt någon som fick mig att vilja kolla på det igen. Så tack till dig. Dem är ju ändå så jävla klockrena!

Har varit ute hos mamma idag. Kan konstatera att det inte funkar så bra. Jag förstår inte att det ska vara så jävla svårt att kunna lyssna på någon annan någon gång.. Att det alltid ska behöva bli bråk. Jag blir så jävla less.

Jag är helt splittrad. Jag orkar inte med att behöva känna såhär.

Jag funderar på att jobba hela Julafton.. Är julen verkligen så viktig egentligen? Okey, till viss del. Men 200:- i timmen är inte dåligt, och jobbar man då hela dagen (ca 14 tim) så ja, då ramlar det in pengar. På Nyårsafton finns det också jobb.. Så ja.. 


This, this drives me crazy..

Nehe, jag vet inte vad jag ska skriva idag heller. Jag känner bara att allt är upp och ner. Jag vet varken ut eller in längre. Varför ska det behöva vara såhär?

Tänkte jag skulle ta och äta någonting nu och kolla på Andra Avenyn. Blir nog inte mycket mer än det här. Har ingen ork kvar känns det som. Alla dessa tankar tär..

Jag saknar alla i Blekinge. Jag vill åka ner. Jag vill åka bort från allt det här. Jag skulle vilja ta mitt pick och pack och bara åka ner till Matilda och hennes familj och stanna där ett tag. Vill vakna upp i deras hus och bara veta att jag kan vara omkring dem, att dem inte är 80 mil ifrån. Den kärlek jag känner för den familjen kommer aldrig gå att beskriva i ord, aldrig! Det här avståndet, det här jävla avståndet. Jag hatar det!
  


Blir galen.

Var som sagt och jobbade idag. Dock bara 4 timmar, men vad gör det? Skönt var det i alla fall. Fick lite timmar på fredag också, och så jobbar jag 2 helger i rad nu, så jag ska kunna vara ledig när jag ska på Ida's dop.

JAG VILL TATUERA MIG IGEN! Jag är helt fast i det här.

Har varit hemma hos bror och hälsat på. Moggis var där. Hade inte träffat honom på ett tag pga jobb och så. Men nu sitter vi hemma hos mig och kollar på tv. Ska väl sova om ett tag. Imorn måste vi fixa lite grejer. Eller ja, jag ska fixa, han får följa med, haha. Sen bjuder jag nog honom på en fika, Mocca kanske?

Oväntat? Jo då. Men bra.

Jag är glad just nu.

Min äldsta storebror Robert kommer upp i helgen! <3

Nu ska jag åka till jobbet..

Frågetecken.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva..

Känner mig helt upp och ner sen igår.. Och jag kommer ingen vart med att sitta här och fundera som vanligt heller känner jag..

Jag vet inte vad det här är.
 

Theory Of A Deadman - All Or Nothing


.

Vad gör man vaken nu? Vet ej. Men jag hittade den här gruppen. Riktigt bra faktiskt.


Theory Of A Deadman


Helgen.

Fest, fest, krog och fest är nog så man kan beskriva den här helgen bäst! Förfest hos Niklas i Fredags med Dekkerhus och Anders. Rock Baren på det, men det sög. Blev Old Saint's istället. Träffade lite roligt folk också.

Igår blev det lite fest hos Våjlet med massa annat folk. Roligt som fasen. Ambulansen var på besök och drog en arm till rätta som var ur led. Dom höll på och glömma en spruta med "smärtstillande" i soffan. Haha, "Den hade vi alla kunnat haft roligt med".

Idag är det Fars Dag och jag har inte ens ringt Pappa än, dåligt dåligt. Får se till och göra det.

Nu ska vi hem till Våjlet och fika. Sen ska jag på bio med hela min familj. Tänka sig. Får se hur det slutar.

Hännänhuippuna, hyväksi lopuksi, Jag säger bara, så jävla typiskt..

Bus.

Varit på stan och lunchat med Daniel, hur trevligt som helst. Fick nån rolig typ bredvid oss som Daniel förmodligen tyckte var lite moppig, jag med för den delen. Gick inte riktigt att inte skratta åt. "Vi kan nog rädda Helsingland!" Haha.

Mötte upp Lillasyster yster, tog en fika på George. Har kommit på att det finns ganska så mycket att prata om när man inte bor under samma tak längre. Men tur är väl det, tycker man uppskattar varandra mer när man inte ses så ofta. Trevligt var det i alla fall <3
En tur på Systemet hann vi också med åt mig.

Mli aka Våjlet, kommer och hämtar mig efter sex tiden nångång så jag ska ta och börja fixa mig lite smått här. Sen får vi se hur det här slutar ikväll.

Hännänhuippuna, hyväksi lopuksi, Varför ens fråga?

Hejhopp.

Haha ja. Flummig dag måste jag säga.

Jag och Mli fick varsit nytt smeknamn idag, jag kallas numera Jåjzy och Mli Våjlet av sötaste Susanna pga galna felsägningar, haha..!

Har blivit massa mys idag hemma hos Susanna och Mattias med Mli. Sen tog vi oss till Söder och gick till Mocca och fikade med Niklas, Dekkerhus och Anders, massa trevligt.

Efter det blev det film hemma hos dom igen. Paranormal Activity. Häftig film, inspelad med handkamera. Inte äckligt eller läskig men jävligt obehaglig.

Pratat med M nu inatt, fick bli mer prat imorn för jag råkade väcka honom. Kanske inte så konstigt om klockan är typ 01.30 när man ringer och spökar?

Onsdags-mys.

Pratat med M nu i säkert en timme i telefonen. Helt underbar och jävligt busig liten pojk det där. Tur att han finns i alla fall. Nu är allt mycket lättare, men ändå inte.

Idag sov jag och Moggis värsta länge. Jag vaknade 12.30 och Moggis runt 13.30 kanske. Men jag behövde sova så jag sket i att det blev sent. Åt frukost för första gången på säkert 3 månader, mest för att han skulle slippa äta själv. Sen blev det massa tv.

Mli kom hem och hon kom och hämtade mig. Var och handlade på Willy's. Hem och gjorde Tacopaj, blev hur god som helst. Sen hem till henne och kollade lite tv och hälsade på och så. Vi ska tydligen vara bartendrar på Lördag, haha. Nu blir det tv i sängen och skit snack <3

 
Kotiteollisuus - Minä Olen


Äntligen ledig!

Tills fredag i alla fall. Då blir det jobb på tredje jobbet.

Och på fredag taggas det för utgång, packad ska jag bli! Det behövs fanimej.

Ligger och kollar på tv med Moggis nu, ska snart sova. Vi har hittat på massa bus idag. Och vi var till Skogskyrkogården och tände ljus för hans lillebror Robin och mormor/farmor. Sen var vi till Bomhus kyrkogård och tände ljus för min morfar <3 och Robin B fick ett ljus också.

Imorn kommer Mli hem, lekas massor med henne då, hon har varit borta alldeles för länge nu. Men nu är det ju bara en dag kvar, så jag får stå ut. <3

Fick inbjudan till Ida's dop idag. Jättefint kort på lill-tuffsan. Ska se till och ta ledig från jobbet den dagen, för jag vet att jag jobbar då nämligen.

Nu ska jag kika Andra Avenyn medans Moggis kikar annat på tv:n.

RSS 2.0