You.

Idag blev det stan med Moggis och Maggie. Massa kul. Träffade även storebror Rasmus, vilket var ca 100 år sen känns det som, roligt i alla fall. Skulle ses en sväng på fredag efter att jag klippt mig.

Ikväll har jag varit i Bomhus hos Li. Daniel kom också förbi och det blev hockey, Brynäs - Djurgården, mycket bra match fast dom förlorade, bättre spel idag. Och sen blev det Sex Rehab, spännande program.

Nu ska jag och Li alldeles strax sova, eller ja sova och sova, blir nog mest prat. Brukar ha en tendens att bli så när vi väl ses nuförtiden och ska sova tillsammans.

Imorn blir det en sväng till skoog, får se vad vi hittar på. Och sen får vi se vad som händer till kvällen, ingen aning än, men sånt hinner ändras snabbt.


You rock my world! <3 


Trött och sliten.

Jag antar att jag inte skrivit här sen i lördags. Det har som sagt varit jobb-helg i Valbo. Och denna helg fick en aning oväntat slut om man säger så.

Jag är nog inte kvar på Madame nå mer som det ser ut. Chefen kom dit i söndags och sa att det typ inte finns jobb och bla bla bla. Jag blev en aning chockad, men samtidigt glad över att slippa behöva känna den där hemska "helg ångesten" över att man ska ut dit och jobba. Jag mår inge bra av att jobba där och då är nog det här meningen. Jag hade ändå slutat där inom en snar framtid.

Ny vecka som inte innebar någon ledighet efter helgen. Bara att sadla om och jobba i Sätra, både igår och idag. Riktigt skönt faktiskt. Men det här med att gå upp 5.20 när Kristoffer ligger och sover skönt är ingen höjdare..

Var på hockey igår också, Brynäs - Djurgården, varav Djurgården vann med 4-0. Skandal tycker jag. Och matchen var för övrigt väldigt lam och tråkig. Positivt var väl ändå att det var mer "fight" mellan spelarna, dvs tacklingar och slagsmål! Lite action måste det vara i hockey.

Jag är fruktansvärt trött och sliten nu känner jag. Vill bara självdö i sängen.

Jag har lite att fixa innan helgen också. Städ, tvätt, sortering av bokföring/dokument som numera förvaras på soffan i brist på tid och ork att föras in i års-pärmen.


You rock my world! <3

Work-wekeend, and it sucks!

Som sagt jobb helg i groteska Valbo, jobbigt och suger rätt skapligt! Ogillart som fan..!

-"Vart är den?" -"DÄR!" -"Men vart, jag ser den inte.." -"DÄÄÄÄR, den kryper där!"

Mamma
kom och hämtade mig efter jobbet. Fick mat hemma hos dom, och så blev det tv. Kollade på början av Den gröna milen, riktigt bra film för övrigt. Men sen ville jag hem.

Blev att jag kollade på Millenium, första avsnittet i trilogin av Stieg Larsson, det där som aldrig visades på bioduken. RIKTIGT bra! Kan man annat än älska filmerna som dom är redan? Nu kommer en ännu bättre version. Grymt!

Nehe, sova kanske så man orkar upp imorn.. Går dock inge bra. Inte roligt att sova själv..


"Det är det fan inte! Det är hårt, det gör ont och man blir sjuk!" Haha, riktigt bra!

Dålig uppdatering.. igen.

Kasst uppdatering jag vet..

Har spenderat de senaste dagarna med Kristoffer, och jobbat en del. Så allting bara rullar på som vanligt tycker jag och det funkar bra.

Idag var det bestämt att jag och Ragnar skulle gå till Polhem och äta på restaurangen, men det fanns typ inget gott på menyn där just idag så vi tog en promenad till stan och åt sallad istället. Tur var väl det, för det var supergott.

Ikväll blir det hockey med Kristoffer <3

Imorgon blir det jobb igen 15.30-22.00. Skönt.

Och i helgen väntas det också jobb, i Valbo dock. Blä på det. Jag orkar inte.

Long time.

Längesen jag skrev nu igen. Bättring ska det försöka bli.

I fredags blev det en svettig dag. Kristoffer åkte till skolan. Jag fixade lite saker. Skulle ut och gå med Ragnar. Kom dock bara till Brynäs då jobbet ringde och ville att jag skulle jobba. Fick kuta hem och slänga mig i duschen och kasta på mig kläder och ut till bussen. Hann precis. Usch, hata stress!

Igår blev det jobb i Valbo, gick bra. Åkte till Bomhus och spenderade kvällen med Li och Daniel. Kollade på melodifestivalen och sen kollade vi på "Allt för min syster", jätte sorglig film. Slutade med att jag satt och grinade.

Idag blev det en sovmorgon som hette duga. Vaknade 13.00.. Fy! Åkte hem och mötte upp syster yster. Blev lite mat, film (jag somnade mitt i nånstans) och massa prat :) <3

Sen kom Ragnar hit nu på kvällen. Blev Ballar av stål och massa massa prat :)

Imorgon blir det promenix med Ragnar. Tänkte ta oss till Jysk och kolla lite. Sen tänkte jag kolla med mamma om hon har lust att åka till Valbo, jag har lite att fixa där. Sen blir det mys med Kristoffer på kvällen <3


Rage - Empty Hollow


This is my life.

Var nyss på bio med Moggis och Maggie, I love you Philip Morris (tror den hette så). Riktigt rolig film och grymt störd, men det är så filmer ska vara!

Rockstad Falun, biljett kommer att inhandlas inom kort.
Get Away Rock? Ja tack säger jag nog på det!

Mitt liv passerade just igenom mitt huvud i 190.. Varför vet jag inte, men jag kände att det blev jobbigt. Det är så mycket som har varit så otroligt jobbigt och att allt kommer tillbaka i form av "minnen" gör inte saken bättre. Det finns alltid kvar, det satans fanskapet som kallas "bad memories".. Jag är i alla fall glad att jag står där jag står idag och att jag är den jag är. Jag tog mig upp och det är jag stolt över.

Just nu är jag väldigt glad och lycklig. Tack för att du finns Kristoffer! <3

Och jag saknar Pappa väldigt mycket. Även fast jag snart är 21 så behöver jag honom ibland. Skulle bara vilja åka ner och sätta mig ner och prata med honom. Han förstår saker och ting på ett helt annat sätt. Varför är det så jävla långt ner? Det lutar åt att det blir ett samtal imorn. Får se om jag lyckas lura honom att komma hit. Han kanske har jobb i Stockholm snart? 

Köpa tofflor?

Jag är redan uppe! Var uppe kvart i tio pga tvätt tid, men vad gör det? Man får ut lite mer av dagen när man går upp i lagom tid. Även om jag föredrar sängen ändå, haha. 

Idag väntas träff med Moggis och Maggie, får se vad vi hittar på. Sen ska jag hinna med att träffa Daniel också är det tänkt, men det blir lite senare.

Och såklart vill jag träffa Kristoffer, får se om vi har tid att ses ikväll :) <3

Fri kryssning med Cinderella båten, Stockholm - Mariehamn. Någon som är sugen? 

Måste bara tillägga att jag totalt hatar toffliga människor. Jag kanske syftar på en speciell person. Men jag tycker det är lite fittigt att göra som denne har gjort. Tänk efter lite, innan det är för sent. Idiotiskt beteende. Fruktansvärt irriterande. 

Myspys!

Spenderat massa tid med Kristoffer de senaste dagarna, underbara människa.
Jag kan skatta mig lycklig som har honom. <3

Var på hockey igår, Brynäs - HV71, och Brynäs vann med 3-0. Riktigt skoj faktiskt måste jag säga. Måste börja gå på fler matcher. Skamligt att det här var min andra match jag gick på, sen jag flyttade hit för en så där 9 år sedan, USCH på mig.

Blev jobb idag 07.00. Så det fick bli en promenix imorse från Kristoffer till jobbet. Skönt att promenera alldeles själv så tidigt. Gick bra på jobbet också för övrigt, men jag var tok trött redan runt 9 tiden. Vilket resulterade att jag tok däckade (efter mat och dusch) när jag kom hem, vaknade ca 18.30. Sånt händer ibland.  

Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
Cause this is my life, my friend, and I can't be no one else


Stockholmsnatt, klockren film!


Magsjuka på jobbet.

Igår blev det jobb i Sätra, 7.00-16.00. Och det visade sig att magsjukan har härjat där hela veckan. Så det blev inge jobb för mig i ValboMadame i helgen. Ingen mening och dra dit alla bakterier och riskera att smitta halva Gävle. Men glad var jag för det!

Idag blir det jobb i Sätra igen :) Lika bra att jobba där när man redan är insyltad i smittan. Jag verkar dock vara immun mot magsjukan. Ingenting har visats på att jag har smittats. Tummen upp!

Vi får se vad som händer ikväll, det visar sig.


Jag saknar dig!

Sabaton - Coat Of Arms - World Tour 2010


Mys!

Hade Linnea på besök på förmiddagen idag, trevligt och mysigt. Det var ganska längesen vi sågs, så vi hade massor att prata om.

Efter det gick jag och la mig och skulle kolla på film, men den idén sprack ganska fort. Somnade ganska omgående och blev liggandes till ca 15.30 med magsmärtor, usch!

Åkte ner på stan och mötte upp Skoog, bjöd henne på en kopp kaffe på Wayne's och pratade massa strunt.

Tog bussen till Sätra och myste med underbaraste Kristoffer. <3

Alice in Wonderland

Det här med uppdatering i bloggen har hamnat lite åt sidan känner jag. Har lite annat för mig om dagarna så det glöms bort att skriva här.

Igår var jag med Moggis och Maggie hela dagen i princip. Blev massa mys med film, mat och hårfärgning (dock inte mitt hår). Mötte sedan upp Kristoffer och vi åkte hem till mig och sov. Massa mys.

Idag blev det lunch med Hans och Rasmus (bror), trevligt. Sen stan på det. Köpte bio biljetter. Mötte upp lillasyster Jennie och hennes kompis + dennes syster. Hade jätte trevligt med shopping, mys och fika.

Nu ikväll blev de bio - Alice in Wonderland, med Kristoffer, Moggis och Maggie.  Mycket bra film faktiskt tyckte jag.

<3


Beyond Hell & Above Heaven

Beyond Hell/Above Heaven är då namnet på Volbeat's nya platta som kommer i September! Kommer bli helt underbar! Har redan tjuvlyssnat lite och det låter bara helt underbart i mina öron!

Var och gymmade idag med Sågen. Riktigt jobbigt men skönt måste jag säga. Blir träning på torsdag också! Kom dock överens om att aldrig mer träna på måndagar ;D Haha.

Var hem till Ragnar en stund och pratade lite :) trevligt!

Sen åkte jag hela vägen till Bomhus och spenderade lite tid med Li. Det var ett  tag sen vi sågs sist, så vi hade en del att prata om. Och lite övningskörning på det så var kvällen fulländad! Mycket bra!  

<3 

Corroded - Time and Again


Update.

Jag vet att jag är lite dåligt på att uppdatera här.

Jobbade som sagt i fredags, 14.00-22.00. Efter det åkte jag hem och vände. Blev Interpool med folk, trevligt. Sen gick jag och mötte Kristoffer och träffade hans kompisar :) Roligt gäng!

Igår var det tjejmiddag hos Ragnar med Skoog och Ronja. Blev typ fest, det kom folk osv. Ner på Old Saint's och umgicks med folk. Sen åkte jag och Kristoffer hem. Gick upp kvart i tre idag, skönt!

Mamma och Hans var förbi och lämnade saker och pratade en stund också.

Sen var jag och Dan ut och käkade på Spicy House, dock inte det bästa stället jag varit på. Men det var trevligt och underhållande om inte annat. Maffian bakom oss och en religiös sekt på sidan av, Gävle's motsvarighet på Knutby typ! Sen blev det hockey hos honom, Canada - USA, 3-2 till Canada


DU är det bästa som finns! <3

RSS 2.0