Saknad.

Har varit hos Ullis idag. Vi var ute och gick med Ida, runt Travet/Sätra/Willy's. Vi var ute och gick typ 2 timmar, otroligt skönt! Sen blev det bara mys på eftermiddagen/kvällen. <3

Imorn blev det tydligen jobb, 14.00-22.00, men jag ska jobba med Lisa, så det blir bra ändå. Kan dock känna att det var lite trist att jobba en fredag kväll, men men.

Lördag blir det FEST! Awesome!

Lillasyster och Lillebror åker ner till Pappa imorn. Jag vill också åka. Jag vill också åka ner och träffa alla mina nära och kära där nere. Jag saknar alla, och det är inte lite heller! Så mycket kärlek går inte att beskriva i ord.. <3


Du, du, du!

Dream Theater - Never Enough


Kickstart my heart.

Denna dagen har bara varit positiv! Jag har städat hela min lägenhet, uppifrån och ner, utifrån och in. Samt dragit fram spisen (med hjälp av Skoog) och rengjort bakom och gjort ren hela ugnen invändigt och utvändigt. Grymt nöjd! OCH jag har tvättat all min tvätt. Pluspoäng för en riktig städ dag!

Bjöd mamma och SkoogLasagne idag också. Riktigt gott!

Nu på kvällen blev det biljard med Kristoffer, Moggis och Maggie. Jätte trevligt och roligt framförallt. Jag suger ganska hårt på det där, men det är kul ändå!

Du, är underbar! Jag tycker verkligen om dig!


Metallica - Wherever I May Roam


Pump it up!

Blev hårdträning på gymmet idag, cykling 1 mil, gång typ 2-3 km i uppförsbacke, styrkalår, vader, armar, ja hela köret! Jag kommer ha sån härlig träningsvärk imorn :) SKÖNT!

Haft typ magkatarr hela dagen också, grymma kramper precis hela dagen. Usch, jag hoppas verkligen det släpper tills jag ska sova och att jag slipper det imorgon. USCH!

Just det, var ute till jobbet och hämtade mina matlådor innan träningen också. Bara det att någon hade tagit min ena så jag snodde någon annans ;P Haha. Sen blev det Ikea med Sussie och bror Rasmus :)

Var hem till Ragnar efter gymmet också. Mycket trevligt, blev mest skitsnack och annat kul. Sen fick jag skjuts hem, tack tack :)

Def Leppard - Love Bites


Queen - A Kind Of Magic



You.

Nu längtar jag till Onsdag. Jag saknar dig! Fruktansvärt mycket!

Idag har jag varit med Moggis och Maggie precis hela dagen. Handlat, lagat mat och bakat mitt egna första matbröd, och tro det eller ej, men det gick faktiskt att äta det också! Tummen upp! Sen blev det film mys och en hel del skratt, jag har lite ont i magen, träningsvärk imorn kanske?

Imorn blir det Valbo med sötaste Sus-bus och bror Rasmus :) Lite Ikea och jag ska hämta mina matlådor på jobbet som jag glömde i helgen. Sen är det gym på schemat med Sågen 16.00-18.00. Sen ska jag hem till Ragnar och mysa, kika film hos henne och prata lite skit kanske?


Plog-rally.

Jaha. Plogbilarna rullade precis in på gården och på parkeringen, hur ska jag nu kunna sova..? Dom verkar köra rally eller något för dom kör väldigt fort ;P


You make me happy! :)


Jobbhelg....

Längesen jag skrev såg jag, eller några dagar. Jobbhelg på schemat nämligen och då finns det väl inte så mycket ork till skrivandet.

Det har gått bra i helgen i alla fall. Lagom med folk och lagom mycket att göra! Vi var väl ett flummigt gäng som jobbade, blev bara massa bus i köket med massa bra musik! (Rockklassiker) Sånt gillar vi! 

Var hem till mamma och resten av familjen och hälsade på nu ikväll. Blev mest flumm med syster yster och religion plugg! <3

Nu blir det mys framför tv:n och bara ta det lungt och tagga ner lite grann!

Rack 'N' Roll.

Ett. Jag ska sluta med dessa dumheter (fest-rökning/rökning, whatever, allt), bara dumt och onödigt! Jag har lovat mig själv och andra. Detta ska nu hållas. Nu jävlar.

Två. Och dig ska jag delete'a ur mitt liv!



Varit ute på Rack 'N' Roll ikväll med Angust, Moa, Skoog och Adam. Riktigt trevligt måste jag säga. Jättekul att ses igen. Hade kunnat sitta där hela kvällen och bara pratat om en massa saker.

Imorgon är det jobb som gäller, 7.00-22.00, riktigt nice :)


I can't stop thinkin' about you! :)

Gym.

Jaha, bloggen fuckade ju igår så det inte gick att komma in. Hade massor att skriva igår, men kommer inte ihåg nånting nu!

Idag blev det gym med Sågen! Awesome! Grymt skönt :) Jag vet en som kommer ha skaplig träningsvärk imorn, nämligen JAG!

Har precis slagit på Pirates of the Carribean - Svarta pärlans förbannelse. Jag fullkomligt älskar Jack Sparrow, han är så jävla frän!

DU är det sötaste som finns!


En liten bild på Sparrow!


Valentine's Day.

Alla hjärtans dag i alla ära. Överskattat.

Sov bara två timmar inatt, mellan 03.20 och 05.20, finns en anledning till varför det blev så få timmar också :)

Gick upp 05.20 och knatade iväg till bussen runt 05.55. Var på jobbet runt 06.50 efter en promenad i Sätra. Skönt ute imorse! Tiden gick, men Maria kom inte. Jag trodde hon hade sovmorgon, men icke. Hon hade försovit sig ganska rejält. 08.20 ringde telefonen på jobbet. Så jag fick fixa med alla rutiner själv på morgonen, ta upp alla 4 boenden, klä på och ja allt som hör till! Gick skit bra i alla fall. Och jag fick sluta två timmar tidigare, vilket var jätte snällt!

Spenderat större delen av kvällen på Wayne's :) Trevligt! Jag är glad!

Grattis till Ida som blir 6 månader idag! :) <3

Glad?

Jaha, vad ska vi skriva här idag då?

Jag känner mig bara så himla glad just nu, och det kan ha med en viss person att göra :)

Jobbade kväll igår 14.30-21.00, med Andreas. Jävligt nice måste jag säga! Rock-klassiker hela dagen och massa festivalprat och sånt där kul! Bra när man delar samma intressen, typ rock. Den enda killen på jobbet också, stackarn. Men det gick skitbra i alla fall.

Idag har jag varit hos Sussie med Rasmus och kikat film! Ice Age 3, haha vilken jävla frän film! Jag älskar de där filmerna! Helt klockers! Sen kollade vi på nån film som jag inte minns namnet på.. Handlade om att få människor att inte känna någonting (sorg, glädje, lycka osv).. Sjuk, men bra. Sen kollade vi även avsnitt av serien Skins, BRA! Sånt gillar jag!

JAG VILL HA VÅR OCH SOMMAR FÖR FAN! Jag är så JÄVLA trött på vintern nu så jag kan SPY! Kunna gå klädd i vad man vill och slippa alla jävla vinterkläder... BLÄ och uffa buffa på det! STORT minus.


Björkliden here I come!

JUST DET! Jag har fixat biljett upp till Mli i Björkliden. 8:e maj åker jag, 19.58 eller något sånt! Lääääängtar! Och biljetten kostade bara 95 kr ;O awsome! <3

JAG HATAR FJORTISAR!

Ja, som sagt, jag har TRÄNINGSVÄRK idag! Men det gör inget, det är så himla skönt :)

Jobbat idag, gick jättebra! 15.00-21.00. Sen gick jag och Maria gick till bussen. Bara det att den jäveln inte kom.. (föräns 30 min senare). TRÖTT man blir. BUSSJÄVEL! Jag hatar X-trafik. Och inte nog med det.. Ett gäng fjortis-jävlar satt på bussen och asgarvade hela vägen in till stan... Jag blir så trött och jävligt irriterad. Väx upp ungjävlar! USCH, JAG HATAR FJORTISAR!

Nehe, kanske ska ta och lugna ner sig lite och göra något annat kul.

Imorn blir det jobb igen :) med Andreas såg jag.

Träningsvärk!

Ja, jag vet en som kommer ha feting-träningsvärken imorn! JAG. Shit, jag känner det redan nu. Men fan vad skönt det är!

Var som sagt och gymmade idag med Sågen. Gick hur bra som helst. Blev bjuden på mat hos honom sen och så vart det film på det. Min älskade Inglourious Basterds. Kan nog inget annat än njuta av den filmen!

Sen kom storebror bus hit, Rasmus, fixade mat och prata en massa skit. Längesen vi sågs, så vi hade en del att prata om!

Och plogbilen rullar in här på gården samma tid varje natt. Mellan 02.00-03.00! Tur att man är vaken så man slipper vakna av det, haha.

Imorn får jag allt pallra mig upp 10.30. Ringa låtsaspappa och sen åka och handla med honom. Sen bär det av till jobbet 16.00!

Har suttit och pratat med en kille vid namn Kristoffer i snart tre timmar på FB. Mycket trevlig typ. Och han har världens häftigaste hår!


Stress..

Ja, igårkväll fick jag näsblod pga all stress som varit. Det var inte lite heller om vi säger så.. Det slutade med att jag fick trycka upp en tampong i näsan för att stoppa blödningen. Bra eller hur? Nej inte direkt. Ska man behöva få sånna jävla tecken för att man jobbar som ett as.. Ett väldigt dåligt tecken.

Gick bra på jobbet (boendet i Sätra) idag. Var på stan och shoppade, jag och Helena + en utav de boende. Jätte trevligt. Hur skönt som helst att få jobba där hela veckan! Imorn är det uppstigning 05.00 igen :) Gör inte mig ett dugg, jag älskar det där jobbet så det spelar ingen som helst roll.

Hur som haver, har varit hemma hos Maggie idag för första gånger, med Moggis såklart! Trevlig, och vi gjorde världens godaste kladdkaka, eller ja, jag bakade den.

Sen blev det en fika på Wayne's med Daniel :)

Har fruktansvärt ont i ryggen också. Usch.

Film
och en Chai-latte nu. Köpte Wayne's Chai-extract idag, så nu kan jag fixa egna hemma! Great!


Rövslickeri.. på hög nivå.

Jag blir så jävla trött, förbannad och ledsen. Jag är helt jävla slut i både kropp och själ. Är det meningen att jag ska jobba arslet av mig för att hon (ordinarie) som jag jobbade med i helgen går och tar raster var och varannan timme? Jag tycker fan inte det. Hur fan kan hon sitta på sina raster och ha gott samvete medans jag får slita som ett as....

Ordinarie personal har 30 min rast och vi som jobbar extra har 15 min på en hel jävla dag, 8 ½/7 ½ tim. Bara det att hon som jag jobbade med i helgen säkert hade rast i en timme sammalagt varje dag. EN TIMME?! Jag blir så jävla förbannad. Det finns fanimej en gräns. Bara för att jag går som extra, betyder inte det att man ska låta mig göra allt och själv kunna glida omkring. Detta gäller även ytterligare en som jobbar där, men hon är inte lika extrem som den jag jobbade med, men ändå.

Det är ett jävla rövslickeri. Så fort chefen är ute, då jävlar jobbas det, så dom kan visa hur duktiga dom är och "sköter" sitt jobb. Men i annat fall så gör dessa inte många knop.... åtminstone inte när jag jobbar med dessa.

Jag är så jävla trött på det där jävla stället. Vissa i personalen. Och chefen framförallt. Ta er i röven! Jag är glad att jag snart är därifrån...


Melodifestival.

Så här tycker jag!

Låt nummer 1. Ola Svensson - Unstoppable - BLÄ.

Låt nummer 2. Jenny Silver - Aplace to stay - BIG NO NO, såg ut att vilja likna Madonna och det är bara NEJ!

Låt nummer 3. Linda Pritchard - You're making me Hot-hot-hot - Helt ok. Jag älskar hennes röst. Vet dock inte om låten håller. Men jag håller på den här!

Låt nummer 4. Road Salt - Pain of Salvation - Otroligt fin låt, mycket bra och jag gillar den. Men den håller nog inte i festival väg.

Låt nummer 5. Anders Ekborg - The Savior - As kass! Punkt!

Låt nummer 6. Jessica Andersson - I did it for love - Fin låt jovisst, gillar jag den? Nej!

Låt nummer 7. Frispåkarn - Singel - Melodifestival, Nej! Vi vet nu att du är singel.. Dock rolig låt.

Låt nummer 8. Salem Al Fakir - Keep on walking - Ingen riktig kommentar. För mesig kanske? Har aldrig gillat honom. Bolibompa?

Jobb.

Var ner på stan på förmiddagen och fixade lite grejer. Sen blev jag inringd på jobb i Sätra 15.00-22.00, så jag pallrade mig dit. Bra, blir pengar. Sen blir det 4 dagars jobb där nästa vecka! Tummen upp!

Gaaaah, jag orkar verkligen inte med denna helg, jobb jobb jobb.. i Valbo, BLÄ! Jag vill typ spy bara. USCH!

Nu ska jag slänga i Harry Potter - Fången från Azkaban. Sen blir det sova.

Dagen horoskåp, "Du får hjälp och stöd i din omgivning idag. Det gäller att ta tillvara på tillfället." Stämde så fruktansvärt bra idag så det var lite läskigt..

Massa mys & bus.

Det blev mysdag med Moggis & Maggie precis hela dagen! Underbart. Redrum, Wayne's och lite scones & the hemma hos mig med en b-skräckis och massa skratt så var dagen fulländad. <3

Köpte som sagt skor idag, sjukt nöjd! Rea på Redrum. Svarta Undergound England skinn-converse med ett järnkors på. Svarta tyg-converse med vitt döskalle tryck på. Funderar starkt på att inhandla ett par till med döskallar på imorn, dom var sjuk sköna! 


De till vänster 100:- De till höger 300:-
 


Redrum!

Ja, jobbet gick bra, dock inte så mycket att göra för det är nästan inge folk i Valbo, skulle kunna tänka mig att ingen har pengar nu. Men så är det ibland.

Aja, nu ska jag ner på Redrum och köpa skor. Dom har dunder-rea. Så jag har hittat två par skor som jag ska köpa mig :) 400 kr för båda paren, mycket bra! Sen möta Moggis & Maggie också!

Får se om jag kan lägga in lite bilder sen på den här gamla datorn, haha.


Överlycklig.

Ja, jag är överlycklig! Jag pratade med PFV idag efter jobbet. Jag har nog fixat så jag får gå upp mer i timmar till typ heltid ;O "Det är helt upp till dig, för vi skriker efter folk" Hur bra är inte det då? OCH jag kommer få jobba på mitt kära lilla boende i sommar också. Jag är ganska så jätte glad just nu!

För övrigt har jag jobbat på Madame idag. Gick bra, med det var så lungt så tiden gick sakta. Men sånt händer också. Blev massa städ och sånt.

Imorn
väntas också jobb. Men jag har sovmorgon, och en skaplig sådan!


RSS 2.0