Lång dag..

Jo, för jag har jobbat hela dagen idag, dubbelpass, 06.45-21.00.. Det gick bra. Jag är jättetrött nu och kommer somna vilken minut som helst känner jag. Sovmorgon imorn i alla fall. Börjar 14.00. Sen är jag ledig på fredag. Får se vad jag hittar på för bus.

Jag bara älskar dessa ungar! De betyder så oerhört mycket, går inte att beskriva! <3 Väldigt gamla bilder på Matilda och Oliver, tror han är precis nyfödd och hon borde vara runt sju. Lots of love <3

 



Det är ett timglas som bara rinner, det finns inget att förstå. När himlen är blodröd och brinner, är det natten som tränger sig på. Jag drömmer så konstigt igen. Håll mig hårt, för jag skakar av all denna meningslöshet. Jag förstår bara det som är vårt. Jag ska lyssna och förstå. För trots all tomhet, trots det timglas som sliter i oss, ska vi hitta en väg.

Hemma igen.

Hemma från Blekinge igen då. Sitter just nu och lyssnar på Lars Winnerbäck, kan inte få nog av honom!

Resa blev ju en aning dryg igår bara. Tåget från Alvesta till stockholm var försenat 20 min. Och sen blev det försenat ytterligare 10 min under vägen. Vi var framme i Stockholm 20.10 och tåget till Luleå (Gävle) skulle gå 20.12, bra tajming där! ;O men jag och Jennie kom med tåget i alla fall. Bara massa norrlänningar som skulle uppåt till Luleå ;O konstigt tåg vi kom på..

Gårdagens roligaste: Jag och Jennie stod på perrongen i Alvesta och jag frågar Jennie:- Har du ditt headset med dig? Ja, svarar hon. Och då säger jag lite flummigt, Vad bra, då slipper vi prata med varandra då! Hon kollar konstigt på mig och brister ut i skratt.

Nu ska jag snart iväg till jobbet. Har nyss lagat mat och pratat lite med mamma.



Miss you.

Hej hopp!

Bodde hos Matilda från söndag till onsdag :) lovely! Jag älskar hela familjen och deras hem, finns inte ord som kan beskriva detta.

I måndags: Jag, Matilda och Jennie blev ensamma hemma på kvällen. Vi hämtade Linnea, var och handlade, lagade lasagne och hyrde film. Det blev - The unborn och All the boys love Mandy Lane. Den förstnämnda var lite smått konstigt, men dock ganska bra. Den andra var jättebra tyckte jag och spännande.

I tisdags: Jennie och Linnea åkte hem. Jag och Matilda var lite trötta så det blev en slappdag. Vi åkte och handlade med Bodil's v70 ;D och jag fick motorstopp mitt i Olofström, pinsamt? svar ja! ;P Lite mat på det och så blev det bus med katterna - Mulle och Tigra (bilder kommer när jag kommer hem idag). Sen åkte jag och Matilda hem till min pappa och hämtade lite kläder, hälsade på min farbror (grannen) och hans tjej Sarah. Och så åkte vi hem till Matilda igen och kollade på Harry Potter och Fenixorden.

I onsdags: Sarah och Jennie hämtade oss. Och det blev målning ute i längan - brädor till nya balkongen. Riktigt roligt eftersom jag, Matilda och Jennie är så jävla bra och ett riktigt bra team ;) 3,5 timmar tog det. Fixade sallad och förberedde grillspett. Jag och Matilda åkte till hennes pappa och duschade för Sarah's varmvattenberedare är knas.. Sen blev det grillnig, mat och till slut bio som Sarah bjöd på - Harry Potter och halvblodsprinsen. Riktigt bra och värd att se på bio faktiskt.

Igår: Mer målning, den sidan som vi inte kunde måla i onsdags på brädorna, tog ca 1 timme. Robert (bror) kom och hämtade oss och så hämtade vi Tony och vi åkte till Hässleholm och köpte fiskegrejer till Stoffe (bror). Lite mat hemma hos Robert och sen skjutsade vi hem Jennie för hon skull köra med pappa. Jag följde med Stoffe och Robert till garaget där vi träffade Roberts lillebror Ricke. Blev hemmskjutsad och tvättade lite. Sen somnade jag i min fåtölj.

Idag åker jag hem. Blandade känslor.. men men jag måste hem. Ska se till att träffa Moggis så fort jag är ledig och busa lite. Sen träffa Rasmus (bror) också! ETT MÅSTE!


Senaste nytt.

Här har det hänt grejer sen sist.

Jag är i Blekinge just nu. Grisfesten var igår och det var ju toppen. Jag blev full och vi på dansgolvet ballade ur, och det hela slutade med att jag satt med pappa och petra och rökte och lyssnade ZZ Top! Lyckad kväll tyckte jag!

Och idag fyllde Tjolanta (Matilda) 14 år, så det blev kalas i Östad som slutade i fest! Lyckat och väldigt trevligt, dock inte lika livat för mig som det var igår! Och just nu sitter jag och Matilda vid varsin dator och fipplar och ska snart sova. Imorn blir det bus.


Jag saknar dig, allt är så kluvet och svårt. Tiden räcker inte till och det gör ont.
"Om jag inte tar dig nu så tar nån annan dig, bort från mig"


Och DIG får jag psyk på. Jag är så jävla trött på dig, Det tar emot hårt att säga det, men du gör mer skada än du tror med ditt beteende.

Klartecken.

För dom som inte har förstått vad jag jobbar med eftersom jag inte skrivit det i bloggen, så jobbar jag som Habiliterare på ett gruppboende för funktionshindrade. Och jag trivs jättebra! Vet inte vad det är men det känns rätt.

Håller på med mat nu som jag och mina storebröder ska äta. Grillad lax och fläskfilé, potatis och kall sås. Funderar på att ta en cider till, haha. Får se hur det blir med det.

Ikväll blir det fiske i alla fall! Uppdatering kommer på vad fångsten blev!

I'm sorry.

Ja, jag vet inte vad jag håller på med.. Förlåt! I'm an ass, I know. Har så jävla svårt och sätta fingret på vad jag känner, hur jag känner. Jag vet inte varför, det bara är så. Jag behöver tid. Men du betyder, det gör du, tro inget annat.

Jobbade onsdags kväll, gick jättebra. Var på sommarkväll med jobbet och hade jättetrevligt. Idag var jag på jobbet mellan 10-12 och fick deligering, så nu får jag dela ut mediciner. Innebär mycket ansvar, men det klarar jag nog av.

Robert (äldsta bror) kom och hämtade mig, åkte ut till Valbo och flummade lite. Åkte till Gävle fiskeredskap och fixade hans rulle. Hämtade Rasmus (näst äldsta storebror), åkte till Ludvika en sväng på ett ärende. Rally på hemvägen med A4:an, haha!


DRIT, jag ger upp!

Jag orkar inte med detta mer. Jag ger fan upp om det ska vara såhär! Att det ska vara sånna jävla problem hela tiden.. Herregud.

Jobbat idag och det gick jättebra. Åkte till Valbo med Moggis en sväng efter det. Sen blev det en fika med Daniel på stan i tre timmar, det var jätte roligt att ses och bara prata efter att inte ha setts på 4 veckor <3

Är ledig i 2 dagar nu, och på tisdag kommer Robert (äldsta storebror) och då blir det röj i helgen! Blir att umgås själv med bröderna bus så mycket som möjligt <3 ingen annan i familjen är hemma!

Och bilen har pajat.. eller ja pajat och pajat, kopplingen är knas.. roligt.

Stuff.

Har jobbat sen i måndags, eller ja haft inroduktion. Har gått jättebra och jag trivs verkligen! Första gången riktigt bra! Jag är verkligen glad över det! Har intro imorn med 7.00-15.00. Sen jobbar jag på riktigt på söndag och det ska nog gå bra :)

Mycket som är på gång nu känner jag, men det är bra, det känns bra och jag mår bra! Det är huvudsaken!

Matilda från Blekinge (min och systers "lillasyster") är här i Gävle och hälsar på. Var och hämtade henne på tågstationen igår och så blev det myskväll för oss tre + andré. Idag var vi hem till mamma i Hillevik, det blev sol och bad innan jag åkte till jobbet.

Nu sitter jag här och väntar på att Harper's Island ska börja. Fyfan vilken bra serie! Bara massa mord och mystiska saker som händer, sånt gillar jag. Och jag sover med fönsterna öppna....... Buuuh!

RSS 2.0