Trött.

Jahopp, har inte skrivit sen i söndags. Men det beror mest på att jag jobbat mycket och att datorn fick något jävla ryck höromdagen/natten och vägrade starta. Men nu är allt under kontroll och skiten fungerar.

Jobbade igår på gamla jobbet. Trodde det skulle bli en lugn dag, men så blev det ju inte. Men men roligt att få jobba lite där också faktiskt. Omväxlande om inte annat.

Jobbade på nya jobbet idag igen också. Haha bara massa jobbprat tycker jag, men det är kul. Var mycket att göra men det gick bra. Jobb imorn med 12.00-19.00. Ledig torsdag, sen jobb fredag, lördag och söndag.

Just det, klippning på torsdag också! Nu jävlar åker det av.

Alla 4 killfavoriter vidare i Idol! Haha, vilken tur. Calle, Niklas, Erik och Jon! Jag bara avhudade Niklas igår när han sjöng, vilken röst och vilken skön låt.

Haha, jag och Dan var och handlade nu ikväll. Flummigt värre. Men roligt var det. Och visst kan man få ha roligt nån gång när man handlar? Tycker jag i alla fall. Lär ses snart igen. Tycker det dröjer bra länge mellan gångerna, men har man fullt upp på varsit håll så har man helt enkelt inte tid. Sågs ju iofs på festen i lördags, men ändå.

Jobb och kalas.

Igår: Var med lillebror och käkade på Österns Pärla, jättetrevligt. Sen hyrde vi film och åkte hem till mig och kollade. Det blev "Shooter", skitbra film! Sen åkte vi och hämtade Li, jag ville ha sällskap när jag skjutsade hem lillebror. Hon och jag åkte till Kvantums parkering och satt där och pratade i typ 1 ½ timme. Blev att vi åkte till bomhus och satte och på en parkering där med och pratade. Klockan var 02.30 när jag kom hem tror jag.

Men tack gumman, både du och jag behövde prata och rensa tankarna <3

Idag: Vaknade 10.45. Gick upp och klädde på mig. Åkte till jobbet ca. 11.20. Började 12.00 och slutade 16.00. Skulle på Ove's 50 års kalas kl.17.00 så jag fick hoppa in på en toa på Köpis och fixa till sig så gott det gick och sen åka dit. Det bjöds å mat och dricka, och allsångs häfte fanns det, skit trevligt. Men det blev tidigt hem. Syster fick skjutsa hem mig eftersom jag drack. Blev att vi kollade på film.

Och imorn är det jobb igen, fast på mitt gamla jobb, ska bli kul! Börjar 14.00, så sovmorgon blir det också, och det behövs. 

Ibland har man tur!

Var med mor till Enköping idag. Hon skulle hämta en matta hon och Hans hade köpt till vardagsrummet, skitsnygg. MEN hon hittade såklart en till matta som hon ville ha i köket och köpte den. Och lilla jag fick en matta till köket att lägga under bordet, en grå-svart-vit med kinatecken, jättefin! Nu blir det till att måla om vitrinskåpet, bordet, stolarna och soffan i svart-högblankt! SNYGGT!

Kom hem vid 17.45, åkte direkt till Skoog och hämtade henne. Vi var på bio och såg Flickan som lekte med elden. Skitbra! MEN som jag sa om Män som hatar kvinnor, det fattas delar av boken. När vi kommer ut till garaget Oxen (för att vara exakt) så är garagehelvetet stängt! Och där inne står min bil. Jag hade såklart glömt att kolla när det stängde. Jag ringer Addici Security, blir kopplad till Gävle, det går toner och jag går runt på gatan. Vad händer inte, jo det glider förbi en Addici Securitas bil. Jag haffar honom och frågar hur mycket en låsöppning kostar. Han säger snällt att eftersom han redan är på plats så fixar han det åt mig ändå. Vilken flyt! Fick alltså låsöppning utan att betala de 300 kr det kostar. TACK så hemskt mycket!

OCH, jag har fått mer jobb, på båda jobben. I helgen, plus nästa vecka och nästa helg. My lycky day or what? :) Något glad! Och lönen trillade in på kontot nyss med, det ser jävligt bra ut!



Mina nya lampor, fick den runda mattan med samma färger som den stora till vänster, och den flummiga mattan med svt:s grejs tog jag kort på för att den just var så flummig och ful!

  


Whoop.

Ja idag blev det en tur ut till mamma. Höll henne sällskap medans hon sydde. Syster kom hem från skolan. Blev en fika och sen gick hon och jag ut till vattnet och pratade en massa. Blev lite roliga bilder också. Kanske lägger upp dom om jag känner för det.

Hämtade Mli och sen dess har vi umgåtts. Jag gjorde en skitgod korvstroganoff till oss och mätta blev vi! Sitter och kollar på idol, Calle, Niklas och Erik gick vidare! 

Imorn blir det kanske bio med Skoog, jag hoppas! Annars går jag själv (skulle aldrig göra det men ändå).. måste se den! Tror den är skitbra!


Näe, det får bli en bildserie på min olycka idag.

 en jävligt vass brödkniv + mitt långfinger i hög fart 
 resulterar i massa blod och ett ganska rejält jack i fingret!


Whooot.

Jaha, ja idag har jag vart på PFV och lämnat in papper, finns en helgtur jag kan ta, ska bara kolla om jag kan ta den så det inte krockar med andra jobbet.

Var ner på stan med Linnea och flummade runt. Letade bröllopskläder som hon skulle ha på sig på ett bröllop. Hittade faktiskt potensiella kläder till det. Skitfint! Och med Linnea stuk på det såklart!

Sen åkte jag hem till Skoog och hälsade på. Pratade lite och sen kom hennes mamma och hälsade på. Sen blev det en tur till Ica för Skoogis ville ha choklad. Sen åkte jag hem.

Nu sitter jag här och kollar på idol och har ont i munnen sen igår. Ganska bra program idag faktiskt. Jag hoppas på Calle, Erik och Niklas nu! Och sen väntar ju det bästa, nämligen Andra Avenyn.

Just det, fick iväg brevet idag med, hoppas det kommer fram innan helgen.

Åhh fyfan vad irriterad jag blir på vissa bilister. Jag svängde ut på en gata, och det var bilar parkerade i motsatt riktning (ej enkelriktat där jag körde) och så kommer det en fitta i en Saab från andra hållet och bara kör på. Blir så jävla irriterad eftersom det finns en trafikregel som säger att den som har "hindret" på sin sida ska vänta eller ja helt enkelt får flytta på sig...... Hon skulle ha stannat och backat tillbaka men valde att bara köra på och tvingade mig att backa flera meter. Kärringjävel!

Updatering --> Fyfan!

Mli kom hit runt 19-tiden, hon fipplade med min dator medans jag försökte skriva brev, men det gick inte så bra med skrivandet, så det blev en paus där. Får försöka fortsätta inatt. Brukar gå bättre efter 00.00 med sånt har jag märkt. Tror alla mina brev är skrivna efter den tiden faktiskt.

Tror bedövningen släppte efter 20.00 nångång..

Men vi åkte och hälsade på Angust sen i alla fall. Inte en dag försent! Var jätteroligt och se honom igen, efter 15 månader. Pratade en massa med honom och Matte.

Sen blev det mys hemma hos mig, bara jag och Mli. Kollade på Eden Lake. Helt okey, men psyko. Blev lite fika också, köpte en såndär almondo Daim-Apelsin, helt okey den med.

Imorn blir det annat.

Fyfan.

Som sagt var till tandläkaren 14.30 idag, skulle laga två små hål. Tog bedövning, vilket resulterade att jag fortfarande (4 timmar efter) är bedövad ;O herregud! Jag får spunk. Har inte ätit något sen 12.. det börjar krisa med humöret känner jag. Och allt gick på 2290 kr.. vilket innebär att jag aldrig tänker gå till tandläkarn igen!

Nu sitter jag och väntar på Mli som ska komma hit och mysa med mig ikväll! Det behövs. Får se vad vi hittar på.

Och jag fick brev idag, efterlängtat! Ska se till att knåpa ihop ett tillbaka nu redan ikväll och inte dra ut med att skriva med 2 veckors mellanrum. Det är hela sju månader sen vi började skriva.. En lång tid. Och snart är det slut.

Väntan.

Jobbade 12.00-17.45 idag. Gick jättebra, fick sköta det mesta själv och sen stänga för Eva gick hem tidigare. Får se om jag hamnar på schema nu. Jag hoppas det i alla fall. Och sen gick jag in till Linnea på Cityfrisörerna och umgicks med henne en kvart. Sen skjutsade jag henne hem eftersom jag ändå skulle åt det hållet och så fick jag ju sällskap. Ska ses på tisdag och hitta på något.

Jag åkte till mamma på middag. En typisk söndagsmiddag, stek (långkok), potatis, sås och grejs. Inte ofta det blir sån middag, men när det väl händer så är det verkligen jättegott. Trevligt var det i alla fall!

Nu sitter jag här och vilar, eller ja tar igen mig lite. Har typ ont i ryggen, men allt för att man inte är van vid köksarbete. Men men.

Imorn ska jag till tandläkarn, fy helvete, DYRT! Och jag väntar på brev..



Salander!

Jobbat idag, gick bra! Dock lite trött. Jobb väntar imorn också. Nehe, nu ska jag läsa mig till sömns. Jag är Salander på spåren!

Lisbeth Salander, vilken stjärna, och snygg är hon!




Vet inte vad jag ska säga egentligen. Saker och ting är som dom är och jag vet inte hur jag ska lösa det här. Känns som om jag inte alls vet vad jag känner eller vill längre. Kan inte förklara. Vet inte vad det är som hänt med mig. Du har rätt, jag har haft tid. Men inte tillräckligt. Svårt för dig att förstå. Jag förstår inte själv. Jag vet innerst inne att jag sårar dig hur jag än gör. 

Love is in the air.

JAG ÄR KÄR! CALLE KRISTIANSSON, vilken gud!



Och lite kär i Niklas Hockers röst!


Rise Against!

Ja, det fick fan bli ett till inlägg här idag!

9 album med Rise Against är på väg hem nu, lite mycket kanske, men det var vad Zakarias (kusin) kunde fixa, och jag säger då inte nej! För det här bandet är kanske hur bra som helst! Ska försöka fixa lite Killswitch Engage också sen.


Nu blommar det fanimej.

Sitter och kollar på Idol och så blir det reklam. Vad visas inte? Jo en jävla reklam om jul... jag blir så fruktansvört trött. Snälla, låt sommaren och hösten ta slut först! Usch!

Har läst lite idag, men inte så mycket som jag velat. Jag somnade nu ikväll med boken i anstiktet. Hur det nu kan komma sig att man är trött när man inte gjort nå speciellt, bara vart hemma hos mamma och bakat tunnbröd.

Aja, åter till Idol nu.


Sötnos!

Skrev brev till Markus igår. Mitt brev har dröjt alldeles för länge.. Förlåt, men du vet varför. Inte långt kvar!

Läste i 3 timmar så fort jag vaknade idag, eller fort och fort, jag gick upp vid 11-tiden. Helt inne i boken, kan nästan inte lägga ifrån mig den. Herregud så bra den är. Men nu väntar snart slutet, eller ja, några timmars läsning till sen är det slut.

Ida är så söt, lill-fia! Var nämligen och hälsade på hos Ullis idag :) Var hemma hos henne först och sen åkte vi ut till min mamma och hälsade på för hon ville se Ida. Vi kollade på idol där, var inte så bra idag tyckte jag dock. Men det var trevligt. Sen åkte vi hem till Ullis familj och där var Perra, dom skulle sova där. Ullis och Perra har fått äckliga larver i sin lägenhet ;O usch! Tack för idag Ullis :) <3

Bjuder på lite Takida idag. Helt såld på nya plattan! Hur jag nu kan vara det.. inte riktigt min typ av musik. Men mår man såhär så går nästan allt att lyssna på.


Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.

Pratade lite med Ullis idag, flummis :) <3 Skulle försöka ses imorn om det gick. Får se vad vi hittar på då i så fall. Kul och ses i vilket fall som helst!

Var hem till mamma och vi åkte till Ikea en sväng. Sen var vi ner till köpis en sväng också. Gick väl sådär idag. Åkte hem och jag åkte hem till mig och gjorde gulasch-soppa med lite egen tappning. Blev jättegott.

Nu sitter jag och kollar på Andra Avenyn. Mycket bra serie i alla fall.


Heaven shall burn.

Inte gjort många knop idag. Var och hälsade på Skoog en sväng. Vi sprang mest nere i tvättis och pratade en massa. Och jag hämtade mina kära skräckisar som jag glömt där. Så nu blir det att titta på dom nån dag framöver. Hoppas att allt går bra för dig nu också, jag håller tummarna och jag kommer och hälsar på! <3

Var hem och hälsade på familjen en sväng. Gick bra idag. Käkade och sådär. Sen blev det lite flumm inne hos syrran.. hon ska nämligen ha klassfoto imorn, och eftersom det är sista fotot så ska det ju vara roligt och dom ska då vara NV-nördar. Hon såg skapligt flummig och rolig ut, haha sötfia <3

Är förresten mitt upp i Stieg Larssons "Flickan som lekte med elden" för andra gången. Filmen kommer snart (18:e September) på bio och jag vill uppdatera mig om vad som händer i boken innan jag ser filmen. Jag läste böckerna i fel ordning (Flickan som lekte med elden (2) -->Luftskottet som sprängdes (3) -->Män som hatar kvinnor (1)) pga att pappa bara hade 2:an hemma från början, så nu jag har glömt. Ruggigt spännande i alla fall!

Vet inte riktigt vad som händer imorn, det visar sig. Ska fixa lite papper.

Be strong, hold on, antoher day will rise
Be strong, love is gone, heart is cold as ice
 


"Jag var tvungen"

  1. Att skriva ett jävla inlägg på bloggen om "mig" är ju ganska mellanstadiet, ni som tyckte att jag betedde mig på den nivån när jag skickade personliga sms. Men men nu tar jag det till eran nivå.  

  2. Du kan omöjligt förvänta dig att få någonting tillbaka, med tanke på att jag alltid haft dåligt med pengar. och det vet du/ni om sedan länge. Om jag hade haft pengar hade jag väl för fan bjudit tillbaka. Du valde att bjuda på ett inträde och typ 3 cider sammanlagt, men det var ditt val, inget jag bad om. Och 3 stycken är fan inte "massa dricka" som du påstår. Du får det att låta som om du har bjudit mig på en hel jävla kväll..

  3. Bogseringen kostade definitivt inte 300 kr som du påstår. Finns inte en jävla möjlighet i världen, för din bil drar fan inte 4-5 liter/milen.

  4. Och som många andra gånger när jag skjutsat har jag inte fått tillräckligt med bensinpengar. T.ex, när jag och Li kom och hämtade dig på engeltofta och skjutsade hem dig till bomhus och du gav 20 kr i bensinpengar, tror du att det räckte långt? Du som säger att du betalat för varenda meter du blivit skjutsad. Och jag har skjutsat en viss person till bussen ett x antal ggr, just för att vara snäll.

Jag orkar inte tjafsa om det här längre, för det känns som att ingenting har betytt nånting för er i alla fall. Jag lämnar det här, den såkallade "vänskapen" som funnits, den har aldrig varit riktig och ärlig. Den har varit förstörd sedan länge. Jag klarar mig bra utan falska vänner.


My heart is cold as ice..

Det gäller att sortera, att ta vara på det som verkligen betyder något.

I don't know if I can yell any louder, I can be so mean when I wanna be.

This might be the end.



Tid.

Eckerö med Mli idag! Var trevligt med hennes sällskap, men resten sög ganska hårt. Bara massa jävla pensionärer. Herregud. Jag blir så trött. Massa prat om "dagens ungdom" i brist på annat liksom.

Jag känner mig helt jävla känslomässigt off/mentalt orkelös just nu. Jag orkar inte. Det går liksom inte tvinga och pressa ur mig saker och ting, speciellt inte känslor. Är det så jävla svårt att förstå så fine, låt mig vara då. Det funkar inte. Resultatet blir att jag stänger av precis allting och det är precis vad som hänt nu..

För att förstå hur jag funkar, måste man känna mig utan och innan. Det är ytterst få som verkligen gör det. Ingen idé att försöka slänga massa saker i ansiktet på mig och tro att svaren ska poppa upp som väntat. Snarare tvärtom.

Jag behöver tid nu, mer än någonsin.

Please don't leave me.

Kom nyss hem från Mli, mysigt och umgås efter så långt uppehåll pga alla hennes påhitt - eskilstuna och roadtrip till Öland! Flummhöna <3 Vi kollade i alla fall på Idol, men vem har inte gjort det idag liksom? Helt okey faktiskt.

Imorn blir det stan med mamma en sväng + att jag och Mli nog ska till att boka en kryssning, kan ju alltid vara trevligt att åka iväg sådär på en tur far far away. Sen får vi se vad som händer.



Fastnade nog för den för att jag känner såhär.


Två dagar sen sist.

Söndag: Jobbade ju som sagt, gick jättebra tyckte jag och det tyckte Karin som jag jobbade med också. Får se vad chefen säger nu.. hon skulle höra av sig i veckan.. usch! Jag hatar att vänta..

Var med Li när jag kom hem, storbror kom också. Hade trevligt.

Måndag: Li färgade håret på mig, blev jättebra och det behövdes, sen åkte hon hem. Moggis kom hit vid 16-tiden och vi gick ner på stan och gick runt lite. Träffade på en gammal kompis till honom som vi gick och fikade med. Jättetrevligt och hon var rolig, hihi. Ett plus där! Gick hem och lagade mat, kollade film och sådär.

Idag: Har precis vaknat, och vi ska snart pallra oss ner på stan är det tänkt. Men det kan nog dröja en timme eller två till kanske? Moggis är lite trött verkar det som.

Syster kommer hem från Tyskland idag, springer nog ner på station och säger hej sen tror jag. Saknar henne.

Får se hur den här dagen slutar. Ska nog träffa Mli sen, hon har varit borta i 2 veckor nu, så henne saknar jag med jättemycket.

Jag vet inte riktigt hur jag mår, nånting är i alla fall fel. Men jag vet inte riktigt vad..


Hemskt..

Jag har nyss kört på en räv, usch jag hoppas att den dog fort =/ träffade den rakt framifrån och det bara dunkade till under bilen.. kan säga att jag mår dåligt över det, men jag hann inte stanna. 

Jobbade idag på Madame, gick väldigt bra och roligt att träffa det flummiga gänget igen. Ska jobba imorn också mellan 12.00-17.45. Sen ska jag och Li umgås lite, får se vad det blir.

Tatueringen mår mycket bra idag. Inget kladd som igår.. och jag har kunnat jobba och gå som vanligt.

Markus ringde idag, trevligt att prata med honom i telefon faktiskt och inte bara via brev eller msn. Vi skulle höras i helgen en sväng också. Hoppas på det.

Lång dag..

Jahapp. Fick agera lite bagere, konditor och alltiallo idag. Helt okey. Och Cattis är rolig att jobba med. Inte mycket mer och säga. Ska jobba på Madame imorn.

Var hem till mamma idag efter jobbet. Trevligt och hon gillade tatueringarna! Alltså bra betyg från henne. MEN jag har haft väldigt svårt och gå idag med benet.. har haft ganska skapligt ont och det har kommit lite vätska ur tatueringen, men sånt kan förekomma.

Nu väntar jag på Moggis. Han skulle komma hit och käka och sen skulle vi kika film tror jag, får se om vi hittar någon.

4:e gången..

..under nålen. Men nu är det nog bra på ett tag! Fick höra att jag hade tacksamaste huden att tatuera på, mycket bra! Och Stoffe, du är bra grym du! TACK!

Såhär blev resultatet + Stoffe som tatuerade!

 


Under nålen.

Gästrike lärling? huuh, va? Allt bara hoppar på mig känner jag.

Ja och imorn kommer jag hitta på riktigt med bus. Skriver mer imorn. Och jag ska träffa Linnea en sväng på förmiddagen.

Och såhär blev resultatet tredje gången under nålen. Jag är grymt nöjd! Blev bättre än jag hade trott faktiskt.


14 ½ timme kvar..

..ungefär, då händer det grejer! Grymt taggad inför det här!

Var ju faktiskt och köpte nya lakan igår på Jysk. Det blev två satinlakan med japan/kina stuk - drakar och tecken, sen ett bomullslakan Samurai - kina tecken, hade ett sånt sen innan, + ett svart underlakan som täcker hela sängen. Det var rea där så det gick att fynda. Men idag när jag bläddrade igenom Jysk's reklamblad så hittade jag något jag bara måste köpa... Haha.

Vart med Moggis hela dagen idag. Hittat på lite bus, kollat film - Män som hatar kvinnor, lagat mat och nu ikväll var vi hos Ögga och kollade film - konstigt namn som jag inte minns, men ruggigt bra!

Imorn blir det lite ärenden med Moggis, sen ska jag iväg med Skoog.

Uppdatering kommer imorn.


RSS 2.0