Män som hatar kvinnor.

Jo, idag vaknade jag 06.42 för att vara exakt. Gick upp och då ringde Hans och sa att han skulle komma om 20 min. Så jag satte på mig kläder och gick upp och värmde bilen och skrapade rutor. Sen åkte vi och lämnade bilen!

Pappa kom 11.45 ungefär och syster kom efter ett tag, och vi fikade hos mig. Sen fick syster ryck och ville baka medans pappa sov, så vi åkte och handlade saker till Brownies. Vi bakade och sen blev jag tvungen och åka och hämta bilrackarn som var klar. Sen åkte vi och käkade och kollade bio!

Fyfan vilken bra film alltså! Love it. Och jag älskar Lisbeth Salander, så jävla grym! Men det var bitar som fattades som fanns i boken som dom inte tog med i filmen. Men den var absolut värd att se på bio. Betyget blir 4 av 5. Men jag hörde att det skulle komma en längre version med allt som inte fanns med i denna film. Om den kommer så blir det en 5 av 5 i betyget.

Nu blir det mys i soffan med pappa och syster <3


Volbeat nästa torsdag? Ska man ta sig råd när man har chansen?


   


1 day left.

Idag vaknade jag av att Hans ringde och väckte mig kvart i 9, uscha, hatar och vakna på det sättet. Men han sa att han hade beställt tid imorn för lagning av min lilla skrothög ;D så jag ska tydligen vara redo att åka imorn 07.30, hur fan ska jag orka upp? Och min dator har kommit, yeay! Får hämta den sen nån dag :) Troligen på lördag när jag har tid att åka hem.

Har vart med Mli typ hela dagen med, fikat, käkat mat och bara mysit :)

Imorn kommer pappa, äntligen! Bara massa mys!



Ludivico Enaudi - Dietro casa <3


Back in black.

Idag bestämde jag mig för att den röda luggen skulle bort, och jag blev då svarthårig igen! Känns så bra och vara tillbaka med det normala :)

Har varit med Li och Daniel idag. Jag och Daniel gick till Li's frisör där hon klippte sig (Popcorner) vad är det för namn liksom? Och jag vette fan vad det var för musik dom spelade där inne men jag blev då fan tokig och fick skavsår i öronen av dyngan! Sen gick vi på stan en sväng och så åkte vi hem till Li och myste och pratade en massa skit :)

Ronja kom förbi efter 8 och vi gjorde taco-macka, mumsigt värre och pratade en massa, sen skjutsade jag henne till bussen och åkte hem. 

Och nu sitter jag här och har precis pratat med lillebror, han verkar ha det bra i Norberg iaf :) vi skrattade åt lite roliga saker han berättade med. Saknar honom nu när han är borta. Love you! 

Imorn ska jag leka med Mli iaf, vi ska uträtta lite ärenden och sedan mysa :)


Bättre sent än aldrig.

Ja, det var ett tag sen sist!

Helgen var bra och händelserik. Men jag har haft för mycket och göra för att skriva av mig. I Lördags var jag hemma hos mamma och tvättade och jag var alldeles själv i huset, så skönt! Sen åkte jag till stan och mötte upp ronja, och vi letatde födelsedagskort till ragnar och sen handlade vi mat och tårt-ingredienser :) åkte hem och gjorde tårta och sen fixade vi oss. Vi lagade tacos och så kom födelsedagsbarnet ragnar =) vi käkade och fikade med tårtan vi gjorde, vet inte om jag ens vågar lägga upp bild på den ;P sen blev det öleri för ronja & ragnar. Christoffer hörde av sig och ville ut så han fick pallra sig till interpool och där satt vi i 3 timmar, ganska roligt. Har bara jobbat med honom innan så det var kul och umgås utanför jobbet eller vad man ska säga. Sen skjutsade han och jag hem ragnar och så åkte vi till stan där jag släppte av honom. Ingen efterfest där! Haha. Händelserik lördag! I Söndags åt vi hos mormor, längesen men trevligt. Mamma och Hans släppte av mig hemma och så ringde Li, och då åkte jag till henne och spenderade ef.m/kv/natten där :) <3 mycket att prata om efter att inte ha setts på 2 ½ veckor pga hennes praktik. Mycket att ta igen. Måndag - ingen kommentar förutom att jag sov hos Li igen. Idag vaknade jag hos Li och gick upp, åkte till stan och hämtade syrrans kompisar Kurtan och Hulda och åkte hem till syster! Spenderat dagen där. Väntade spänt på att min nya dator skulle komma och så var det bara mammas som hade kommit + systers rosa datamus, suck.

När jag kom hem idag låg ett brev på mattan i hallen. Brevet var från Markus, har många ggr undrat varför vår kontakt bara upphörde. Fick svar idag, och jag förstår. Men hur kan saker och ting gå så jävla snett? Ska försöka formulera ett brev tillbaka. Många frågor som snurrar i huvudet nu..

Jag vet snart inte om jag orkar längre..


Ge mig fredag! Jag saknar dig pappa <3


Tur och retur - Uppsala.

Ja hörrni, idag har det hänt en jävla massa!

Jag och mamma skjutsade lillebror till Norberg :) shit, det var 1 år och 5 månader sen jag tog mitt körkort där! Ganska kul och åka tillbaka och se allt igen. Var i Fagersta och åt på kinarestaurang vid namn Dragongate som jag och mamma åt på innan min uppkörning. Och så var vi på Pickaboo och handlade lite småsaker :) Sen åkte vi tillbaka till Norberg och tog en fika på Elsa Anderssons Kafé. Sen lämnade vi lillebror och åkte hem! Hoppas allt går bra <3

När jag kom hem så dampade telefon nätet och då åkte jag hem till Thomas (Mli's pappa) för jag visste inte vilken tid vi skulle åka till uppsala och lämna hunden. Men vi åkte runt 15.00. Lunkan och Kajke följde med istället för Tobias. Fyfan vilken resa alltså. Det var riktigt skoj faktiskt. Damp på hög nivå kan vi säga! Och jag trodde fan att bilen skulle koka över också, max är 110 grader och den stod på 95 grader ;O men bilen lugnade ner sig sen och vi kom hem utan stopp! Och vi kan efter den här resan konstatera att Lunkan tycker att systemet och metronomen skyltarna ser likadana ut? Hur det nu går ihop.

Varför heter det rusningstrafik och trafiken ändå står still? - Kajke

Nu sitter jag och Daniel och kollar Let's dance, vi kan konstatera att Laila var grymt bra, men dom andra dansade rätt slött. Sen blir det att prova den nya te sorten jag köpt :)


Norbergs Blandning, ett te som jag köpte på Elsa Anderssons Kafé :)


 

Allvarlig diskussion, Blekinge vs Gävle.

Hade föresten en diskussion med pappa häromdagen, en bra en dessutom! Det är så lätt att prata med pappa och han förstår hur man tycker och tänker.

Varför ska man behöva vara rädd för att säga till mamma vart man vill bo?
Lillebror kommer att flytta tillbaka till Blekinge när han slutar skolan, för att han kommer börja jobba i pappas firma. Jag har många gånger tänkt på att jag också vill flytta tillbaka, mina rötter finns där och kommer alltid att finnas kvar där sålänge jag lever. Det bara är så. De som vi har vuxit upp med och lärt känna under åren finns där. Det är personer som jag saknar i min vardag. Speciellt pappa. Vi har alltid bott med mamma och fått åka ner till pappa på lov osv. Varför ställer mamma ens frågan om vi har funderat på och flytta? Behöver hon ens ta upp diskussionen? Det är ganska självklart att det kommer att hända förr eller senare. Det är ett val jag kommer att göra när jag känner för det och jag ska inte behöva ta ställning till vad hon tycker om det. Hon säger att vi inte ska ha dåligt samvete om vi säger att vi vill flytta. Hur fan tolkar man den meningen då? Det typ skriker "ha dåligt samvete". Därför vågar man inte säga vad man egentligen tänker, tycker och vill till henne. Det ska inte ens behöva vara så. Pappa vill ju självklart att vi ska flytta tillbaka, jag förstår det och det känns som att det är på tiden att ta igen förlorad tid. Jag vill kunna leva och fortfarande växa upp med de som jag mest av allt tycker om utan att hon ska stå i vägen! Pappa, Sarah, Lennart (farbror), Bodil, Kenneth, Matilda, Oliver, Johan, (Vi är som en enda stor familj) <3 Ni kommer alltid att betyda mest! Jag älskar er!

Det är få som vet, som vet hur allt egentligen är.
28/6, då en tyngd från hjärtat bara släppte. Ni vet.
Jag älskar er för att ni fanns där och att det var just ni. <3


"Allt du gör som gör så ont, gör att man inte vill leva nära dig".

Klart för premiär.

Ja, nu jävlar är biljetterna köpta till Män som hatar kvinnor 27 feb.
Ska bli mys och bara umgås med pappa och syrran en hel dag i Gävle :)

Idag har jag varit hundvakt åt Mimmie :) jättemysigt med massa promenader och mys hemma hos mamma medans hon bakade egna piroger! Jättemumsigt!

Imorn ska jag och mamma skjutsa lillebror till Norberg, han ska åka och ta körkort! Det där kommer och gå skitbra! Good Luck! <3 Och sen efter det ska jag skjutsa Tobias och Thomas till Uppsala så dom får lämna tillbaka lilla trollet. I'm gonna miss her.



Jag saknar livet.




We like it doggystyle.

Och med det menar jag att vi gillar Bimmie som numera heter Mimmie (: jag bara älskar det lilla trollet!
 
Igår gick jag hem till Mli och hämtade bilen, mådde så jävla dåligt.
Jävla förkylning säger jag, när jag blir sjuk så är jag fan sjuk länge ;(
Sen vart det en tripp hem med jennie och andré och jag däcka i soffan ;O
Åkte till Mli runt 21 och kollade Beck, sen Strangers - bra, läskig & konstigt slut. 
Jag var fan rädd när jag skulle åka hem sen, så den får betyget 4 av 5.

Var och besiktade bilen imorse med Mli, 2 saker som ska fixas, sen så :)
Var på rusta och köpte lite saker, sen bus med Mimmie och Mli. <3
Sen åkte jag och Hans till arlanda och hämta morsan.

Nu ska jag spendera min kväll med Mli & Mimmie, Love you honey! <3


Valentines day <3

Har vart med Mli och Bimi hela dagen, världens sötaste hund.
Blandning mellan chihuahua och papillon, gosh säger jag!

Vart på systemet, maxi, öb och stan och köpte rosor till Niklas och Axel.
Klart sötpojkarna skulle ha varsin blomma, plast men dom håller länge!
Sen vart det tacos, dricka, melodifestivalen och familjegeni :) skojsigt!
Sen mådde jag apdåligt med förkylningen så Axel fick köra hem mig, tack!


Jag säger bara H.E.A.T - 1000 miles <3



Hoppas för fan att ni går vidare i melodifestivalen!


Friday the 13th vs. Jason!

Fredag idag, men inte vilken fredag som helst, det är fredag den 13:e.
Och den här dagen är helt och hållet tillägnad dig Jason Voorhees!

Sitter och kikar på en film vid namn Ganes, svensk/finsk.
Ett ord som sades flera ggr var "hortonom", och vafan är då det? ;P
Hortonom är en akademisk yrkestitel och benämning av en expert på trädgårdsvetenskap.


Ska hem till Mli sen och mysa bara, måste komma hemmifrån lite.
Har legat inne i 3 dagar och jag får snart fnatt, uscha.


En makalöst snygg bild på Jason.


Pappersgöra.

Igår fixade jag med alla papper som låg överallt i lägenheten, 
sorterade och delade upp dom i 08 och 09 pärmarna, duktigt ;)

Idag har jag och ronja vart och fått papper ifyllda, tvunget. Sen tog vi en sallad på wayne's och pratade lite grann :) Och så bestämde vi oss för att det skulle bli film tajm, vi hyrde house of voices och kallt byte. Kallt byte var fan riktigt läskig och jävligt bra! Sen åkte vi till Fk och lämnade papper i brevlådan och så skjutsade jag ronja till maxim och hon missa bussen, vi fick helt enkelt ta en tripp till polhem också.

Nu sitter jag här och är fortfarande sjuker och har ont överallt.. Blää.


Inge mer att tillföra bloggen idag tror jag, så Hejs!



En sån här skulle sitta fint att döva smärtan med!


Usch.

Fy så jag mår, ska man behöva må såhär. Usch för förkylning.
Det bara dunkar i huvudet, har ont i kropp, näsa och hals ;(

Har inte gjort många knop idag, syrran var hit och vi gjorde mat,
sen hämtade jag mamma och skjutsade henne till kiropraktorn.

Sen har jag suttit ihopkurad i soffan och kollat på Andra Avenyn <3

Nu blir det sängen med honungs-vatten.. och Navy CIS, Hejs!



Blää på det här säger jag bara.

Sjukling.

Ja, jag börjar tydligen bli sjuker också, längesen sist.
Men när skiten väl är här så är jag sjuk länge.. blää ;(

Det blev att Mli sov här inatt :) vi kikade beck - flickan i jordkällaren, tyckte den var bra :) sen vart det death proof, jävla störd film så vi stängde av mitt i, usch ;P

Idag har jag vart hos optikern, och visst fan var det fel på linsen.. 10 grader sned var den, inte konstigt att man ser som ett ihjälslaget bi. Sen hämtade jag ronja och vi sprang upp till frösunda och lämnade mitt brev, och jag var så att säga grön, dvs jag har inte gjort nå bus som polisen känner till! Sen kom skoogis och det vart myspys som vanligt och ronja lekte pyroman i mitt kök ;D

Inge mer för idag, jag har fruktansvärt ont i min hals, det bara kliar och har sig ;( Hejs!


 


Five Finger Death Punch - Never Enough <3


Soft-söndag!

Ja, jag och lillebror vaknade runt 10.30, tog det lungt och städade lite innan mamma skulle komma hit, klockan var väl 13.40 då syster och andré kom hit, och strax efter kom mamma. Hon satte upp min handukshängare och fixade gardiner innanför mina glasdörrar till skafferiet :) blev mycket fint! Sen åkte allihopa hem.

Mli kom strax efter att alla gått och vi bestämde oss för att åka till affärn, så det var bara att gräva ut min insnöade bil och så satte vi kurs mot hemköp. Nu har vi bakat lite och färgat håret på henne och mig, nu vart det rött ;D ska hem till henne och käka nått som hennes pappa skulle fixa ihop, får se vad det blir =)

Pratade med pappa innan idag, han skulle försöka komma upp hit till 27 feb så vi kunde gå och kolla på premiären av Män som hatar kvinnor, skulle vara kul eftersom det var han som fick mig att läsa alla böckerna :) så tar vi en middag på det med så blir det nog en toppenhelg! =)
 
Ska träffa skoogis imorgon och då väntar nya äventyr ;) Hejs!




Hemmakväll med lillebror :)

Ja, igår sket jag i KFG-mötet, för jag var för trött för att gå upp, helt värdelösa möten ändå. Sen träffade jag emelie och vi gick till johannes och bokade tatueringstider, äntligen :) 19 maj blir det :) och sen vart det mat hemma hos henne, sen skulle hon på fest och då åkte jag till elin och vi hade det trevligt, längesen vi såg eftersom hon är i sthlm på praktik. Vi kikade film och pratade och så la vi oss ganska tidigt :)
och sen idag gick vi upp halv 10 och åkte till stan och shoppade lite :)

Jag åkte hem till lillebror och sen kom resten av familjen hem utom lillasyster. Jag och lillebror gjorde min lasagne som blev helt asgod! 
7 av 5 toasters, awsomly good! Nu sitter vi hemma hos mig och softar, spelar lite guitar hero och kikar tv, blir film kl 21.00 med. Sen ska vi väl inte göra så mycket mer, Det blir en lugn hemmakväll :)

           

Inge mer för idag, Hejs!

Hopp i bloggen!

Ja, jag missade att skriva igår, det var helt enkelt så att jag inte hann!

Igår döp det ner ett brev i lådan från rikspolisstyrelsen i kiruna,
var precis på väg att öppna när jag kom på mig själv, aj aj aj.
Det ska lämnas in oöppnat, så vad det innehåller får jag se! ;P

Var hos mamma igår och bakade bullar och lagade mat.
Självklart blev det massa jävla bråk och jag var respektlös..
Du tror möjligtvis inte att det är fel på dig med kanske.. kärring.

Sen åkte jag till Sandra och kollade på film och hade allmänt trevligt. Ungefär vid 12 slaget natten till idag fick vi ryck och gick ut och gick i hagaström :) Mycket trevligt och det finns så hemskt mycket att prata om! tack för att du finns <3

Idag skulle jag som sagt gå och lämna brevet hos frösunda men nejdå, stängt. Sen gick jag och Sandra runt till massa tatuerare och kollade priser och sådär, Ska träffa Johannes imorn och diskutera lite och sådär, så får se om det blir nåt :)

Träffade Mli idag med, min darling <3 och vi var med mamma till kiropraktorn, satt och vänta i 1 ½ timme ;P men vi fördrev tiden med att ha roligt i väntrumet! Fick pengar av mamma och köpte mat och käka, sen har vi myst med film :) Ronjis var här en sväng med, men hon åkte hem igen.

Dagens; Glöm för all del inte att lägga i backen ist för ettan,
det kan hända att man kör in i betongväggen i p-huset annars!



Nu ska jag läsa ut min bok och sen sova, får se om sandra dyker upp inatt!

Tisdag.

Ja hörni, idag var det tisdag och ytterligare en värdelös dag i mitt liv!

Skoogis sov här inatt efter våran lilla filmkväll :) alltid trevligt med prat och sånt! Vi blev väckta av att det ringde på dörren kl.08.03.. vi tittade på varandra och tänkte orka bry sig! Vi somnade så småning om om igen. Jag vet vem det var med sket i det! Kl 8.. kom igen nu va. Det ärendet gällde kunde dom fan ha kollat upp och slängt en avrapportering i brevlådan om.

Har läst som vanligt, gåtan är så gott som löst i boken!
Bara slutet som återstår nu, spännande!

Nyss käkat hemlagad lasagne och väntar på att syrrans dans ska sluta :)
Ska hämta upp henne och åka hem till dom ett tag, ett hus fyllt av kaos....

Varför ska allt ska vara så jävla svårt där hemma, jag fattar inte?
Ständigt massa bråk och konflikter.. äktenskapsrådgivning? något att tänka på?


- The rebel monster


Måndag.

Idag har jag som vanligt läst min bok, blir bara mer och mer spännande!

Var ute med mamma en sväng idag, hon köpte gardiner och lite sånt ;P

Sen kom Skoog, Ronja och Ragnar hit, vi kollade på film och ja myste helt enkelt :)

Jag och skoog har suttit och diskuterat sweden rock ett tag nu,
vi har en del att fixa, men inget vi kommer att offentlig-göra här!
Det är sånt ni får se där om ni dyker upp! Vi ska iaf ta bil ner, det är bestämt :)
Längtar asmycket redan, vill bara att det ska bli maj och till slut juni!











Rock N Roll Syndrome is spinning! <3

Söndag.

Idag har jag faktiskt bara tagit det lungt, har legat och läst min Stieg Larsson halva dagen - Män som hatar kvinnor, första delen i trilogin om Millenium. Det är en riktigt bra bok och jag är helt fast i den! :) Jag har dock redan läst andra och tredje delen redan, Flickan som lekte med elden och Luftskottet som sprängdes. Alla böckerna är ruskigt bra och jag rekomenderar varmt denna serie!  Första filmen kommer dessutom utom ut på bio 27 februari om jag inte minns helt fel.

För övrigt var jag och handlade på maxi, hatar och springa runt där själv, inte riktigt min grej.
Sen kom daniel hit och vi tittade på "Wedding Daze" riktigt rolig film! 4 av 5 blir betyget på den!

Har märkt att det kan dyka upp en del oanade saker på facebook, som tex frågor som rör mig och mitt privatliv som folk då ska svara på, tyckte det var lite intressant, men mer behöver vi inte gå in på här!


Jag tror bestämt att det var allt för idag, Hejs.

Lördag.

Inte hänt så värst mycket idag faktiskt, morsan var hit med mina gardiner som hon fixat :)
blev jättebra och vardagsrummet ser allt lite större ut nu när jag fick ljusa gardiner =) så tack mor!

Sen tyckte ragnar att jag skulle komma och umgås med henne så självklart gjorde jag det! :)
Vi hyrde film, det blev "Solstice" och det var en kopia av dansk/svenska "midsommar"
men den var faktiskt bra, men jag visste vad som skulle hända, 3 av 5 blir betyget på den!
Sen kollade vi på "Den gröna milen" otroligt bra film tycker jag! 5 av 5 blir betyget på den!

När jag läste min Stieg Larsson bok idag så snubblade jag över ett så roligt ord som kufiskt,
och vad betyder då detta ord? Jo mina vänner - kufisk betyder alltså besynnerlig, obegriplig..
men kan också användas i synonymt sammanhang och kan då betyda konstig, underlig,
egendomlig, skum, märklig, excentrisk. Så nu har både ni och jag lärt oss något nytt! ;D



Inte mycket mer och säga idag, Hejs!

RSS 2.0