Home sweet home!

Jaha, nu var man hemma igen efter jobb som securitas/safety vakt på Peace & Love! Haha, vilken kalabalik festival! Jag vill inte ens veta hur många människor jag visiterade, var dom hade varit med sina kläder och väskor osv... fyfan, snuskigt äckligt måste jag säga! Tacka vet jag handsprit! MEN jag har haft jättekul i alla fall, hade 8 timmar inne på festivalen som jag och Li var lediga under tiden vi var där.

Vi satt och lyssnade på Lars Winnerbäcks spelning igår hon och jag, fyfan vad mysigt! Mycket folk och stämmningen var helt perfekt bra och härlig! Och att det var just Li som var med gjorde det hela ännu bättre! Minnen <3

Kom hem ungefär 04.35 inatt. Jag praktiskt taget sprang i duschen på en gång, kände mig så smutsig.. usch! Sen blev det sängen och där däckade jag!

  


PEACE & LOVE!

Jo, jag var på introduktion på nya jobbet igår då mellan 15.00-21.00 och det gick jättebra! Skulle jobbat idag med men det var för mycket folk så dom flyttade fram min intreoduktion tills på måndag.

Liam och Linus var hos mig idag och lekte, sen fixade vi mat och grejs och så kom mamma. Vi åkte till valbo och fikade och så åkte vi hem till mamma och fick mat.

JAG ÅKER TILL PEACE & LOVE IMORN OCH JOBBAR!

Ses och hörs på lördag natt eller söndag nångång.

Jag saknar dig enormt mycket, det vet du!

Titel..?

Jahopp, vaknade vid 09.30 idag, men låg kvar till 10.30. Gick upp och fixade lite. Linnea ringde och ville ses så jag fixade iordning mig och åkte ner på stan, där jag vid trafikljuset vid (1an mot valbo)  tappade mitt avgas system, roligt va hörni? :D det tyckte jag! Fikade med Linnea ett bra tag, mycket att prata om, och det är alltid lika kul.

Mötte upp mamma, Liam och Linus hos min kusin Pia. Massa prat och sen blev det ett besök hos mormor. Vi åkte hem och lagade mat, och jag lekte lite med twinsen. Sen blev det fiske på det.

Nu är jag med Moggis, ska kika tv och skjutsa hem honom. Sen ska jag åka med mamma till Arlanda och hämta syster som kommer hem från Grekland :) <3

Jag har fått jobb. Ska på introduktion imorn, så får se hur det går. Jag tror det blir bra och roligt!

And, I miss you.


ÄNTLIGEN! Några problem ur mitt liv.

Mycket har hänt sen senast jag skrev. Det har varit både det ena och andra.

Midsommar spenderades med Moggis, Ögga, Tessi & co! Riktigt roligt måste jag säga, och jag blev riktigt full, men jag var inte ensam om det! Det var middag med mycket gott och så massor med dricka på det - Cider, snaps, whiskey, grogg mm. Den blandningen är inte bra! Och dagen efter blev det leftovers och film + fiske!

Liam och Linus (Storebror Rasmus barn) är här på besök i Gävle, vi hämtade dom i Forshaga (Värmland) igår! Alltid lika roligt och se dom små tvilling-trollen! Har varit på stan och busat idag och nu ikväll blev det fiske!

Känner mer och mer för varje dag som går! Lycko-rus sprider sig i kroppen..


So close no matter how far.

Jag känner mig tom på ord. Jag vet inte vad det är som händer. But, you make my day, every day, bara av att finnas till. So close no matter how far? Känner mig lite smått lycklig inombords. Det är bra. Jag mår halvt bra. Andra halvan fattas. Allt löser sig väl till slut?

Dagen - Var i valbo med mamma. Hälsade på Linnea och hon tog en fika med oss. Lite shopping på det och så handlade vi mat till mig. Moggis kom hit efter jobbet och vi lagade mat och skulle precis kolla på film, då Ronjis hojtar till i fönstret. Vi hejade och hon drog till Ragnar som satt i kolonin och väntade. Sen kom det ett mess att dom ville komma in för det var kallt ute, och självklart fick dom det. Vi kikade Rallybrudar, hihi. Dom åkte hem och jag & Moggis kollade Transporter 3.

Nu sitter jag här igen, tänkandes. Ska skicka ett sms till "T-T", sen gå och lägga mig.


You.

Var med Hans och hämtade mamma idag 14.30. Vi tog en fika innan mamma landade och pratade lite. Inte alla gånger man kan det. Kul och se mamma igen i alla fall.

Dan hörde av sig och ville hitta på något så jag hoppade in i duschen. Han kom hit och vi kikade tv ett tag. Åkte och hyrde film, Rallybrudar och Transporters 3, asbra filmer! Och så blev det max till det för han var hungrig. Det var skitkul och ses igen :) var ett jäkla bra tag sen nu.




DU GÖR MIG GLAD! Varför ska allt vara så komplicerat?


Helgen.

I fredags: var det ju student för Li! <3 Äntligen över för henne med. Jätte trevligt med mycket folk, god mat och så :) På kvällen åkte jag med Moggis till Ögga, riktigt rolig kväll må jag säga - och jag var faktiskt nykter, kan ni tänka er!

Igår: Jag och Moggis åkte hem till mig, jag skulle duscha och grejja och så åkte vi hem till Hans & co. Elin kom vid 4 också. Fika, fiske, middag stod på dagens meny! Trevligt, men jag vart väl typ grining på kvällen.. men men. Jag och Li åkte hem till henne och sov, kanske hur skönt som helst!

Idag: Vaknade hos Li, blev frukost och mys i sängen. Sen skulle hon och Elina till sin lärare och lämna blomma så jag åkte hem till mig. Insåg när jag kom hem att jag ville ut och rensa tankarna så jag gick ut på promenad i spöregnet i 1 ½ timme. Gick inte så bra med tanke-rensningen, jag blev dyngsur, men det var jävligt skönt kan jag säga! Ute och gå i regnet var jävligt energi-givande och skönt.

Så jävla mycket och tänka på, jag vet inte hur eller vad jag ska göra.. känner bara att jag vill fly in i mig själv. Kan jag? Får jag? Ingenting är som förut. Ingenting kommer någonsin att bli som förut föräns.................... ja, jag vet!

Det bästa jag hade, har jag så gott som förlorat.. Jag önskar att du, jag, vi var som förut.

Why?

Ett frågeteckens inlägg..


What the fuck is wrong with me? I don't know what I'm doing.. Strange feeling.. But why do I  even bother to think about it?

Finns så mycket jag vill säga.. men jag skiter i det idag, och kanske för alltid!



Shakra - Love will find a way..

- Ni är lika flummiga båda två! Haha.

Sweden Rock Festival 2009 <3

FILL YOUR HEAD WITH ROCK!

Precis vad jag har gjort hela veckan i mitt paradis! FYFAN, vad kul vi har haft! Det går inte beskriva <3 Underbar vecka, underbar musik, underbart folk och halvtaskigt väder på det! Men vad gjorde det! Brännan satte sig som en smäck i alla fall!

Festivalens bästa - Hela backen vid Zeppelin scenen var packad med folk 6 juni (våran nationaldag) och vi ska till att sjunga nationalsången med Sabaton och värden kommer ut innan och säger denna mening.
- Ni ska låta som kåta åsnor på crack! Kom igen nu!
Alla stod upp och sjöng nationalsången med sabaton stuk, lite mäktigt, för det var en jävla massa folk där och sjöng! Och till råga på det så fick vi ju alla höra Primo Victoria också!

Bilder läggs upp på fredag! Ha tålamod!


SWEDEN ROCK!

Nu drar jag iväg, tåget går 15.02! FYFAN, ÄNTLIGEN! Sandra kommer ner imorn kväll :D

Sedan föregående inlägg har jag tatuerat mig - text på armen, samt en som folk bara får se om dom träffar mig ;P haha nyfikna? Bild kommer efter läkning. Har varit med Moggis, blev att vi festade i lördags med folk och sen krogen på det, kul var det! :D

Nej, nu har jag inte tid och skriva mer. Ska packa det sista, åka till Moggis på jobbet och lämna en tröja och säga hejdå, hämta upp skoog och skjutsa henne till stan, sen hem och iväg! :D

Uppdatering av Sweden Rock kommer så fort jag får tag på en dator!

RSS 2.0