Uppesittarkväll med Ronjis.

Inte skrivit sen i lördags förmiddag nu, vet ej varför, bara inte blivit av.


Jag var i valbo med Ragnar i lördags eftermiddag, trevligt värre :) Hon var på värsta shopping-humöret men hon hittade absolut ingenting hon ville köpa, inte så kul, men vi hade iaf trevligt och det var kul och ses igen. Vi hade nog inte setts på över 1 månad.. Sen åkte jag hem till mamma & Hans och kollade Robinsson och sen kikade jag på Wallander - Hemligheten.

Igår tog jag det bara lungt när jag vaknade och sen skickade jag mess till mamma och frågade vad hon gjorde och då var dom på väg till Enköping till Hans föräldrars grav. Mamma ringde när dom kom hem och ville att jag skulle komma ut en sväng så jag åkte dit :) när jag kom så ville mamma och Hans åka ut en sväng och plocka videung och björk-ris, så vi åkte till Oslättsfors, och då kom jag på att det var där Smörnäs låg ;D vilka minnen jag har därifrån! Vi spenderade alltid några dagar där i 7-8-9 :) och så var jag även där med gymnasieklassen en gång :) roligt värre! Lite bilder från det kommer här nedan :) Sen spelade jag och mamma bingolotto men vi vann inget. Efter det blev det en tripp till Skoogis och jag sov där.

Har varit ute en sväng med mamma och syster idag och handlat lite som jag behövde ha hem också.

Nu är Ronjis här på besök och ska sova kvar. Det blir nog en uppesittarkväll med massa prat och sådära :)

     


Svårt?

Jo tydligen, vissa saker verkar varar jävligt svåra att förstå och jag blir så inåt helvete förbannad.. Usch säger jag.

Det vart massa mys med Li och Danne igår kväll, supermysigt och behövligt <3 Jag sov här inatt så jag och Li har bara tagit det lungt nu på morgonen :) Hon ska till Dalarna om ett tag och jag ska till valbo med Ragnar, wie, längesen vi sågs så det ska bli roligt =) 

Kanske tar en tur hem till mamma och co om jag orkar lite senare, annars får det nog bli en skön hemmakväll själv, känner att det kan behövas!
 
Och imorn ska jag åka och hämta Skoogis i Grisslehamn :) får se om jag ens hittar dit ;D haha. Men det ska nog gå bra, sen blir det nog mys hemma hos henne kanske? :) <3

Ozzy Osbourne - Over the Mountain

Byttis bus i detalj =)

Ja nu är jag hemma igen från min vecka i Blekinge! Gud så skönt det har varit! <3 Träffat massa med folk som jag ville träffa och jag hann med det flera ggr om!

Fredag: Vi kom ner, och jag åkte direkt till Matilda m. familj :) <3 jag kunde inte bärga mig, var tvungen att träffa dom redan först kvällen. Fick mat och sen blev det fredagsmys med Let's dance. Sen ringde pappa och ville att jag och Matilda skulle åka ut till Petra och hälsa på dom så det gjorde vi :) Blev mys med pappsen och massa prat <3 Sov hos Matilda sen.

Vättern utsikt

Lördag: Vi vaknade och det blev film tiill frullen, men det var as dålig så vi tog fran Oliver's blåspennor och gjorde lite bilder, riktigt kul, men jag glömde dom där. Sen åkte hon, jag och Oliver till Sarah och kollade på hennes nya lamm :) as söta, typ 20 st nya, wie! Sarah var dock inte hemma, trodde vi, men det visade sig att hon visst hade varit hemma och läst tidning på soffan ;P haha shi på oss som inte plingade på dörren. Sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte till Malin m familj. Blev tacos och mys. Men alla gick och la sig 22.00 så jag fick då sitta och kolla film alldeles själv.. blää.

Sarah's, Matilda's, Oliver's och mina små sötingar <3
   

Söndag: Vaknade tidigt av att Cassandra och Cornelia satt och käkade godis 07.00 ;O usch, blää på barn som inte sover länge.. Jag och mamma åkte och hälsade på Erika (gemensam kompis till mamma och pappa), vi fick nybakade bullar :) Sen pratade vi lite skit. Sen åkte vi till Alice, dom skulle spela bingolotto, men det blev att jag åkte till storebror och umgicks med honom ist :) <3 lagade mat och kollade beck och kollade på hans roliga fiskedrag och så sov jag där.

Den ni, speciellt drag ;)

Måndag: Vaknade hos bror 09.00, mamma messade och vi bestämde att vi skulle till Älmhult :) Vi var på Ikea och inne i stan. Bror hittade skor och träningskläder. Jag hittade med skor men bror tyckte dom var fula så jag sket i det ;P Sen fick jag och mamma ryck och hälsade på mina storebröders farmor Laimi, jättekul! Jag och mina småsyskon var ofta där efter dagis och skolan när vi var små och allt såg precis lika ut :) Jag fattade då inte mycket vad hon sa, hon bryter enormt grovt på finska när hon pratar svenska, men vad gör det, kul och se henne igen! Sen blev det entur till Sarri - mina storebröders faster. Hon blev jättechockad att vi bara kom men glad. Jag var mycket hos henne när jag var liten. Träffade alla hennes söner med, shit vad stora dom har blivit Jonathan 22, Jepsper 18, Jonas 17 och Julius 9 och alla ser likadana ut :D hehe, kul var det iaf att träffa dom. Sen åkte vi till Malin och sov. Jag och Johan (hennes son) satt och kollade på Mirrors på natten där ;P haha shit, jävla störd film.

Pepparkaks husen på väg till Älmhult 
 

Tisdag: Vaknade och jag åkte till Martina, hon hade tagit ledig hela dagen för att träffa mig :) supergulligt! Vi var i Karlshamn och hittade på bus hela dagen, jättekul och träffa henne igen! <3 Sen tog jag bussen till Kylinge där Bodil hämtade mig :) Ville träffa Matilda igen och sova där <3 Vi käkade och sen åkte jag och Matilda till Sarah. Matildas pappa var där så vi pratade massor med honom och Sarah, blev allvarlig diskussion. Hade samma diskussion med Bodil och co. Så lätt när ni förstår - and some day I'll come back! <3 Sen blev det mys med Matilda och sen deckade både hon och jag.

Heter det inte mjukisbyxor i affärer? haha ;D

Onsdag: Vaknade 07.30 av att hela familjen hade åkt hemmifrån, jag somnade om ett tag. Sen blev det frukost och film - 27 dresses. Jag gick ut med soporna och diskade det som var sen dom ätit på morgonen, och sen tog jag OPA och åkte till Maxi och handlade åt familjen :) lite kan man ju göra när man bor där! =) Bodil kom och hämtade mig runt 14.00, vi åkte till fritids och hämtade Bolle (Oliver) där jag möttes av en bamsekram :) sötnosen då! Sen åkte vi till Sölvesborg där han skulle klippa sig. Jag tog V 70:n och åkte till Matildas skola och hämtade henne och hon blev då bra glad att det var jag som kom ;D <3 Vi åkte in till Sölvesborg igen och tog en fika och så kom Bodil och Oliver med och gjorde oss sällskap. Sen blev det middag och våfflor hos dom och sen åkte jag till Alice där jag och mamma sov.

Torsdag: Jag och mamma åkte hem, var hemma runt 19.00. Jag tog bilen och åkte till Li :) och sov där <3

Tändsticksgumman i Jönköping

Byttis drar på bus.

Igår var jag med mamma på sjukhuset, hon var på sån där mamografi. Jag ville följa med och se vad dom gjorde, jag är ju lite orolig att det ska hända nåt med mig. Men jag fick svar på frågor och lite tips på hur man kan kolla sig själv och sådär. Sen var hon och jag i Valbo i handlade skor till mig och lite annat smått och gott :) och sen var jag hemma en sväng och åt hos familjen.

Sen åkte jag ut och hälsde på ullis :) vi kollade på Twilight och pratade lite skit. Kändes lite som förr när vi sågs faktiskt, mycket skoj <3 hoppas allt går bra med grynet i magen :)

Idag har jag vart med mamma på Ove's. Mamma skulle kolla på gardiner, men hon hittade inga. Jag köpte lite presenter till Matilda och Oliver eftersom jag ska dit imorn direkt när jag kommer ner :) och där ska jag hitta på bus kan jag säga!

Som sagt, det blir Blekinge imorn <3 jag längtar som fasen. Ska bli kul och hälsa på allt folk igen :) Saknar alla så otroligt mycket när jag är här hemma.

Uppdatering om bus där nere kommer om jag hittar nån dator och skriva på ;) jag ska i alla fall ha en bra vecka i mitt himmelrike :)

Losing you.

Mamma kom hem från Norge igår, så jag sov över där i natt och så har jag spenderat lite tid med henne idag :) vi städade och sen åkte jag, jennie & andre åkte och handlade och sen lagade jag kycklinggryta med wokgrönsaker till familjen, blev skit gott =) Sen tog jag en tripp hem till Li, där jag nu sitter och bloggar och kommer spendera natten :) kul och träffas igen, det var ett tag sen <3

Min låtsasfarmor har fått en hjärtinfarkt, det lät allvarligt ;( så jag och mamma åker ner och hälsar på på fredag och stannar i några dagar. Jag vet inte hur allvarligt det är, men jag vill inte riskera att inte hinna träffa henne om hon blir sämre ;( Alice, vi ses snart <3

Imorn ska jag följa med mamma till sjukhuset, hon ska in och kolla sig och då tänkte jag att jag kunde följa med som stöd och det tackade hon inte nej till. Sen blir det möte på KFG med Camilla. Och kanske en fika med ullis om hon hör av sig :)


 


American History X.

Satt nyss och kollade på Spårlöst, och fyfan vad jag grinade... så hemskt men ändå så lyckligt. Jag kan bara inte hjälpa att jag är så känslosam. Mycket bra program.

Satt för övrigt och kollade på American History X inatt med, och den filmen är ju fruktansvärt bra! Jag har ju sett den typ ett tjugotal gånger, men det är då fan alltid lika bra i alla fall! Shit, grymt bra film!

Sitter nu och kollar på massa avsnitt av Merlin på svt play. Serien är ju helt fängslande och jag kan inte sluta kolla. Är inne på sista avsnittet på webben, sen kan man börja följa det på tv:n istället. Jag vet inte vad det är, men trolldom är något jag finner intressant även om sånt bara är påhitt. Kanske har det utövats förr, jag vet inte. Spännande är det i alla fall.

Ska hämta lillebror 18.58 på tågstationen och skjutsa hem honom. Hans är nämligen i Norge och hälsar på mamma så då får jag agera taxi. Men vad gör man inte för lillebror :) Kanske stannar där och kikar Beck - Det tysta skriket med honom <3

Edward Furlong och Edward Norton i American History X

La Voix!

Yes, rätt låt vann ikväll! Malena Ernman - La Voix ;D Och La Voix betyder då "rösten" och nog fan har hon en röst som heter duga! Jag gillade låten första gången jag hörde den, fick sånna där sköna rysningar i kroppen och det får man bara när något är bra :) Jag och Mli satt hemma hos Thunvall med Niklas och kollade och sen rullade det in massa folk och vi gick efter ett tag, men trevligt var det :)



Nu sitter jag här och kollar på Wallander - Bloodsband. Har sett den förr men kan lika gärna kolla, finns inget annat bra ändå.

Imorn ska jag försöka städa lite här hemma eftersom det inte blev av idag pga olika skäl. Har varit med Mli och sådära istället och det är ju mycket roligare såklart :) <3

Vafan är det som händer?

Har inte skrivit på ett tag, är för mycket att tänka på just nu.. Jag vet inte riktigt vad som händer med allt och alla...? Tycker i alla fall att saker och ting börjar bli jävligt jobbiga när folk beter sig som dom gör... Varför?

Jenni var här igår och vi pratade en massa, skönt och få ur sig lite saker och så, hoppas på busigheter med henne framöver! Sen var jag hemma hos familjen och gjorde gulasch soppa, den blev helt underbart god! Sen prat och mys med syster. Och Mli sov här inatt :) vi låg och kika tv och gjorde pizza igårkväll, myspys! Du och jag no matter what. Finns alltid för dig <3

Har agerat taxi idag med, har skjutsat både Mli's bror och min bror till tågstationen, Tobias skulle till Kiruna och bror min skulle till Stockholm för att jobba med pappa.

Nu sitter jag här med Daniel och vi har kollat på Let's Dance. Och vi kan konstatera att rätt par åkte ut! (tummen upp) Vi ska snart kolla på Big Brother ;D haha så kul. Kollade alltid på det förut när det gick.

Imorn blir det städning & sen melodifestivalen hos Mli med folk :) <3



Nytt rekord i nysningar.

Rekordet är nu 8 nysningar på raken ;O har aldrig tidigare hänt! Och min hosta, den går mig på nerverna. Jag hostar konstant dagarna igenom. Usch, kan inte skiten bara gå över. Tror det har med buset i Stockholm och göra, dvs. Volbeat konserten. Men den smällen får man väl ta! Men vad gör egentligen det. Det var ju värt det :)

En ny vändning, haha. Jag gick igenom besökslistan på helgon och hittade en person i Sandviken som var med i ett band. Frågade såklart om dom gjorde nån bra musik. Fick lite sidor att gå in på. Hittade då Nidhöggs Vrede och en helt underbar låt vid namn Heimdals toner. Inte riktigt min typ av musik, men fy så bra! Värda att lyssna på.

Imorn blir det stan med Ronjis, ska till AF och KFG för påskrifter. Sen ska hon sola och jag följer med som sällskap för att jag är snäll :) 

Den enda bra bilden från konserten i torsdags!


Men snälla!?

Caroline af ugglas - snälla snälla snälla?! Det är en skandal att låten gick vidare, herregud! Jag blir tokig på svenska folket. Det är för fan pinsamt. Kan någon förklara varför i helvete folk ens röstade på denna låt? Jag menar, turkosa jävla gummistövlar och en usel jävla sångröst, vad är det att rösta på?


Jag hittade lite gamla kompisar från the old days i blekinge under gårdagen dvs. de jag gick på dagis och i lågstadiet med, lite roligt faktiskt. Pratade med Johanna idag, man är allt nyfiken vad folk håller på med nuförtiden när man inte setts på så länge :) skulle vara roligt om man kunde träffa lite av folket nästa gång man åker ner! Får ta en rundvandring och knacka hus :D haha. I miss those days. När allt var jättebra och man inte behövde bry sig om annat än vem man skulle "leka" med efter dagis och lillskolan. Memories...

Och shi på mig, jag har blivit sjuk igen, helt äckligt. Jag bara hostar slem hela tiden.. och det är inte roligt, för jag kan varken slappna av eller sova.. kanske blir apoteket imorn om det inte går över.

Pratade med mamma alldeles nyss, hon trivs på jobbet i norge iaf så det är bra :) glad för hennes skull. Och vi pratade om massa annat med. - Allt ordnar sig, vi löser det, ingen fara. Skönt och höra dom orden ibland. <3

A moment for ever.

... to remember! Volbeat i Stockholm var riktigt grymt, shit vilken feeling det var inne i fryshuset! Förbandet Accident tyckte jag väl inte riktigt om, för skrikigt i min smak, men nån låt var riktigt okey ändå. Fick rysningar när dom började med Introt från senaste plattan och när dom sen kom ut! Helt underbar känsla, det är fan kärlek till ett band det! Sen körde dom Guitar gangsters and cadillac blood följt av Back to prom, och därefter körde dom blandat från skivorna. Fick lyssna på nästan alla mina favoriter, Mary Ann's place, Maybellene I hofteholder, Gardens tale, The human instrument, Sad man's toungeI only wanna be with you, A moment forever och massa mer bra låtar! Awsome <3

Volbeat VS. AIK? Haha ja, det är likadana färger på sina halsdukar! Så passa er, det är inte bara AIK:are som springer runt med halsduk! ;D 

Jenni var här igår, jättekul och träffa henne igen! Januari senast ;O Men vi pratade en massa och vi har nog kommit på lite satyg vi ska göra ;D

Nu är det iaf helg, ska ta det lungt och så. Nästa vecka kommer viktigt beslutstänkande och det ska jag inte ägna helgen åt. Det räcker att jag tar det nästa vecka! :)

Pratat lite med Markus idag också :) ska se till att få iväg det där rackarns brevet jag klurat på i 1 ½ veckas tid.

På väg till Sthlm, i Sthlm på väg till coola fryshuset, hemgång som så bestämt stod på skylten och galna brudar efter konsert. Samt en oändligt galen lång rulltrappa vi åkte i igår på nån utav tunnelbanorna på väg till husby där vi sov ;D
    

Bilder på själva konserten kommer efter helgen då Li kommer hem med kameran! Så ni får vänta med att se godsakerna till dess ;)

Appetite for distruction.

Grattis brorsan! Nu har du äntligen ditt körkort! Visste att det skulle gå bra :) Var och hämtade honom i Norberg idag med Hans. Vi stannade och käkade på vägen och lillebror fick köra hem. Kändes lite mysko att åka med lillebror, men jag vänjer mig nog :) han kör ju jättebra! <3

Var hem och tvättade idag och sådär, mysigt och vara hemma i familjens hus alldeles själv. Hade min dator med mig och kollade på 183 dagar på webben som jag missade i måndags medans jag tvättade 3 maskiner :)

Sen har jag vart med Mli, blev mys i soffan och en ren besvikelse när johannes ringde och sa att han inte kunde tatuera henne imorn. Hon som var så taggad inför det, nu blir det om 2 veckor. Sen fikade vi med hennes pappa och lillebror.

Imorn kommer Jenni och hennes kompis hit på fika :) blir mys och snacka lite skit.

Sen jävlar är det Stockholm och Volbeat som gäller! Yeah, bussen går 13.50 och vi är framme 16.25. Sen blir det käk och lämna packning, sen drar vi iväg till Arenan! Kommer bli great <3 Jag och Li på Volbeat, kan det bli bättre? ;D Love <3

I keep my smile up with the lie.

Skulle egentligen ha åkt till Jenni idag, men så blev det inte. Hennes son blev sjuk inatt så det blev akuten för deras del. Får ta det en annan dag när martin är bättre :)

Jag var på möte hos Camilla på KFG idag och det gick väl bra, vi pratade mest om min utveckling under tiden jag varit inskriven där. Haha, det där lät ju som om jag hade varit sjuk eller nåt, men det är faktiskt bara min privata arbetsfödmeling jag varit inskriven på! Och så pratade vi om utbildning och jobb och sånt. Ja allt möjligt egentligen. Ska tillbaka den 18:e tror jag och prata lite igen. Har lite och tänka på tills dess...

Sen tog jag en tripp hem till Ronja och där stod hon med slickepotten i munnen och såg glad ut ;D vi fikade med hennes muffins och spelade guitar hero och sen kikade vi djävulen bär prada ;) myspysigt värre!

Imorn ska jag hem och tvätta och bara ta det lungt! Måste ju förbereda mig inför torsdagen!


 

    Jag & Oliver i somras & Matilda på nyår <3
    
 Saknar er otroligt mycket mina älsklingar <3
Ni är som syskon för mig!
Love you!


Hold on to my heart.

Ja hörrni, idag har jag inte gjort så jättemycket. Jag har sökt sommarjobb och så. Sen kom Ronja hit och vi myste i soffan och så pratade vi lite :) Sen åkte jag och hämtade Li hos Elina och så åkte vi hem och fikade & kollade tv och planerade inför torsdagen! Det mesta är klart nu :)

Dagens diskussion: Ronja sitter och kollar i mitt jysk-blad jag fått med posten. Ronja - aah, två 80 sängar för 2250 det var ju billigt, men varför är madrassen bara 1,60? då blir ju den för kort.. Jag - måtten på madrassen är 160 x 200. Ronja - jaha, då förstår jag! tyckte det var gulligt :) lika gulligt som att jag inte förstod hur man fick in ett youtube klipp i bloggen ;D men nu vet jag tack vare Ronja!

Imorn ska jag hem till Jenni på lunch i Hofors :) får se hur hon bor och snacka lite skit! Sen är det möte med Camilla på KFG som gäller, får se vad som blir sagt och bestämt, uppdatering kommer imorn.

                                 
  

 

Helg skoj!

Igår vaknade jag, syster och pappa 08.30 och åt frukost tillsammans innan han skulle åka hem. Värsta mysigt, vi brukar ju inte direkt göra det så ofta. Sen åkte han 09.15 ungefär :) Jag och syrran satt och spelade spel på min nya dator, haha vilka flummspel!

Sen åkte jag till Mli och umgicks med henne. Vi kikade melodifestivalen och Wallander. Och sen fick vi ryck och ville ut och åka bil. Vi hämtade Li i bomhus och sen åkte vi till stan och hälsade på Niklas & Axel som var på Hangloose, sen vart det en tur till bomhus igen och vi hämtade upp Elina. Det blev massa flumm musik och damp i bilen på stan :) roligt roligt! Jag och Li tog en tur själva i bomhus, like the old days. Kom hem 03.40.

Idag vaknade jag ungefär ganska sent. Fixade lite här hemma och så kom syster & André, vi satt och spelade Pinguins på min dator och fyfan vad fult spelet är då. Man ska få 25 pingviner i mål genom att använda trampoliner/studsmattor så dom kommer upp på hinder och kan plocka mynt, sen ska dom i mål. Haha, man kan inte annat än att skratta när man spelar det ;D Sen åkte vi hem till mammas hus och slingade håret på syster och så gjorde vi tacos :)

Nu sitter jag här och kikar på Beck - Den japanska shungamålningen. Får se hur denna film slutar.

Volbeat på torsdag med Li! Klart, det kommer bli grymt! Yeay.


Ja, så här ser penguins spelet ut, och det är riktigt roligt ;D

RSS 2.0