Uppsala.

Ja, idag har jag och mamma varit i Uppsala och shoppat! Det blev lite smått och gott kan jag säga. Samt att det blir inhandling av ny telefon imorgon! Den är döhäftig! Telefonen finns bara i 1700 upplagor!

Och jag har hittat en ny favorit i min hårspray's skara, Björn Axén's; Urban - Hard feeling, Hard spray. Och Björn Axén's; Urban - Size matters, volume mousse! Riktigt bra, men dock dyra, 110:- och 130:- kr.

Nehe, nu ska jag kika tv.

Imorgon händer det grejer, men först valbo och lite jobb på det, sen blir det väl fest fest och fest!


Tisdag.

Var ner på Arbetsförmedlingen idag med Skoogis, gick bra. Både hon och jag skulle dit och prata med folk och fixa grejer. Och jag fick en riktigt bra handläggare den här gången. Han var jätte trevlig och vi pratade bort nästan hela tiden istället för att göra det vi skulle medans jag var där. Men pratade naturligtvis om det vi skulle också, men tummen upp för honom i alla fall! Han gjorde min dag idag!

Sen kom Moggis och Micke hit och hämtade mig. Vi var på systemet, maxi och Honda och fixade lite saker. Roligt hade vi i alla fall! Sen åkte jag och Moggis hem till mig och lagade mat. Vad det var säger jag inte, för det var alldeles för lyxigt för en tisdag. Sen blev det Pirates of the Caribbean - Död mans kista + Pirates of the Caribbean - Vid världens ände.
.
OCH det lutar åt tatuering snart! Jag är så jävla sugen nu! Men den här kommer att göra jävligt ont. Men jag älskar smärtan, så det blir bara till att härda ut de timmar det tar.
 


Varför klaga?

Allting löser sig har jag kommit på! På ett eller annat sätt. Och det är ganska mycket i mitt liv som är bra har jag märkt på senare tid. Jag har allt jag behöver, jobb, inkomst, familj, lägenhet och vänner. Och ändå så finns det saker och ting man klagar på, tex saker som blir jobbiga, man jobbar för mycket och så vidare. Det finns dom som inte har något av det jag nämnde. Man ska nog börja vara glad för det man har. 

Det finns dock några saker jag skulle vilja fixa innan allting är precis bra.

Ledig.

Ja, igår blev det middag ute på Cheers med Dan. Kollade hockey'n där, och sen blev det Interpool resten av kvällen med fortsatt hockey och dricka. Hade skit roligt och jag blev nog lite lullig! Det var ju dock Söndag igår, men vafan, jag är ledig för en gång skull nu några dagar!

Och idag åkte jag hem till Li runt 13.00. Pratade lite och sådär. Sen åkte vi ner på stan och mötte upp Daniel. Blev lite shopping och en sallad Wayne's, samt en fikaGeorge innan vi åkte hem.

Nu är jag nyss hemkommen från Sandra Skoog, haft jätte trevligt med fika och massa prat, och lite spring i tvättstugan. Ska ses imorn och fixa lite grejer båda två innan hon åker till Åre.

Ska se om jag får tag på Ullis imorgon så vi kan umgås lite :) <3

Nu ska jag kika på film och sen spendera kvalitetstid med min kudde!

Skillet - Rebirthing <3


"Elvis has left the building".

Jobbat idag, gick bra, men jag är trött..

Jag åkte hem och diskade upp min trave med disk som jag lämnat och inte orkade ta reda på igår, haha. Och nu kollar jag på Pirates of the Caribbean - Svarta Pärlans förbannelse.

Men nu ska jag och Dan ut och käka nånstans. Får se vart vi hamnar.

Imorn blir det sovmorgon, sen ska jag träffa Li och kanske Daniel.


"Elvis has left the building
" haha, något som Eva hade fått på hjärnan idag och som också jag gick fick på hjärnan efter att hon berättat det. Gick runt och tänkte på det hela dagen. Flumm!


Juldagen/Annandagen.

Ja, igår var det Juldagen. Inget speciellt med den dagen. Var hemma hos mamma och co till 14.00 ungefär. Jag, lillasyster och mamma åkte till mormorjul-lunch, trevligt.

Sen fick jag skjuts till Sätra, där jag hälsade på en jobbarkompis (Lisa) som också jobbar på boendet. Hade jätte trevligt med prat, fika, mys och bus med hennes dotter.

Och idag är det annandagen, inget speciellt med denna dag heller. Jag har jobbat. Sen åkte jag hem till min käre storebror. Vi gjorde hans julskinka och åt smörgås och kolla tv.

Har pratat lite med Stefan också, skulle försöka ses nånting nu snart.

Nu ska jag kika på tv och sen spendera kvalitetstid med kudden. Jobb imorgon.



24 December - Julafton!

Jaha, igår jobbade jag, men gud vad jobbigt det var, lungorna dampade nämligen precis hela dagen. Men det gick bra, och jag var glad att jag slutade när jag gjorde, för fyfan vad folk det var på Köpis igår.

Sen klädde vi julgranen hos mamma och sen blev det pepparkaksbak med lillasyster.

Idag är det självaste Julafton, trevlig dag överlag, men den har sina brister.

Har fått massa bra saker i mina paket, väggklocka med döskalle på, tjocktröja med döskalle på, en kniv, Midnight by Britney Spears, Bandit Rock 2, Sweden Rock Vol 2, ljuslykta (kommer köpa fler), handukar, Dior-mascara, mys-strumpor och lite annat. Slutsats, jag är nöjd med det jag fick.

Och med denna bild säger vi God Jul!


22 december.

Jahapp, jag har inte skrivit här de senaste dagarna, har haft annat för mig med andra ord.

Igår var jag med Sandra Skoog hela dagen. Vi hade jätte trevligt med mat, stan, hårfärgning och glögg mys. OCH vi kollade igenom bilder från Sweden Rock 2009, vissa hade jag inte ens sett, men andra hade jag förträngt, haha. Fyfan vad vi garvade.. det är de bilder som aldrig visades och kommer bli UnpluggedFacebook. <3

Idag har jag jobbat, och det bra som vanligt. Sen hämtade Hans, mamma och Stoffe mig och vi åkte till Audi och kollade på ny bil. Yeay. Sen mötte jag upp Moggis och Maggie i stan och gick lite med dom. Och sen kom Daniel ner så vi tog en fika och pratade en massa.

Ja, mamma har nu lyssnat på mina lungor och hon sa att det finns ett rosslade/gurglande ljud i höger sida. Och att detta kan vara en lätt lunginflammation, roligt? Nej, inte direkt.

Nu ska jag kolla på Andra Avenyn, undra om det är säsongs avslutning ikväll?


En liten bild från sommaren, på Sweden Rock 2009


Söndag.

Riktigt mysig dag måste jag säga. Jag är nöjd!

Har varit i Valbo med lillasyster och köpt julklappar idag, köpte även en rengöringsserieapoteket som heter Demons & Angels. Får väl se om det är något att ha, om den är bra.

Och jag har fått något fel på lungorna, vet inte alls vad det är, men det kom igår kväll. Jag har jätte ont när jag andas och ja, det är rent ut sagt jätte jobbigt att andas. Hoppas inte att det är nå farligt i alla fall.. Mamma sa att det kunde vara en lätt lunginflammation, men det hoppas jag fan inte. Men får se hur det utvecklas de närmsta dagarna.

Nu ska jag och lillasyster kolla på film.


American History X.

Har varit på Jysk med Li och Daniel idag. Jag hittade två st olika set med påslakan, jätte fina! Sen blev det stan på det. Jag hittade skor, dock inte jätte nöjd, men jag lära ha. Och så köpte jag massa annat, bl a Pirates of the Carribean boxen. 

Sen blev det att jag och Daniel gick på bio, vi såg 2012. Ganska bra film, men lite overkligt och lite fejkade ljudeffekter + ett gäng fjortisjävlar som satt och skrek under filmen, USCH! Men dagen var i alla fall trevlig!

Har nyss kollat på kanske en av de bästa filmer som någonsin gjorts!

"Hate is a burden. Life is to short to be pissed of all the time. It's just not worth it.

Minnets mystiska strängar darrar när de vidrörs,
och de kommer att vidröras av änglarna inom oss
."

Fredags-mys.

Ja, idag har jag varit hos Ullis och hennes familj. Lika mysigt som vanligt. Vi var och handlade på Willy's, lite krångligt med barnvagn och massa matkassar, men det gick! Sen lagade vi mat, pratade lite strunt och kollade lite på Mighty Ducks som gick på tv'n.

Nu sitter jag hemma hos Li. Jag har fått håret färgat, så nu är det svart igen! Äntligen! Daniel var här på besök, trevligt trevligt! Jag och Li ska väl äta något och sen sova.

Imorn blir det Jysk med Li & Daniel, sen ska jag och Daniel gå på stan och fixa lite grejer. Jag lär kika efter nya skor och lite annat. Blir nog skoj!

söndag ska jag träffa Lillasyster, blir nog en tur på stan då med. Vi lär köpa lite julklappar som är kvar. Och så blir det nog att hon sover kvar tills måndag.

Pyssel.

Usch, har jobbat 9 timmar idag, haft rast 15 min på hela dagen. Jag är skapligt slut i huvudet och jätte trött. Herregud. Skönt att man är ledig i 4 dagar nu!

Igår var jag som sagt hos Jenni i Hofors. Vi hade jätte trevligt. Drack julmust, gjorde chokladpraliner och dekororerade pepparkakor med glasyr.

Lillasyster ringde nyss och sa att hon var jätteledsen för att jag inte skulle vara hemma på julafton, men jag ska ju vara det. Jag jobbar ju bara 16.00-21.30. Sötpluppen, jag hade ju glömt säga det. <3 

Johan ringde igår kväll och ville prata, och självklart ställer jag upp. Var lite roligt att prata igen, var ju ett tag sen nu.

  

   


Ändrade planer!

Ja, det blev som sagt ändringar i planeringen idag.

Linnea
hade inte tid att ses pga förhinder, och Li också.

Men jag tog mina små paket och traskade hem till sötaste Ulrica och hälsade på henne, Ida och Perra. Det är alltid lika kul, för man är alltid så välkommen. Stannade hela dagen. Hade jätte mysigt med tacos och film. Och Ullis fick följa med mig till AF och FK.
Tack snuttan för en mysig dag, du är en underbar sällsynt vän! <3

Imorn blir det Hofors för att träffa Jenni, Martin och Victor. <3

Kom på att det är lite precis ett år sen jag träffade Jenni på det där jobbet. Gud vet vad som hade hänt om om inte hon varit där. Lärde ju känna annat folk där också, men Jenni hon var speciell. Det klickade på en gång. Ganska roligt att vi fortfarande umgås eftersom båda slutade samtidigt förra julen + att vi bor i olika städer. Hon är en underbar vän! <3

Ge upp!

Jag blir så jävla förbannad, men du är inte ens värd det :)

Marianne gjorde illa foten (stortå'n + tå'n bredvid den) imorse på jobbet. Hon tog av sig strumpan och skulle visa oss andra ca 4 timmar efter händelsen. Tårna var alldeles blå-svarta. Och så kommer Carro, "Den är ju död! Hon menar då den ena tå'n. Haha, roligt hade vi i alla fall. Tur att man har bra jobbarkompisar! Ett skönt gäng! Tummen upp!

Sen då? Inte mycket. Jag ska ringa Skoog nu, får se om det har diskuterats nånting.

Imorn blir det en träff med sötaste Linnea, sen ska jag träffa Li som absolut måste färga mitt hår, det ser ut som fan nu, och lite prat på det!

Onsdag blir det Hofors och hälsa på Jenni och pojkarna och busa med Martin. + julklappshandling! 

Sliten..

Jobbat hela helgen nu, jag är totalt helt jätte slut! Både i kroppen och mentalt. Har nog dragit på mig nån jävla inflammationledbandet i hålfoten.. Det gör ont hela tiden när jag går, och går gör man ju inte varje dag menar jag, nejdå?!

Jobb imorn också, bara att bita ihop, ledighet kommer.

Nu ska jag kika på veckoavsnittet av Riverside. Sen blir det Morden, och sen sova. Får väl försöka vara lite pigg imorn när man ska jobba, men det löser sig.. kan ju hoppas att det blir lungt. 

Och Skoog skulle prata med Stoffe imorn, får se om det inte blir en tatuering snart igen! Chestpiece, jag vill, jag vill. En fin julklapp till mig själv? :)

Skriver mer här imorn och berättar vad jag gjorde i Blekinge. Har inte riktigt haft tid att skriva sen jag kom hem om man säger så.

Home sweet home heter det va?

Hemkommen från Blekinge nu. Kom hem 18.15. Synd att man inte kan kalla detta "home sweet home"..

Finns så mycket minnen som kommer upp till ytan när man är där nere.. Tänker tillbaka på när jag var liten. Alla kalas, alla barndomskompisar. Skolor. Dagis med mera. Något jag saknar.

Och, det gjorde så ont. Så ont, att inte få träffa dig.

Har fixat och trixat lite. Ska sälja mina glasbord imorn till någon kille från Söderhamn.  

Grattis säger vi till Erik!

Underbar låt. Erik vann, ganska bra det med! Men jag tyckte att Calle skulle ha vunnit för att han hade utvecklats mest. Men jag fullkomligt ÄLSKAR Erik's röst!

I'm in my wonderland!

Ja, nu är jag i mitt himmelrike. Landade här i Östad 14.45. Satt och pratade med Bodil i tre timmar innan vi åkte  och hämtade sötaste Matilda som varit på konfirmation. Åkte hem till hennes pappa och hälsade på Oliver, och han kommer hem imorn, så då får vi busa och mysa en massa! <3

Nu ska jag och Matilda busa lite och sen kolla på Andra Avenyn.

Lunch med Sarah imorn i Karlshamn. Ska bli trevligt! <3


06.00 flyr jag!

Ja, nu är allt klart. Jag flyr från Gävle imorgon kl 06.00. Gud, vad skönt det ska bli! Jag ska bo hos Bodil, Kennert, Matilda och Oliver i Skåneland alla dagar jag är nere. Sen blir det att hälsa på folk när jag har tid och får låna färdmedel. Pappa träffar jag i vilket fall som helst!

Massa kärlek! <3

På onsdag ska jag bli bjuden på Thai buffé av älskade Sarah. Ska bli kul och träffa henne och prata en massa strunt. Inte allt för ofta vi ses själva, så det får vi ta vara på. Får se om det blir något besök hos alla djuren också. Kanske har kommit lite lamm-ungar nu till vintermånaden?


Julpynt.

Jag glömde ju skriva att jag faktiskt gick upp på vinden och hämtade ner en ljus-stake och en ljus-slinga. Har samt hängt upp en tomte och en snögubbe i fönstret i köket. Så lite julpynt fick det bli. Men längre än så sträcker jag mig inte i år. Jag är nöjd, det är huvudsaken!

Åååh jag kan inte vänta, vill att morgondagen ska komma så jag får se om jag kan fixa det här. Jag längtar. Vill inte hoppas för mycket heller.

Nu blir det Alpha Dog på 4:an.

OCH, jag hoppas fan att min granne slutar banka här ovanför innan jag ska sova, för annars blir det fan inte roligt för henne. Hon har hållt på nu i säkert 5 timmar och jag skojar inte.

Planer smids.

Ohja. Här händer det grejer alltså.

Jobbat idag. Var på stan med en boende och en jobbarkompis. Hade jätte trevligt. Var på Lido och fikade, var på länsmuseét, gick i gamla stan. En mysig söndag på stan helt enkelt.

Handlade julklappar med småsyskonen idag i Valbo. Hittade det vi skulle ha i alla fall. Till mamma, pappa och Hans.

Planering på gång. Jag och mamma smider lite planer. Ska försöka byta/ge bort mina 4 timmar på fredag, så jag kan åka bort i 4 dagar nu i veckan. Jag VILL och jag BEHÖVER komma härifrån! Punkt.

Extremt jobbigt.

Drog med mig huvudvärk efter jobbet och stan. Jobbigt. Jag hatar att ha ont i huvudet, speciellt i främre delen av huvudet, det tar så hemskt på krafterna. Somnade när jag kom hem till mamma i lillasyster's säng 2 timmar.. Normalt? Nja. Skönt om inte annat.

Fick skjuts hem av lillasyster efter att mamma blivit sur på mig för att jag ville hem.
Blir så trött och jag fattar inte hur hon orkar bli så jävla sur hela tiden. Usch!

Har fixat lite matlådor och sånt nu tills framöver. Fick schema fram till julveckan nu. Bra! Fick lite timmar i alla fall så det är bra. Ska prata med PFV och kolla om jag kan få några timmar där också. Sen ska vi nog se att December blir en bra månad.

Lutar mot fest i Ap-berget (Andersberg) imorn kväll.


Mysdag!

Har varit hos Ullis, Ida och Perra hela dagen idag :) Jätte trevligt. Jag och Ullis for iväg och handlade massa gott. Vi lagade god mat, kyckling i ugn med bonjour vitlök, pressad vitlök, paprika, grädde, kryddor och tagliatelle pasta. Sen blev det film-mys, Flickan som lekte med elden och Saw Xl (6). Mycket bra och så himlans mysigt. En helt underbar dag.
Tack så mycket gumman! <3

Tog en bild på mig och Ida medans Ullis diskade, och glömde visa den :)



Sen hittade jag en jättegammal bild på mig och Ullis från skolan :) <3


Ledig.

Sov hos någon inatt. Fick sovmorgon och herregud vad skönt det var. ÄNTLIGEN.

Var med mamma i valbo och shoppade. Åt på mitt jobb också. Mycket gott. Sen blev det middag hemma hos mamma med allihopa. Jag hjälpte Jennie med lite skolarbete. Fika och massa prat. En bra kväll med familjen. Det behövdes.

Ska åka och hälsa på Ullis, Ida och Perra imorn. Får se vad vi hittar på :)

Nu ska jag kolla på Morden och sen blir det nog några avsnitt South Park och sen en diskussion med tandborsten och sen lite kvalitetstid med kudden!

SOVMORGON! Fan ta mina grannar om dom stör imorn, då jävlar bankar jag in dörren där uppe. Vrider på mina högtalare på max och spelar utav helvete med den värsta musiken jag har!

Irriterad.

Och den första jävla dagen man har sovmorgon på 12 dagar så väcks man av att horgrannen ovanför släpar, drar och skramlar med massa skit i golvet. Fan ta dig alltså. Jag blir så jävla irriterad. Jävla asstard.

Börjar 16.00 idag.. skriver när jag kommer hem igen.

Jävla helvetes dag. Humöret är då fan inte på topp.

Helt slut.

Jobbade mellan 10.00-18.00 idag. Mycket folk och massor att göra. Nu är jag helt slut.

Ligger och kollar på film, men jag somnade bara hela tiden så jag tror att det är dags att ta en diskussion med tandborsten och sen spendera lite kvalitetstid med kudden.

Börjar 16.00 imorn, så det blir en rejäl sovmorgon som heter duga!

RSS 2.0