Dumt gjort.

Jag vet att du skulle gå genom eld och vatten för mig, och ändå gör/gjorde jag såhär.. Finns inte så mycker mer att säga än förlåt! Förlåt, för att jag är som jag är och för att jag gör som jag gör.

Jag skulle behöva prata med pappa, hälsa på honom ett tag, och bara komma bort från allt. Ner till mitt "hem", skogen, vattnet, lugnet och resten av folket <3 Får i alla fall ta och ringa honom imorn tror jag. Vi har inte pratat på över en månad. Lite illa. Han är i Stockholm och jobbar och jag är ledig. Kanske skulle ta och åka dit?

Elers, tack för att du finns och att du är som du är! Du är grym Stoffe!

Provjobbade idag... gick ganska bra tyckte jag. Tryck och tempo i packningen. Sen fick jag göra mockabakelser.. kändes som en praktk. Ska dit på fredag igen. Blir provjobb en månad i alla fall, sen får vi se. Men det verkar kul.

Läsning på G. Två nya böcker inhandlade idag, Lemmy Kilmister - White line fever, och Joyce Carol Oates - Dödgrävarens dotter.

Klassfest med högstadiet? Lätt att jag skulle gå, flummigt värre.

Söndag.

Jag sov som en gud inatt i nya sängen, men det kan ha och göra med att jag inte hade sovit som jag skulle de två sista dygnen.. Men som sagt, helt super! Sov 10 timmar, men var tröttare när jag vaknade än när jag bestämde mig för att gå och lägga mig inatt. Kontsigt tycker jag.

Var hem till familjen och sådär idag.. blev bjuden på mat/lunch. En viss person i familjen skulle visst be om ursäkt också. Sen åkte jag och lillasyster ut på ärende och sen blev det film hemma hos mig - Flickan i källaren, kass film, titta inte på den!

Har fixat lite här hemma inför imorn, prov jobb. Skriver mer om det imorn kanske när jag kommer hem, om jag orkar.

Lakan?

Jaha, nu har man slängt ut 5400 lakan på en säng, men jag är nöjd ;D fanskapet tar upp halva vardagsrummet, men vafan, sålänge jag och mina säng homies ligger bekvämt så! Nu lär jag ju köpa dubbla påslakan, samt dubbla underlakan och ännu fler örngott..

Blev ju inringd att jobba natten till idag. Gick på 21.45 igår och slutade 07.00 imorse. Men det gick bra och jag hade besök av Pontus. Han gick ända från stan till Sätra, är det inte otroligt? Sova i en bil är inte så skönt..

Nu har jag närmare bestämt varit uppe i snart 40 timmar.. med endast 3 timmars sömn när jag kom hem imorse från jobbet. Köpte sängen, vilket tog ca 3 timmar.. men släpande hit och dit och körning. Sen blev det jobb från 15.30-20.00.

Är med storebror nu, han ska sova här inatt. Ska väl kika film och så. Och vi håller på att göra scones just nu. Får se om vi lyckades med dom.


Inglourius Basterds!

INTE KONSTIGT ATT KOMMENTARER FÖRVINNER, KANSKE FÖR ATT DOM ÄR FÖR JÄVLA DUMMA FÖR ATT ENS STÅ DÄR!

Var på bio igår med syrran och André, asbra! Behövdes också.

"Intervju" idag med.. blir provjobb på både bageriet och cafét nästa vecka.

Ska ut och träffa Daniel nu om en stund, prata och han skulle kanske bestämt shoppa lite? Får se vad det blir. Sen ska jag hem och vila, sen upp och jobba natt. Imorn blir det till att köpa säng på fm och sen jobba eftermiddag/kväll.

Ne, och jag skiter i det här nu! Finns annat och andra att lägga ner tid och energi på.


..Soon all this will be history.

SLUTA KOMMENTERA ANONYMT.. skriv ditt jävla namn om du undrar något. Blir så jävla irriterad och jag är förbannad, svar JA! Finns olika jävla anledningar!

Var i Valbo med Skoogis idag, Roligt och rogivande. Vi skulle inte shoppa nånting alls tänkte vi.. MEN jag kom hem med 14 filmer. 12 pack skräckfilmer 99:- "Unrest, The baby's room, Hatchet, Flickan i källaren, Apartment 1303, KM31, Backwoods, Rottweiler, Gravedancers, 8 Legs, Live feed och Kannibalen från Rohtenburg". Samt Eden Lake 49:- och Män som hatar kvinnor 69:- + mat från citygross. Kollade på säng när vi var på IKEA också, blir en Malm inom kort.

..Jag är snart påväg att ge upp allt, jag orkar inte!

Av-vänjning.

Ja, I'm curing myself from that shit. Jobbigare än jag trodde att sluta! Att det där lilla kan ställa till sån skit i kroppen. Biverkningar - Mår illa typ jämt och har ont i huvudet. Men I guess that's the way it should be. Hoppas det här går över snart, för det här är fan inge kul. Men jag känner att bra saker och ting börjar hända, och det är bra!

Något mer att tillägga? Jag vet inte riktigt. Jag vet fan inte vad jag känner eller tycker om saker och ting längre. Kanske lika bra att ge fan i det också.

Intervjun gick bra idag tror jag, ser ut som att jag kan få två jobb i ett! Alltså två olika jobb av samma arbetsgivare. Men jag ropar inte hej än.

Kärlek på hög nivå!

Jag bara älskar Volbeat, kan inte sluta lyssna på dom! Det är kärlek! Haha, låter rätt töntigt. Men känslan av musiken dom gör är så oerhört skön! Längtar redan tillbaka till Sweden rock, och ändå var det bara snart 3 månader sen jag var där sist! Hur ska det här gå? Finns inget bättre än det himmelriket! Nästa år får vi inte missa presskonferensen!

Varit i valbo idag med Moggis och flummat. Träffade Pontus och hans kompis också. Sen blev det hem till Per och städa hans lägenhet för han skulle ha visning men var i Örebro. Gick bra! Slutade med att vi låg i sängen med varsin mobil och spelade ;P socialt värre. Åkte hem till mig en tag och så gick han för ett tag sen.

Jag ska nu se vad jag tänker hitta på resten av kvällen, för här vill jag inte sitta själv.

Ny tatuering kommer inom kort! + en piercing tror jag bestämt, jag funderar än.



Allting faller i bitar..

Vaknade upp hos Li imorse, eller ja 10.30, haha. Underbart i vilket fall som helst att få sova ut! Åkte hem och fixade lite här, sen in till stan, mötte upp lillebror och gick lite på stan. Han lessnade ganska fort så vi åkte hem till mamma. Jag tvättade och så kollade vi på film - "Ace Ventura, Pet detective", så klockren!

Åkte hem till mig igen. Och sen blev det en tripp till Mli vid 21 tiden. Kom nyss hem efter massa prat och film tittande. Haha, "God morgon alla barn", helt flummig.

Imorn blir det valbo och bus ett tag, sen får vi la se vad som händer!

-Flerran & Nyo - En mörk bakrund. <3

..livet förstörs.

Fullt ös medvetslös!

Haha, nästintill blev det i alla fall igår! Jävligt roligt hade jag! Var först här hos mig, Mli och Löv kom. Åkte med Mli hem och drack där. Gick till Thunvall där Björk, Johan och Max var. Och sen kom Susanna och Thunvall också. Sen blev det krogen på det, askul! Tack!

Fyfan, kämpigt och behöva gå upp imorse kl. 9.00 efter endast 5 timmars sömn och ett rejält dunkade huvud ;P och till råga på det, behöva gå och må illa! Fy!

Var i valbo med mamma efter jobbet, hon hämtade mig. Köpte nya skor + en mascara och åt sallad. Och vi pratade en massa om det där som är i familjen.. Gick bra och hon förstod. Och vi ska ha ett samtal med personen ifråga som beter sig illa... usch!

Och jag har nog fått ett till jobb i valbo med, haha! :D


Försökte få tag i Angust utan nån succé. Men jag åker till Li och spenderar natten där.


Fuck it!

Ikväll ska jag supa, och det ska bli mycket, jag behöver det!
-
Jag är både arg, lessen och besviken. Jag känner bara att jag inte är välkommen hemma av en viss person i familjen.. Jag blir faktiskt lessen även om jag inte visar det. Ska man behöva känna så när man kommer hem och hälsar på familjen. Och sen när man äter med dem så får man skit för det.. Herregud! Jag behöver inte ens komma hem. Vad är det för mening? Något är ju jävligt fel när han beter sig såhär.. Och jag blir jävligt irriterad. Okey, I'm not your doughter, but I'm still a part of the family even though I don't live there.


..it hurts.

Träffade Linnea idag, tog en lunch och pratade en massa, trevligt <3 Sen vart det en tur på stan också. Sen träffade vi på min bror på indiska med mamma. Jag och bror gick runt på stan ett tag. Åkte hem till mig och gjorde lasagne och kollade film, mys! <3

Blev samt inringd på jobb :) ledsagare på söndag 11.00-14.00, alltid något!

-

Jag undrar många gånger hur du mår, hur du har det, hur du lever idag. Saker jag inte får svar på. Du vill inte att vi hörs, jag vet inte varför. Det som fanns för 5-6 år sedan är borta, och det har det varit länge. Det kommer aldrig tillbaka. Jag saknar det. Jag saknar dig.

Jag fanns alltid där för dig när du hade det svårt och du fanns alltid där för mig och lyssnade när jag hade det svårt. Jag vet att jag hjälpte dig mycket. Men vad spelar det för roll idag..? Du var någon som betydde så oerhört mycket för mig och som hjälpte mig genom mycket. Jag älskade dig som vän, det visste du.

Du lever åtminstone idag.

Memories.

Jag får rysningar! Jag vill tillbaka! Finns inga ord som kan förklara detta himmelrike! <3


Sötnos!

Ja, jag var och träffade Ullis & Perra och fick mysa med lilla Ida nu ikväll! Herregud vad söt hon är då flickan. Och så go och mysig. Hade köpt lite presenter med :) 3 bodysar + 2 st filtar. Det var så kul att träffa Ullis igen! Var så längesen, sist var när hon var i v.19, så det var ett tag sen. Saknar henne mycket!

Och jag var upp till jobbet idag, lika kul som vanligt! Fick prata av mig lite och pratade lite om jobb och så. Ska se till att allt det här ordnar sig så vi får som vi vill. Jag vill verkligen stanna kvar!

Imorn blir det en lunch med Linnea :) och sen ska jag träffa käre storebror, han är ledig imorn, så det får la bli lite bus då!


Unknown future.

Ja, jag jobbade mitt sista pass idag. Gick jättebra! Har jobbat med Anita hela helgen och det har varit bra och roligt. Mycket prat och annat skoj. Och idag bakade vi till kvällsfikat. En hård kladdkaka (observera att jag ej gjorde den).

Vet inte alls hur det blir nu. Dom behöver vikarier under hösten så får se om jag får vara kvar. Ska till PFV och prata lite imorn, måste ändå dit och skriva på lönepapper.

Ska träffa Bobo (Skoog) imorn en sväng <3 var så längesen nu! Och så ska jag hinna med Moggis också.

Storken har varit framme!

Grattis Ullis och Per till eran lilla Ida! :) Hade på känn att hon kommit till världen igår kväll, skickade till och med ett sms till Ullis 23.43 igår och se så rätt jag hade.


Jobbat idag, gick bra. Jag är smått trött nu bara.. Har varit med syster sen 16.30. Käkade lax och wokgrönsaker. Åkte hem och hämtade grejer till henne hos mamma. Hyrde film på stan och åkte hem till syrrans kompisar, skitmysigt!

You still make me happy with all your words!

A letter from the south.

Japp, fick ett brev från Markus idag, han har äntligen blivit förflyttat till Vä :) Så glad för hans skull! Tiden går fortare för var dag nu, jag lovar! I know you're counting.

Tog en rejäl sovmorgon idag faktiskt.. klockan var närmare bestämt ca 11.45 innan jag kom upp. Men vad gör det, jag jobbar och blir trött, och då måste man sova ut, haha. Men jag hann med att träna och kika på film ändå innan jobbet.

Kom hem 21.00, fick sluta tidigare, skönt! Imorn blir det jobb igen 06.45-14.00. Sen får jag se vad jag hittar på, är ju ledig till söndag 15.00 så! Booze anyone?

Har precis skrivit klart brevet så jag kan lägga på det på posten imorn. Ska kika klart på en film jag började på innan idag. Sen blir det diskussion med tandborsten och lite kvalitetstid med kudden.

Live sold out 2007!

Jag tog en tripp till bomhus för att hälsa på Li och hon blev glad för mitt impulsbesök :) var längesen vi sågs nu.. Jag hittade en dvd med Volbeat - Live sold out 2007 som jag bara var tvungen att få kika på. Oooh jag får rysningar. Påminner om sommar, festival och att leva livet. Så grymt bra! <3 Fick låna hem den också, vi hann inte kolla klart på hela!


  

   

..time is precious

Fyfan, jag däckade när jag kom hem från jobbet halv 2. Satte på Sagan om Ringen och så slocknade jag mellan 15.00 och 17.00.. nu är jag trött igen. Men ska åka och hämta lite mat nu så får jag se vad som hände, Sandra skulle höra av sig.

Jag blir så irriterad. Du ser inte problemet själv och jag kan inte göra något förän du inser det själv. Jag vet vad som händer. Jag vet hur saker och ting blir. Jag har sett.

Ibland har man tur!

Ja, för idag blev jag 2209 kr rikare, det ni! Fick nämligen tillbaka på skatten... trodde jag inte eftersom jag aldrig deklarerade.

Och det blir jobb i helgen. Jobbar dag imorn, fredag kväll, lördag morgon och söndag kväll! Så ser min helg ut.. men det blir pengar! Roligt kan man ju ha en annan helg, eller hur? Säger jag som jobbat snart 5 helger i rad...

Och nu jävlar blir det snart tatuering igen, kanske två till och med! Ska bara kika över ekonomin lite här efter lönen kommit, så ska jag se till att här händer grejer!

Har varit kalas för Rasmus idag, storebror fyllde ju hela 28 år idag! Grattis! Mycket trevligt var det i alla fall. Min och mammas frisör var också med, Erika, en rolig prick det!

Nej, nu blir det en diskussion med tandborsten, sen dags för lite kvalitetstid med kudden!

Den ledigheten.

Ja, jag blev uppringd igår och fick åka på jobb idag, men det gick det med. Var ganska lungt och skönt! Blir antagligen att jag får jobba helgen också som det ser ut nu. Inte mig emot. Får se imorn, skulle få svar då.

Ooh lillebror, tack så hemskt mycket för idag! Var på stan och fixade lite imorse och så käkade vi på Donken faktiskt, längesen. Trevligt! OCH jätte snällt att du hjälpte mig att städa och fixa här hemma hos mig! <3


De förgyller min vardag! <3


 - I don't give a fuck!.

Nightmare.

Jag känner doften av regn på varm asfalt som blåser in genom fönstret. Doften av sommar.

Skönt att det inte är lika varmt som de senaste dagarna.

Ge mig styrka! Vänskap som falnar.. Jag vet inte om jag orkar. Vad är det som händer?

..From the ashes to the sky..

Ja, som Per Morberg uttryckte sig idag - "Fan vad bra jag är på allt" så kanske man borde tänka varje dag ;P flummig han är då. Svettloppa.

Och morsan hade visst träffat på Lassgård på Citygross igår, autograf och allt. Häftigt? Njäe inte värst, men visst fan är han en jävla bra skådespelare, det kan jag inte komma undan med att jag tycker.

Jobbat idag med, gick bra, är trött bara. Ledig till torsdag. Skönt!

Hittade en gammal skiva från förra året i bilen idag som jag lyssnade på. Den fick mig att tänka på en viss person från förra året. En viss tid, en viss grupp, en viss festival och en viss längtan. Allt blev så mycket.


Ett starkt ord.

Finns inte så mycket att säga, jag är besviken.

Har haft en trevlig kväll med Daniel, Ragnar och Ronja. Blev kinamat från sjukhuset och sen en bamseglass på sibylla ;D skit trevligt och gott! Längesen man träffade folket nu.

Jobbat idag med en kärring som inte gjorde mycket, jag fick göra typ allting medans hon satt och läste tidningar?.. men men det straffade sig senare under dagen.

Ska hem imorn en sväng och träffa lillasyster och co. Sen blir det jobb igen 15-22.

..När jag vågar fly från allt.

Kollade igenom min blogg från ett bra tag tillbaka. Fanns så många funderingar, tamkar, frågetecken som bara snurrade runt i huvudet och som fortfarande gör det. När ska det ta slut?

Vänskap? Ja, vad fan är det när det inte funkar som det ska? Jag blir trött och less..

Jag behöver mina bästa (down south) hos mig ibland, de som förstår sig på mig och vet hur jag funkar.. Jag vill krypa in i mig själv och i min bubbla med de som betyder mest i mitt liv.. Kan jag? Får jag? Allt skulle vara så mycket enklare då.

Varför känner jag ens såhär, jag borde vara glad, lyckligt. Jag är inte det än, det kommer ta tid. Och den dagen kommer någon gång. När? Det vet jag inte.



Varför finns du inte här när jag behöver dig som mest?


Trött.

Fick gå in och jobba igår på min lediga dag.. i och för sig bara 3 timmar, men det blev ju ingen sovmorgon som jag ville ha.. men men det gick bra i alla fall. Hann med att träna, städa hela lägenheten så det såg vettigt ut här, käkade på Östens pärla och gick på bio med Dan. Kollade på Public Enemies med Johnny Depp, mycket bra!

Jobbat idag med, hann med att träna efter det och att bli hemskt jävla förbannad på nån jävel som hade låst tvättstuge dörren med sin ploppjävel och antagligen "glömt bort" tiden.. kom inte in föräns 18.30, missade 2 ½ timme av tiden, tack så jävla mycket för det. f***-nylle. Den personen lär inte ha blivit glad över min lapp jag skrev.. Men men. Nu återstår 3 dagars jobb, en ledig dag och ytterliggare 4 dagar... hua.

Jobbar mellan 15.00 och 22.00 imorn, funderar på buss. Får se hur jag gör. Skönt och bara få åka ibland utan att behöva tänka, speciellt när mina ögon dampar nu.. Vet ej vad det är.

Har varit vaken sen 05.50 imorse, känner att ögonlocken är tung, det blir sängen nu!


Miss you..


RSS 2.0