Dagens.

Jahopp. Vaknade och tränade. Kommer ha en träningsvärk som heter duga imorn, men vafan. Duschade och sådär. Sen plingade det på dörren och där stod Ragnar och Ronja ;D överaskning! Dom hade med sig chokladbollar så det blev en liten fika, trevligt :)

Jag åkte och hämtade Moggis på jobbet. Åkte till ÖB och kollade lite. Åkte hem och lagade mat till oss. Haha, Ronja och Ragnar kom förbi och fulade sig i fönstret och dumpade en fika. Sen åkte vi hem till Li för att våldgästa henne och det kan man väl säga att vi gjorde. HAHA. Kan bara säga att det var lite olägligt! Jag höll på och garva ihjäl mig, och likaså Moggis. Åkte hem igen och kikade film. Och jag fick en lektion i fordonkännedom ;) Hehe.

Imorn händer det grejer. Uppdatering kommer då.

Jo men visst.

Fick nyss ett telefon samtal. Vem det var förblir sekretessbelagt. "Du har något som inte hon har."  Tolka det som ni vill. Det var i alla fall roligt.

Vad har då hänt denna dag? Jag träffade mamma och mormor ett tag, vi var och handlade med mormor på maxi och skjutsade hem henne till sig. Jag och mamma åkte hem till henne och fikade lite. Hämtade lillebror på skolan och åkte hem igen. Sen åkte jag hem och käka och drog iväg till Ragnar där Ronja också var. Blev att vi åkte hem till mig och tog det lugnt.

Imorn väntar nya äventyr. Blir mer skriverier då.


...Som jag har saknat.

Fittigt.

Igår var jag ner på stan och mötte lillasyster. Satte in pengar som jag fått när jag fyllde år. Gick runt lite på stan och så mötte vi upp mamma och tog en fika. Jag mötte upp Ronja och vi åkte hem till mig. Solning, prat och sånt ute på innergården. Ronjis fick ett ryck, så vi åkte till maxi och köpte digitalkamera åt henne ;D och snygg var den.

Sen blev det tacos hos mig och Moggis kom. Det blev en tripp till valbo igen. Ronja åkte hem. Jag och Moggis kikade film - Härmed förklarar jag er Chuck and Larry och Ace Ventura :D haha, Ace är så jävla klockren!

Näemen det här med riktigt vänskap, det är väl fina grejer det också... Fittigt gjort. Vad fan är problemet?

Och ja, jag använder ordet fittigt i bloggen. Kan komma att användas igen om något enligt mig är riktigt fittigt!

Mys.

Näst äldste bror säger till äldste bror: - Hur kunde våran lillasyster bli så bra? (Dvs. Lyssna på så jävla bra musik) Äldste bror: -Ja, kan det bero på oss kanske? Näst äldste bror: - Ja, men du är ju grund och botten till all ondska, du är satan! ;D Där har ni svaret mina vänner!

Jorå, idag har jag varit duktig och tvättat i tvättstugan för första ggn på typ 3 månader, tjoho! Men det var ju inte så jävla roligt, med tanke på att torktumlarhelvetet inte funkade, vilket resulterade i att jag har blöt tvätt i lägenheten. Hann inte med så mycket mer på dagen. Hämtade Moggis på jobbet och vi åkte ut till valbo. Köpte kläder och telefon till honom. Och så handlade vi mat som vi gjorde iordning och Li kom på besök och åt med oss. Trevlig kväll med flumm som vanligt.

Jag vet inte vad jag ska tycka. Jag vet inte vad jag ska tänka. Vad fan gör man i en situation som denna? Jag kommer aldrig våga säga något om det. Jag vet inte vad jag ska göra.. ..Om folk bara kunde vara ärliga och sluta ljuga. Saker kommer fram till slut, vare sig man vill eller inte.


Helgen och 20 års firande!

Helgen har varit helt underbar och jätterolig!

Fredags: Åkte till Ragnar för grillning och förfest. God mat när jag själv är i farten (med assistans) ;D och mycket trevligt sällskap - Moggis, Li, Daniel, Ragnar, Ronja, Jesper, Ögga, Adam, Anna och så kom några till. Sen åkte vi till Brynäs för fortsatt festande och jag fick en hel grogg i knät, gud så skönt ;) Sen blev det Heartbreak och Slick!

Igår: Åkte och hämtade Moggis i A-berg och åkte ut till mamma för att fira mig som fyllde 20 ;D Blev grillning där med grillspett, klyftpotatis, sallad och vin. Sen däckade jag i dubbelsängen efter att ha pratat med Hans när han vilade. Det blev tårta ute på altanen och sen stack vi ut och fiskade :) Och så var vi nere vid indianbyn som tydligen ligger där också. Skitmysigt ställe med badtunnor, bastu, badplats och eldplats och grejer! :) Flumm vid datorn med Moggis och så sov vi kvar hos mamma.

Idag: Vaknade och gick  in till syrran och myste! Inte ofta man får göra det inte. Sen råkade vi väcka Moggis när vi stökade med frukosten i köket. Blev ännu mer fiske, och han höll på och hala in en baddare idag, men den släppte. Vi åkte hem och han åkte hem till sig. Ronja och Ragnar kom hit. Vi åkte hem till Ragnar och spelade kubb ;) och så blev det lite prat. Sen åkte jag och Ronja och solade. Så jävla skönt, men såg ut som en kräfta efteråt - så ja, jag brände mig ;)

Badtunna och eldstad, Moggis kastar macka, Bastun i vattnet.
  

Stor-fiskarn idag! Brås man på pappa eller?

För att fatta allt kort. Jag har varit med Moggis dom senaste dagarna och flummat! Har varit med Li, Ragnar och Ronja också för den delen.

Lastbilskort - Nej. Varför? För att jag ser för dåligt.... ;(

Idag, har jag varit med Moggis hos min mamma & co. Har spelat tv-spel, fiskat, ätit, kollat tv och fiskat igen. Och ja hörrni, tror ni inte man tog upp största fisken idag. En jävla snygg abborre på nästan 1 kg ;D tror ni jag var lagom glad? :D Brås man på pappa eller? ;) Han vann dessutom fisketävlingen som jag skulle varit med på i blekinge idag, men det var väntat, är man storfiskare så är man! 


Lite utsikt från hamnen, Moggis med min fisk, fisken i diskhon hemma hos mig ;D
   

Städdags.

Li's tåg var typ jättemycket försenat inatt och vi kom inte i säng föräns 04.30 ungefär och jag somnade väl runt 05.00, men det gick. Vad gör man inte för bäste vännen :) <3

Vi vaknade 11.00 och gjorde oss iordning. Li tog bussen till skolan, jag och bror tog bussen till stan och var på AF och lyssnade på lite skit där. Bläää för regnet. Åkte hem och fixade lite lätt lunch - hemmagjord pyttipanna. Sen kom lillebror och hämtade oss. Vi åkte och hämtade lillasyster vid skolan och åkte hem till familjens hus. Mamma kom hem efter 2 veckor i norge. Kul och se henne. Sen blev det grillat kött med potatis, sallad och vitlöksbröd. Sen fick mamma ryck och skulle till min spöklägenhet, hon är en sån som känner av om det finns aktivitet.. Hon kände någonting, men vad vet vi inte. Sen blev det lite tv och prat sådär.

Vaknade försent imorse. Hade ställt klockan på 06.45, men mobilen dog inatt så den ringde aldrig. Har varit ute i valbo med bror och mamma och inhandlat lite fiskegrejer, dvs ett metspö ;D så FISKE väntar nån dag framöver.

Nu är jag hemma och ska städa. Sen hitta på något med Moggis. Vad det blir får vi se. Ska iallafal fixa ihop en lasagne :D

Blåkottarna!

Vaknade imorse vid 10.00. Duschade och käkade frulle. Kikade Robinson som jag missade igår. Sen åkte jag hem till Hans och mina syskon. Jag, storebror och lillebror åkte in till stan och spelade biljard, trevligt. Sen åkte vi hem och åt mat allihopa.

Sen sms:ade Ragnar och Ronja, dom ville att jag skulle komma på picknick. Tog med storebror och åkte hem till mig. Väntade på Moggis och så gick vi till kolonin som ligger bakom mitt hus typ. Haha, ja där uppfann vi Blåkottarna. Och det mina vänner, är vårat lilla scoutgäng ;D - "Muffins - Köp muffins och stöd våra kottar!" HAHA.

Jag, storebror och Moggis gick in till mig och spelade tv-spel. Gt4 blev det. Lite tråkigt och kolla på, men när jag väl spelade själv så var det lite roligare! Och ja, DAMP uppstår på Mcdonalds när man vistas med två flummiga karlar.. men vad fan gör det? Så länge man har kul så ;) FLUMM är bra! Sen fick jag skjutsa hem en lite trött Moggis. Knycklade in hans cykel i min lilla bil och det var på håret att den kom in ;P men det gick!

Nu ska jag hålla mig vaken till 02.30, för då rullar Li in på tågstationen och jag ska hämta henne och så ska hon sova här <3

Sweden Rock inom räckhåll!

Inte skrivit här på några dagar igen och kommer knappt ihåg vad jag har gjort ;P men jag kör på helgen iallafall så blir det nånting här.

Var med storebror hela dagen igår och var hemma hos familjen. Sen mötte jag upp Ronja och Ragnar, vi åkte till Andersberg och umgicks med Moggis, Ögga, Tessi, Jessika, Erik och en till som jag glömt namnet på.. Trevligt. Men sen ville Ragnar hem, så jag skjutsade henne och Ronja hem till mig där hon hade bilen. Jag och Moggis tog ett varv på stan och flummade i bilen, rök paus vid konsum Eken och så åkte vi till A-berg igen ;P Sen skulle vi och hämta Moggis kompis men hon kom aldrig ut så jag skjutsade hem honom och så åkte jag med hem. Däcka i sängen så fort jag kom hem.

Idag tänkte jag vara duktig och gå upp kl 10.00 men kom upp 11.30 istället pga sån jävla träningsvärk i benen.. så jävla obehagligt att knappt kunna röra sig. Mli skickade mess och ville ner på stan. Fixade mig och åkte ner. Mötte upp henne och så gick vi till B-young där hon hitta första bästa klänning hon satte på sig, skitfin! Mötte upp Matte och satte oss på Java, trevligt. Åkte till A-berg och hämtade min laddare som Moggis lånade igår. Hem till Mli och käkade och så åkte vi hem till mig. Vi bakade och myste lite. Skjutsade hem henne och så åkte jag till A-berg till Moggis och co = Ögga och Tessi. Vi kollade på filmen 300, skitbra tyckte jag! Var typ helt inne i filmen, och då är en film bra!

Nu sitter jag här och har pratat Sweden Rock med Sveden! Fyfan, bara att tagga nu! För snart drar Sveriges bästa festival igång med start 3 juni! ;D Himmelriket för mig, ett helvete för andra! Och festivalveckan spenderas på bästa stället i Sverige också, i Blekinge, finns fan inget bättre än att vara "hemma" på riktigt! <3 

På promenad med Hans och storebror (Gavleån)

why do I even care?

Ja, idag tog Ronja sitt körkort! Grattis gumman! :D

Sov hos Jennie och Stoffe inatt bara för att få umgås lite med dom. Jag och jennie hade mini-spa-kväll igår. Tvättade ansiktet med nån fet ansiktskräm. Satt med ansiktet över kokvatten med nån brustablett i. Fick en ansiktsmask gjord av choklad med mint i, stack i hela ansiktet ;O sen nån efterbehandling med hudkräm. Ansiktet blev ju mjukt iallafall. Imorse skulle vi skjutsa Jennie till skolan och vi fastnade i kö nån kilometer innan rondellen i bönan ;P haha. Hon kom lite försent till lektionen men sånt gör oftast inte så mycket.


Var hos Skoog på lunch. Det blev kycklingsallad och smulpaj :) mycket gott! Trevligt och ses igen.

Skitsnack är ju också jävligt intressant. "Vissa" tycker tydligen inte att man kan köra bil efter att ha varit på intensivkurs i 2 veckor..? Vafan är det för antydande? Vad fan är det man lär sig där då? Jag blir så jävla irriterad. Jag var på intensivkurs i 2 veckor i augusti 2007. Jag gjorde halkan och klarade teorin. Fick uppkörningen 17 oktober 2007 och klarade den. Jag hade aldrig ens provkört en bil innan det och jag klarade mitt körkort. Är jag en dålig bilförare för det? Jag har haft mitt körkort i 1 ½ år nu och jag är stolt över att jag klarade det så fort. Och jag KAN köra bil. Och den som inte tycker det för att man gått intensivkurs tycker jag kan hålla käften och inte antyda en massa skit saker, för jag KAN!

And why do I even care about you? Jag behöver inte, jag vill egentligen inte, men ändå gör jag det... Kanske dags att få ett slut på det här? Time to forget you. Sounds hard but I have to.

Spontan-besök hos mormor.

Vaknade imorse och kollade på våra bästa år, inte sett på jättelänge, men det står ganska still i programmet faktiskt. Sen sms:ade bror att han skulle komma förbi så jag fick ju klä på mig. Jag packade lite saker och så åkte vi till donken för att bror ville äta. Jag nöjde mig med en glass för jag hade ätit.

Vi åkte och hämtade lillasyster och åkte till mormor. Bara det att mormor var inne hos moster så vi gick in dit. Pratade och så, längesen vi träffade henne. Sen gick vi in till mormor och där stod hon och lagade mat. Hon tyckte att vi skulle äta där så vi slapp hålla på med mat när vi kom hem och det var ju snällt. Blev kycklingfilé, potatis, morötter, ärtor och majs med rödvinsås, jag som hatar majs åt faktiskt upp dom också, duktigt, för jag tycker majs är fiskmat/fiskbete. Trevligt med spontan middag iallafall.


I brist på annat tog jag kort på mormors lilla trädgård, trädet ser ut som ett bonsai träd, skit coolt! Sen var jag och bror i sätra och åkte, jag var bara tvungen att ta ett kort på vårt gamla hus, we miss it!
   


Sen åkte vi hem till mammas hus. Jag kollade på Madicken som gick på tv4 film och sen somnade på soffan mitt i en annan film, haha. Lillebror åkte till Ante för han hade tråkigt, lillasyster gick ut på promenad och jag stannade hemma med min onda tå som gör att jag inte kan gå så långt ;( så jag tränade på trampmaskinen vi har hemma istället. Har försökt kyla min svullna tå med is och det blev lite bättre. Får hoppas att det går över snart iallafall.

Sitter och kollar tv nu och ska snart ta en macka. Sen blir det väl tv igen och sova. Sen åker jag med lillebror och lillasyster in till stan när dom ska till skolan vid 10.00. Sen blir det en tripp till mitt skogstroll i Hagaström.


Flumm.

I lördags åkte jag till Mli vid 14.00 ungefär, för vi skulle hämta Kajkes bil i valbo, men så vart det inte. Jag hämtade upp Moggis och vi hämtade syster hemma hos mig. Vi åkte till sjukhuset och köpte kina mat i husvagnen där och åkte hem till min familjs hus. Blev att vi käkade ute i solen på altanen. Gott var det :) Syrran fixade iordning sig och jag och Moggis flummade tills vi åkte tillbaka till stan. Jag skjutsade hem Moggis och så åkte jag till Mli igen. Vi var ute på cruisingen och åkte Kajkes 940/945 från ca. 20.00 till 23.15 ;P Mötte upp Moggis hemma hos mig och så gick vi ner på stan och kollade lite. Men vi gick hem ganska snart därifrån för det var inte så kul. Mli gick hem ;( Jag och Moggis lirade lite guitar hero och jag gick och mötte syster som skulle sova här. Sen åkte även Moggis hem. Jag och syster däckade ganska så fort när vi la oss och skönt var det!

Igår var jag och syster i valbo och shoppade lite småsaker, mysigt! Var längesen vi gjorde nått sånttillsammans. Är ju lite svårt och planera när hon går i skolan, vi bor på olika ställen och hon är med killen sin ofta. Sen hämtade jag lillebror på tågstation 19.00. Åkte hem och fixade käk. Sen ville han har skivor så han kunde bränna nya skivor så vi åkte till Maxi. Lillebror raceade med några i en pickup på vägen ;P damp! Vi köpte skivorna och åkte hem och brände varsin ny skiva. Jag en med massa Rock på och stoffe med nånting. Och det visade sig att hans skiva inte funkade sen i mammas bil :P

Idag vaknade jag hos bror som försov sig. Haha, jag sov i mammas säng så jag märkte inte det. Käkade frulle och åkte hem till mig. Bytte om och hoppade på bussen till stan. Mötte Ragnar där och vi gick och mötte Ronja. Vi hade lite pappersgöra att uträtta på AF och sen blev det en sallad på Wayne's där vi planerade våran fest. Det blir nog bra det där. Vi följde med Ronjis till Vägverket där hon gjorde teorin och klarade den, så grattis igen! :) Jag åkte hem och fixade lite och så mötte jag Daniel på bussen och vi åkte till Li. Blev massa prat och tv.

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska sova. Vet dock inte vad jag ska hitta på imorn. Det visar sig väl om inte annat.


Bus på i14! ;D

I torsdags var jag hos Ragnar och umgicks. Hon sa att hon och Ronjis planerade fest 22:a maj och frågade om jag hade lust och komma och självklart har jag det. Men jag med mitt snille-huvud kom på en bra idé. Varför inte slå ihop deras fest med min födelsedagsfest? Jag fyller 23:e, alltså dagen efter, då blir det ju lite mer fest av det hela! :) Måste ha nån form av möte med festkommitén i veckan så vi får styra upp planeringen ;D

Igår fyllde Mli's pappa år :) Jag skjutsade dom till bolaget och maxi så dom kunde handla det dom skulle ha inför kvällen. Det blev fika på dagen. Axel och Niklas kom. Den andra Niklas kom också också, inte träffat honom på länge så det var kul. Det blev att vi kollade på hockey'n och sen fixade jag och Mli maten. Potatisgratäng med grillat kött och sallad :) skitgott!

Blommorna som jag och Mli köpte till hennes pappa

Sen åkte jag till Li, för jag hade lovat att umgås med henne :) Vi var ute och åkte lite. Skjutsade Elina till Rasmus. Åkte till A-berg och hämtade Moggis och åkte runt och flummade. Sen fick Moggis nåt ryck så vi åkte till i14 så han fick köra lite bil, och Li fick även köra för första gången. Gud så busigt! Och fan vad rädd jag var. Passagerarsätet är inte riktigt min grej. Inte i min bil iallafall, haha! Fick till slut stanna och dela en cigg med Moggis så jag fick lugna ner nerverna lite mitt i skogen. Men fan vad kul vi hade! Jag och Li åkte hem och fikade lite vid 00.00 snåret inatt. Sen skickade Ragnar mess att jag skulle hämta henne och två till vid Engeltofta där dom hade haft firmafest. Skjutsade dom till Bomhus och Moggis skickade mess att han ville hem, så det var bara att vända efter avsläpp och åka in mot stan igen. Där hämtade vi upp Moggis och hans kompisar, varav den ena var Johan Thyr ;D kul och se honom. Och världen är fortfarande bra liten har jag märkt :) Vi skjutsade dom till Järvsta och sen till A-berg. Jag och Li kom hem vid 02.30 och vi däckade i sängen på en gång!


Onsdag.

Idag kom Ronja på besök en sväng :) blev en liten lunch och lite prat sådär, trevligt! Vi åkte till OKQ8 och köpte frimärke till mitt brev som jag skulle skicka till Markus, sen världens race ner till bussen så hon skulle hinna med den. Så hon åkte hem och körde bil med pappa sin. Mli skrev på msn och frågade om jag ville komma förbi och det gjorde jag ju såklart. Fast hon pluggade när jag kom så jag fick kika tv med Tobias. Sen blev det en tripp på stan för hon ville kolla klänning till studenten. Hon hittade en jättefin på b-young som hon ska köpa imorn! Sen var vi även i valbo och kollade lite :)

Nu väntar jag på att syster yster ska sluta från sin dansshow (Magic of Dance) som är på teatern. Jag ska skjutsa hem henne och så sover jag där och skjutsar henne till skolan imorn också.

Bye bye brother!

Idag vaknade jag och bror vid 09.00 tiden, fixade frukost och han packade ihop sina saker, Jag skjutsade honom till tågstationen där tåget gick 11.02. Det har varit jättekul att ha honom hemma de här två dagarna. Busat och pratat massa :) Saknar dig redan brorsan! <3

Sen åkte jag och hämtade Mli som sovit hos en kompis, och vi åkte hem till henne. Hon käkade lite frulle och så åkte vi och hämtade Tobias i skolan, släppte av honom hemma och vi åkte hem till mig. Emelie pluggade och jag skrev brev till Markus :) ska se till att få iväg det imorn på posten så han får det! Sen fixade vi lite mat och åkte hem till henne där vi också fick lite mat som hennes pappa hade gjort. Sen blev det lite tv och vi tog det lungt.

Fick veta idag att Hans åker till Schweiz imorn och jobbar tills på onsdag. Så jag får agera taxi till syrran i helgen eftersom varken mamma eller lillebror är hemma och kan skjutsa.. Detta är nackdelen med att dom bor i skogen.. ;O

Glömde bort att skriva att jag, bror och Moggis kollade på nya "Fast and the furious" filmen hos mig häromdagen. Den var skitbra! Men jag skulle velat ha textning på den också. Men man kan ju alltid kolla på den en gång till ;)

Blir tatuering på torsdag iaf :) yay! Funderar fortfarande på stilen dock..

Det spökar hos mig?

Idag vaknade jag och bror och jag fixade ravioli till oss som frukost. Sen skickade Mli sms och ville umgås, så jag och bror gjorde oss iordning. Mli kom runt 13.30 och vi åkte till stan och gick lite. Sen vart det en fika på donken. Vi mötte upp syster vid 14.35 och gick till banken där det var 40 st före i kön, men det löser man lätt genom att dampa lite smått och få folk att titta på en ;D Skjutsade hem syster och vi åkte till Willy's och handlade hårfärg till Mli. Åkte hem till mig och färgade och jag lagade mat till mig och bror. Sen åkte vi hem till Mli för hon skulle käka och så hälsade vi på Thomas och Tobias :)

Jag, Mli och bror åkte hem till Niklas och hälsade på och så åkte vi till Hemlingby där vi tog en cigg och kollade utsikten. Sen släppte vi av Niklas och vi åkte hem och satte på Amityvillage horror. Efter drygt 40 min kastas en doftsten ut från skålen jag har i hyllan, Mli hoppar till och flyttar sig till mig och frågar - Hörde du det där? Jag svarar - Ja. Mli säger högt rakt ut, kasta en sten till om det finns någon här. Det flyger ut en sten till och landar på golvet..... Är det så att det finns aktivitet hos mig? Jag kan ju säga att jag har varit med om detta innan, att det hoppar ut stenar ur skålen som hamnar på golvet, men jag har inte tänkt på det så mycket föräns Mli ifrågasatte det som hände... Hur tolkar man detta?

Gadd imorn? Det får vi se. Ska få tag på tatueraren bara och se om han har tid :) Text är ännu obestämt, lär tänka över vad jag vill ha för stil! Men det löser sig till jag ska göra den =)

Helgen inkl. sista april.

Har varit dålig på och skriva sen i tisdags..? Har mest varit ute och inte haft tid att ens sitta vid datorn.

I onsdags var jag hemma hos mamma och umgicks med bror :) mamma och jag skulle baka bullar men det slutade med att jag och bror stod och bakade ist, och herregud vilka bullar ;) och vilken jävla snygg längd vi gjorde då! 

I torsdags var det ju sista april, då var jag hemma hos mamma och spenderade kvällen med familjen :) vi käkade mat och hade mysigt. Sen blev det en tur ner till sjön där vi kollade på majbrasan. Blev mest damp med bror och lite groggande ;D

I fredags fyllde Hans år, han fyllde då 63 år! Blev mat och tårta med familjen :) Och sen åkte jag hem, kastade mig i duschen och åkte till Li, och vi åkte sedan till Mli. Vi var ute typ i 6 timmar och åkte bil, hälsade på folk och åkte mer bil :) OCH Mli körde runt macken på volvo 2 ggr där det var bilträff, lite smått pinsamt men så jävla roligt ;P Jag & Li kom hem runt 03.30 och kom i säng ungefär 04.00.

Igår vaknade jag och Li vid 10.30 men orkade absolut inte gå upp då, låg kvar till 11.00 och gick ut och solade i 3 timmar. Ja jag brände mig ;) som alltid, men vafan! Vill man bli brun så ;D Vi var hem till mamma och skulle hämta tank kortet, men det blev att vi stannade på mat med. Och så var jag med mamma och fikade hos hennes kompis. Mamma skjutsade hem mig och så bytte jag till min bil och åkte direkt hem till Mli :) där var Moggis, Anette, Madeleine, Affe och Thomas också. Haha, vilka jävla diskussioner det kom  upp då ;P sen vart det mer bil-åkning :) Sen åkte jag och Moggis och hämtade Elin och vi var på Max. Sen ville Elin promt åka till Vårvik och det gjorde vi, men jag gillar inte mörker vid vatten, lite skräckfilmssenario nästan ;P Sen skjutsade vi hem Moggis. Och ja, vi kom hem 03.00 igår igen och så sov jag där inatt med :)

Och just det! Jag häll på att glöma. Min ödla heter numera Torsten, Moggis döpte honom inatt och han bor numera på motorhuven :) Också det tack vare Moggis, han tyckte att han skulle bo där ;)

Mina och brors extremt fina bullar ;D
 



 


RSS 2.0