Kreta here we come!

Idag drar jag och Ragnar till KRETA!
Hemma om en vecka igen ;D


Shopping.

Jaha, nu är man Iphone 4 ägare också.. Och ny jacka blev det idag också, McKinley Exodus 5000, skitsnygg! Så nu har man en riktig telefon och en bra jacka (jackan kommer man kunna ha hela livet typ om den inte går sönder), bra investeringar!

Ikväll blir det nog hotellvisit igen som det ser ut. Vet dock inte vad vi ska hitta på, det visar sig..

Tatuerings-galen!

Ja, jag är nog fan det! På riktigt!

Gaaah, jag och Angust pratade om en tatuering som han skulle vilja göra.. en stor som ska sitta på höger vad! En döskalle som kommer upp ur en lilja med en fjäril som sätter sig på själva skallen. Jag tror att det kan bli fruktansvärt jävla coolt och snyggt! Vi får börja slipa på det där när jag kommer hem från Grekland! Men jag vill göra nu nu nu nu! Sen blir det på handlederna också före det stora projektet, jag vill göra nu nu nu också!

Grymt mysig dag idag för övrigt! Först stan med Ragnar och Skoog, köpte lite inför resan som jag behövde. Sen åkte jag och Ragnar och handlade på Maxi. Sen har jag varit på stan och träffat en som jag fikade med, sen blev det hotellvisit och youtube och en massa prat, trevligt!

Saknar...

Sitter och pratar med mys i telefonen, saknar honom!

Jobbade kväll idag med Jenni och Maria, gick bra. Imorn är det dags för jobb igen, kvällen med Helena. Sen jobb hela helgen, så den är förstörd.. kul.

Ska snart sova hade jag tänkt, men får ingen ro. Men nu efter jag pratat med mys kanske jag kan somna.

Imorn kommer Skoog hit och spenderar lite tid med mig också! <3 

Damn..

Det börjar ta sig, jag kommer sakta men säkert tillbaka till vanliga dygnsrytmen.. Säger jag som sitter uppe mitt i natten nu, haha. Men.. jag sov i alla fall riktigt inatt och det är ett plus!

Blir jobb torsdag 14.30-22.00, fredag 14.30-22.00, lördag 8.00-21.00 och söndag 8.00-21.00.. Är sedan ledig till 26:e när jag och Ragnar drar till KRETA! :D

Ett besök kanske är att vänta?


Jag vet inte om jag borde eller inte borde..

.. men jag tycker om dig så fruktansvärt mycket. Du gjorde mig glad när du var här. Du gör mig glad fast du är så långt borta. Varje dag. Varför ska allt behöva vara så jävla jobbigt? Usch, det här mår man inte bra av.. Jag saknar dig.. Jag blir galen av att inte få vara med dig.

Fredag den 13:e!

Idag är det Fredag den 13:e! Alltså Jason's dag!


Otrohet?

Haha, msn visar reklam: "7 av 7 svenskar som är otrogna på semestern ringer billigare med Comviq" Hallå? Stört ju. Vad har det med saken att göra?

Jobb snart igen, 21.45-07.00. Sista natten, tack och lov. Mamma och syster kommer snart och hämtar mig. Tack för det, då slipper jag åka buss!

I learned to live, half alive..

Sitter på jobbet nu. Två timmar kvar tills jag slutar. Ska hem och sova och sen åka ner på Sommar yran och träffa Jonna som jag inte har träffat på flera år. Sen blir det jobb inatt igen, natt nr fyra, sista.

Jag sitter bara och tänker en massa.. Hur blev det så här? Jag vet inte riktigt själv hur jag mår. Allt är så fruktansvärt rörigt i huvudet.

Runnin' round leaving scars..

Terence Jay - One Blood / Hooligans


Work.

Sitter på jobbet just nu, började 21.45 och jobbar till 11.00..

Har nyss spenderat 1 tim 32 min och 42 sek med att prata med Pontus från Göteborg ;D Väldigt givande och roligt samtal! Rolig prick det där. Började prata med varandra för ca 5-6 år sedan och har ännu inte träffats, lite dåligt. Men den dagen kommer nog den också!

Nu ska jag kolla vidare på American History X, mycket bra film! Sen blir det Avatar!

Börja om?

Ja, nu får vi sätta fart med bloggandet igen..

Har fruktansvärt ont i käften idag, visdoms-tänderna börja komma mer och mer.. Jag kan inte svälja, så idag blir det ingen mat. Jobbigt, eeh ja.

Och jag har ont nån annanstans också, men det är snart borta, tack och lov, tack vare mamma's tips. Men men, man får helt enkelt skylla sig själv när det gäller det där.. haha.

Grymt skönt att mamma inte brydde sig om piercingen igen i alla fall! ;D

Jobbar nätter inatt, tisdag, onsdag och torsdag.. 21.45-07.00, förutom att jag måste jobba över imorn till 11.00.. Fanns ingen som kunde jobba mellan 7.00-11.00.. Så vi får se hur jag mår imorn. Ska troligtvis träffa Niklas, det var ett jävla bra tag sedan, ska bli grymt kul!


Jag saknar min tiger.. Allt är så himla komplicerat pga situationen. Varför måste det vara så?

Underbart!

Jag har haft en helt underbar vecka, (8 dagar). Bästa på länge! Tack för att du kom! :)
Jag behövde det här, jag behövde dig!


Tearing love apart


RSS 2.0