Minnen vaknar till liv..

Idag blev det tidig uppgång tyckte jag, vaknade runt 8.00 och kunde inte somna om. Så jag låg kvar i sängen tills 9.00. Gick upp och fixade lite här hemma. Brorsan kom och hämtade mig vid 10.15 ungefär och så åkte vi hem till resten av familjen :) Mamma planterade blommor och Hans & Rasmus målade om altanen och utemöblerna. Sen fikade vi lite och så ålte vi till plantagen och köpte blommor och grejs och jag vart less! Åkte till Maxi och handlade och så åkte vi hem. Mamma fixade lite mat åt mig och så skjutsade Hans hem mig :)

Jag tog bussen ner på stan och mötte Elin på 1:an. Vi åkte hem till henne och där fick jag mat, Spagetti & köttfärssås.
Vi kikade lite på tv och busade. Daniel kom vid 20.00 och vi gick ut på långpromenad. Fy satan i helvete vad kallt det var ute ;O jag höll på och frysa ihjäl. Vi gick runt rudsjön och upp mot Bomhus kyrka. Och jag sa till Elin och Danne att jag ville gå upp till Robins grav, och det gjorde vi. Jag minns allt som igår. Jag minns känslorna och tankarna. Jag blir ledsen bara jag tänker på det. En låt jag absolut inte kan lyssna på efter allt är R.E.M - Everybody hurts. För mycket känslor som kommer upp till ytan. 

Jag tänkte på dig idag morfar när vi gick förbi minneslunden! Jag saknar dig <3

Bomhus kyrka

Pappa :) <3

Imorse tränande jag efter jag hade vaknat, skönt, och det känns! Sen ringde mamma och ville att jag skulle följa med till mormor, så jag gjorde det. Blev en fika där och sen hälsade vi på min moster också. Sen blev det plantagen och så till sist hem till mamma. Vi mötte upp Hans och Rasmus (min storebror) och så åkte vi till Kryddans bilvård, mamma och Hans skulle tvätta bilarna. Jag och rasmus satt ute och dampade medans ;) Åkte hem igen och så lagade vi mat.. Och så kom lillebror hem :) <3 Han har varit borta i 3 veckor på praktik hos pappa, och jag saknar honom när han är borta. Jättemycket. Han ska dock tillbaka igen imorn, han skulle bara hem och göra ett nationellt prov. Och så skjutsade han och Rasmus hem mig och nu sitter jag här.


Storebror och lillebror vid båthamnen <3


Har precis pratat med pappa med <3 Det är så skönt och få prata med honom. Han förstår, mer behöver jag inte säga! Han skulle fixa nummer så ska jag ringa och prata med Maggan och kolla om jag kan få något sommarjobb via henne. Och nu damp det ner ett nummer i inkorgen såg ja :) så jag ringer imorn! Tack för att du finns pappa, Jag älskar dig! <3

Har pratat med Robert (äldsta storebror) också idag. Hade inte hört av honom på några veckor så jag undrade hur det var med honom. Och han var sjukskriven efter att han och Ricki (mina storebröders lillebror) blivit nedslagna av ett gäng idioter ;O Usch! Hoppas han blir bra i ryggen igen. Saknar dig <3

Och till sist. Var på Maxi med mamma idag och så stötte jag på en ful jävla skylt i spel kiosken. Menar dom att man ska visa leg fram tills man är 35-40 år då eller? Snälla!


Fylle-lördag.

Jorå, det var som sagt städdag hemma hos mamma igår. Hans skrev upp sig själv, rasmus och mig på att göra iordning hockeyplanen. Victor, (nån med traktor) körde ut grus och sen skulle vi andra jämna ut den med hjälp av krattor och annat. Sen skulle vi padda detta. Riktigt karlgöra! Och ja hörrni, jag har då full träningsvärk i armar, axlar och ben, men skönt, så det ska vara! Man kanske skulle bli markläggare?

Jag åkte hem och duschade, packade ihop min sprit och åkte till Mli :) Hon gjorde sig iordning och vi åkte ner till Boulongern. Där mötte vi Niklas, Axel, Jossi/Josse, Johan och sen kom Mli's pappa & Micke. Och sen kom Mattias och hans tjej Susanna. Vi drack och hade trevligt med musik :) Sen åkte vi hem och drack ännu mer och så kom Sågen. Jag mötte upp Ronja och Ragnar och så kom dom upp en sväng. Vi åkte ner på stan och gick på Jackpot, mötte Moggis och hans kompis där. Sen gick vi vidare till Hangloose ;D Jävla drag tyckte jag och hela dansgolvet körde "klappa händerna när du är riktigt glad" haha :D Mycket rolig kväll! Sen skulle jag hem och då träffade jag på Moggis vid donken för han skulle käka, och så träffade vi Ronja och Ragnar i trappan. Det slutade med att vi satt utanfö KFG på trappan och käkade ;) trevligt!

Gårdagens bästa!:
Jag bad Sågen provsmaka min hemmagjorda turkiska pepparshot.
Han tar flaskan och sveper en bra jävla klunk och jag skriker:
- Stoooooooopp! Det är fan ingen jävla nappflaska!
Sen blev jag jagad av honom på stan när jag tog upp min shot-flaska, haha.

Imorse var jag bakis, men det gick över. Tog bussen till Mli och vi åkte till Hagaström för hon skulle tatuera sig :) Blev skitbra och jag ska åka dit och tatuera mig så fort jag kan få mina födelsedags-pengar =) då ni! Och så var vi på Maxi, och där hörrni såg vi Rolf Lassgård i kassan och packade varor ;) fick en bild bakifrån men lägger ej ut den här. Sen blev det mat hemma hos henne och lite tv :) Och nu sitter jag hemma och ska kika tv och sen sova :)

Dampbarn med dampryck ;)

Imorse när jag vaknade så tränade jag och sen ringde Li och ville att jag skulle komma över så det blev att hoppa in i duschen och sen pallra mig dit :) vi satt ute i solen och pratade och sen fick jag mat där, rostbiff & kassler med potatis-sallad - mums! Sen blev det massa prat igen och så fixade hon iordning sig och så skjutsade jag henne till Elina och så åkte jag hem.

Jag packade lite saker och så åkte jag hem till mamma. När jag kom hit så ville jag ut och storebror frågade om han skulle följa med ut och jag sa då självklart ja :) roligare med bror än ensam. Så vi gick ner till båthamnen och dampade loss lite, sen blev det stenklättring och där hitta vi några brudar som satt flashade boobsen och tog kort på sig själva ;O gaaah, dryga som fan och dom härmade oss när vi skrek. Och så kom vi ut på vägen igen. Bestämde att vi skulle gå ner till badplatsen och kolla in den, jag har nämligen aldrig varit där nere. Och där dampade vi loss tills bror sedan ville gå hem. Trevligt som fanken :) Och kul att han är hemma igen så man får busa lite! <3 Dampbarn med dampryck - vi i ett nötskal när vi ses!

Min och broders lilla utflykt såg ut ungefär såhär:
    

Imorn är det städdag här hemma hos mamma. Jag och bror kommer dampa lite som vanligt, får se om lillasyster hänger med på ett hörn och gör det med :)

Kattglasögon?

Haha, men fyfan! Var ju hos Li igår och Daniel var också där :) vi kollade tv och så säger Daniel: -Vill ni se på rent hus? Och jag bryter helt ut i gapskratt (Daniel fattade på en gång varför) Elin satt väl lite som ett frågetecken och undrade vad som var så kul men sa ja att det kunde vi väl göra. Och när programmet börjar så börjar både jag och Daniel gapskratta igen, herregud, man kan ju inget annat än skratta när man ser denna person i tv-rutan ;P

Kan någon ärligt säga att hon inte ser ut som en katt och har kattglasögon?


Tanterna i rent hus ;P
Marléne & Marie Louise

Idag kom storebror skrot hit :) jag var och hämtade honom på tågstationen och det blev kramkalas. Sen gick vi in på stationen där han skulle möta upp en kille och göra en deal med sin telefon mot en ipod. Sen gick vi till bilen där syster satt och så åkte vi hem och mamma lagade mat. Kvällen slutade med att jag och bror satt inne i lillebrors rum och kollade på tv och pratade :) trevligt <3

Jag i systers brillor och extremt blåa örhängen ;)

Var fan är min revy?

Igår så blev det en lugn dag. Jag sökte lite jobb och så var jag och handlade och städade hemma. Och kollade jag alla avsnitten "Var fan är min revy" som låg ute på webben, riktigt roligt program ;D och Magnus Uggla är just nu i Karlshamn (en stad i Blekinge) och jagar folk som ska vara med i hans sommar revy ;) det ni!

Imorse var jag till Mackan på volvo med bilen och fick däcken bytta, och ja, egentligen skulle jag kunna göra det själv med Hans hade beställt tid och han betalade. Och sen följde jag med mamma och Hans hem och hämtade André och Jennie. Sen skjutsade vi dom till skolan och vi åkte iväg till Sthlm. Mamma och hans skulle till revisorn och prata. Sen blev det en tripp till nya Ikea i Uppsala också :) trevligt.

Dom har tydligen nån jävla parad utanför min lägenhet ;O massa jävla trumvirvlar, trumpeter och grejs som hörs in...

Nu ska jag kila iväg till Li :) <3 får se om Daniel tittar förbi, var så längesen vi sågs!

Hemma igen!

Ja, internetet var ur funktion från fredag tills igår när vi åkte hem. Surt. Hela helgen utan internet bara för att dom började renovera på plan 6 i huset vi bodde i. Blää på dom! Därav inga inlägg skrivna i helgen.

Helgen var väl ganska okey, vart ute på stan och sådär och så jobbade mamma natt fredag-lördag-söndag så då var jag själv. I söndags så var vi i Vigelandsparken och gick. Ganska så häftigt. En jättestor park fylld med statyer av människor i från barn till gammal.


  


Men nu är jag hemma igen. Både skönt och inte. Skönt att vara hemma i lägenheten och träffa kompisar, men ja allt annat suger ju. Jag är så jävla less och trött på allting..


Träffade Li igår <3 absolut nr 1 personen att träffa när man kommer hem. Vi käkade mat, pratade en massa, var ute en sväng och köpte hårfärg och så färgade hon mitt hår och så slingade jag hennes. Det blev jättebra, nu är jag helt svarthårig igen!


Före <-- --> Efter
 


Saknar Mli en massa med <3 vi ska träffas i helgen! Och då ska jag färga hennes hår och så lär vi prata en massa med :)


Vad är rimligt?

Ja, idag vaknade jag och hade inte en aning om att denna morgon inte skulle bli som alla andra!

Vaknade som vanligt vid halv tio tiden, gick upp och gjorde mig iordning och så. Gick ut i köket och fixade frukost åt mig och mamma och vi åt som vanligt. När vi sedan hade plockat undan allt så satte mamma på tevatten och precis när det var klart så börjar det tjuta utav bara fan i korridoren, det är då brandlarmet! Vi rusade in i vårt rum och satte på oss skor och rusade ut. Vi stod ute i 10 min och inget hände. Mamma ringde då brandkåren och frågade vart dom var nånstans och får till svar att dom inte fått något larm om att brandlarmet har gått på Cederholm (höghuset vi bor i) ;O då visar det sig att det inte är registerat att det ska larmas ner till brandkåren när larmet går ;O HALLÅ? Helt sjukt ju! Om det då börjar brinna på riktigt så kommer ju aldrig brandkåren om det inte kommer in något larm att det brinner hos oss ;O

Brandlarmet gick pga en platta som stod på på våning 8 och ingen erkände vem det var som hade satt på den, dåligt gjort! Det kunde faktiskt ha gått riktigt illa om det hade tagit eld och kanske hade hela huset brunnit ner istället..?  

Vi stod ute i sammanlagt 30 min och väntade på att någon skulle komma, så lång tid ska det inte behöva ta. Nästa gång handlar det om liv som står på spel. Ska man då behöva vänta 30 min på att någon ska komma? Det anser inte jag!

Nu ska jag och mamma ut en sväng. Det blir en tripp till Majorstuen, sen till Jernbanetoget och så ska vi och handla nån mat vi ska laga idag!


Nu längtar jag hem! 4 dagar kvar.

Fattar inte mycket..

Man borde skaffa sig en ordlista på norska, finns ju så jävla många roliga ord som man inte alls fattar. Tycker att språket är rätt fult faktiskt. Jag gillar danska bättre!

Idag skulle jag följt med Håkan och Lina på stan, men jag vaknade med huvudvärk (undra vad man har tänkt på då), så jag gick in och sa att jag inte skulle följa med och så fick jag en alvedon. Jag käkade lite och sen gick jag och la mig igen.

Hade ställt klockan så jag skulle hinna med trikken 15.30, bara det att jag hade ställt klockan en timme för tidigt så jag satt nere vid spårvagnen och väntade en timme innan jag åkte för att möta mamma. Och när jag klev av vid Hausmans gate så följde en kille efter mig och frågade massa saker ;O vad jag hette, var jag kom ifrån, om jag hade familj, om jag var gift, och till slut om jag skulle med honom och dricka kaffe? ;O öööh nejtack! Fy säger jag, och han la armen om mig och då sa jag bara NEJ och gick därifrån! Usch! Mamma jobbar i värsta knarkar kvarteret ;O och igår hade det varit skottlossning där, fyfan!

Och nu är hon ledig tills på fredag kväll :O hur ska detta gå.. ganska påfrestande och bo på 18 kvm med mamma kan jag säga, inget att rekomendera! Jag har nu provat och insett att det inte funkar på många plan!

Oslo i ett nötskal.

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga idag, jag är mest lessen bara.

Var ändå på stan med idag med mamma... vi mötte upp Gunn, Håkan och Lina utanför rummet och så åkte vi till stan allihopa, men sen vi åt olika håll. Jag hittade en klänning som jag köpte och nya solbrillor. Sen vart det väl bara en tur runt oslo's gator och sådär och vi tog en fika jag och mamma.. Följde med mamma till hennes jobb för att se vart hon jobbade och ja där blev jag sittandes själv i drygt 1 timme, tog trikken hem själv och tog det lungt bara alldeles själv i rummet. Var nyss in till Lina och Håkan och bestämde lite inför imorgon :) det blir nog en tripp till Akers fästning och båt-utflykt om vädret tillåter!

Igår var jag, mamma, Håkan och Lina på stan och vandrade runt. Vi gick till operahuset i Oslo, shit vilken plats, vilket ställe! En plats att få ro i sinnet skulle jag vilja säga. Sen blev det en tripp till Akers brygga i vårsolen. Sen hade vi tacokväll med yatzy och TP.

Har ju glömt bort att säga att mamma bor ett hus i från Ullevåls Sjukhus här i Oslo, och dom har en helikopterplatta som vi ser från huset. Ambulans-helikoptern åker över vårat hus typ jättemånga ggr både dagar och nätter ;P lite coolt.

Och något som inte är coolt är alla dess uteliggare här i Oslo, fyfan. Jag har då aldrig sett på maken, dom är fan överallt hela tiden. Usch.

Operahuset i Oslo

En mening.

Från och med idag kommer jag aldrig bli förlåten .. av min mamma.

Hard Rock Café.

Igår vaknade jag 11.30 och fattade inte varför min klocka inte hade ringt, men skit samma, skönt och sova. Mamma jobbade morgon skift så hon kom hem vid 4 tiden :) vi fikade lite i köket och pratade med Gunn (mammas granne) och så bestämde vi att vi skulle gå och köpa mat med henne och några till efter att Carro hade varit ute och sprungit. Carro kom tillbaka och så gick vi till Gastro och köpte mat, gick hem och sen hade vi en låååång middag här i köket där vi bor :) skitmysigt, och så vart det lite skitsnack om andra här på våning 7 som inte sköter sig ;P muhahaha. 

Idag vaknade jag och mor vid 09.30 typ, käkade frukost och bestämde med Gunn att vi skulle ner på stan en sväng tillsammans :) Tog trikken (t-banan) ner till stan och hoppade av nere vid tågstationen och strosade runt där, fikade lite och kollade runt. Sen gick jag och mamma vidare ut på stan. Vi promenerade upp till norska slottet och kollade ;D Sen gick vi in på Hard Rock Café och så åt vi där, jättemysigt och jättetrevlig personal, både norsk och svensk :) Sen fick jag en t-shirt och en nyckelring av mami där =) Sen blev jag lite trött efter att ha sprungit runt på stan halva dagen så vi tog trikken hem igen och nu sitter jag här. Ikväll blir det lungt med tv och så bara.

Har pratat lite med Markus idag också :) han är hemma en sväng nu. Han har redan skickat brev igen, men det får jag läsa när jag kommer hem :) något att se fram emot.

Och så kommer storebror hem och hälsar på när jag och mamma kommer hem =) yippie! Då jävlar blir det bus så in i helvete :) Syskonen Johansson/Karlström vet hur man dampar loss ;D <3

Hard Rock Café - My kind of place! Bring it to Gävle ffs :)

Bilder: 1: Tågstationen i Oslo. 2: Fint hus. 3: På väg till slottet. 4: En gammal byggnad en bit från slottet. 5: Slottet. 6: En vakt. 7: På väg från slottet. 8-9-10: Hard Rock Café. 11. Sakerna jag köpte - t-shirt + nyckelring i påsen.
 

Skype - en bra uppfinning!

Idag jobbade mamma hela dagen från 07.00 till 22.45 nånting, hon är på väg och kommer nog när som helst. Jag vaknade vid 12, jag var så fruktansvärt trött sen igår och förrgår, så det fick bli en sovmorgon som hette duga idag! Gick upp och fixade lite, sen sökte jag jobb och sen blev det lite bokläsning (14 år till salu).

Skypade lite med Li innan idag :) mycket trevligt och fan vad kul! "Gratis telefon"

Sen knackade det på dörren, då var det mammas lägenhetsgrannes dotter som kom, hon frågade snällt om jag ville baka med henne och det gjorde jag :) hade ändå inget annat för mig, det blir risbollar. Sen fixade jag lite mat och gick in på rummet och kollade tv och så. Nu kom mamma, så vi ska käka lite och sen blir det tv och sova.

Såhär ser det ut i lägenheten där vi bor, observera att den är endast 18 kvm.

       

Norge - stan - skoskav.

Nej, det var ju inte jobbigt och gå upp 04.45 imorse efter att bara ha sovit 1 timme igår natt, nej nej inte då ;O men jag var ju tvungen, fixade lite hemma och 05.17 satt jag i bilen på väg hem till mamma, duktig som man är ;D det blev en metallica skiva att dunka med och det gick fort som fan också, busiga Karin i farten en tidig måndags morgon ;) När jag kom dit så blev det kramkalas med Bonne (Yvonne) :) och så käkade jag lite och så skjutsade Bonne oss till Arlanda. Nära på soppatorsk för henne efter att hon släppt av oss, hon hade mindre än 1 liter kvar i tanken när hon kom till macken ;O

Jag och mamma checkade in och sen gick vi i taxfreen och så tog vi en fika innan planet gick 09.10. Och ja, jag med min flygskräck höll på och dö när vi flög, usch, jag är så jävla höjdrädd ;( verkligen inte roligt men det gick. Hann somna precis innan landningen och vaknade med ett ryck av att vi landade ;P

Väl framme i Norge så fick vi stressa med bagaget för att vi skulle hinna med flygbussen till Oslo, och vi hann. Sen gick vi till lägenheten och lämnade väskorna och sen gick vi ner på stan och där var vi i 5 timmar och sen var vi och käkade på Big Horn Steak House :) jätte trevligt med god mat! Jag fick något speciellt av servitrisen ;) - ett coca cola glas som rymmer 0,8 l dricka ;D det ni! Och efter 5 timmar på stan så är jag ganska så slut och mina fötter är fulla med skavsår ;O dumma converse skor :(

Nu är det slappning på g resten av kvällen, ska springa ut i köket och hämta frukt nu, sen blir det tv!


   


I miss the thought of having you near..

Knäppgök?

Ja, det blev jag kallad inatt ;P Pontus och Eddie dök upp efter 3 inatt och det blev lite guitar hero och sen däckade eddie i soffan nästan direkt efter. Pontus drack och dampade med min musik på datorn. Sen kollade han och jag film men han somna så jag stängde av och försökte sova, men jag kunde inte, har bara sovit ungefär 1 timme av dom 5 jag låg i sängen =/  Och sen imorse klockan 10 så fibblade pontus med datorn igen och börja dunka volbeat på högsta volym ;P mongo unge.

Summering av gårdagen: Roligt, men galet och knäppt.

Nu är jag smått jätte trött, har försökt sova en stund men det gick inte det heller, nu är ronjis på väg hit en sväng för att prata och sen kommer pontus igen och hämtar en skiva :)

Sen ska jag försöka hålla mig vaken i de 4 timmar jag ska köra bil idag fram och tillbaka till Grisslehamn.. får se hur det går.. förhoppningsvis bra! :)


Your the devil in the sky!

Mys dag.

Blev som sagt bjuden på lasagne av Skoogis idag :) hur trevligt som helst och jättegott! Och sen blev det solning och prat på altanen :) Och åter igen, Sweden Rock känslorna smög på oss när vi satt där ute och lyssnade på musik <3

Sen åkte jag till Danne och vi satt också ute i solen och pratade en massa :) och sen gick vi in och kollade facebook och sådär.

Efter det blev det en tripp ut till mamma & Hans :) Vi kikade Robinsson och så kollade jag på film, fick sitta själv eftersom dom gick och la sig, men skönt och titta själv iaf :)

Och ja, Pontus och Eddie ska tydligen sova här och dom kommer väl så småningom hit..

Imorn blir det en tripp till Grisslehamn, ska skjutsa Skoogis till båten som avgår runt 20 tiden. Ska kika om glassboden som mammas väninna Yvonne jobbade i förut finns kvar ;D och så kommer faktiskt Bonne (Yvonne) på besök imorn och ska sova hos oss :)

Volbeat - Guitar Gangster & Cadillac Blood

Let it be.

Japp, imorse 08.10 stod det klart att jag fick klartecken att åka till Norge, så det bär av på måndag iaf,

Idag har jag skrivit brev, varit och handlat, jag skickade iväg ansökningen om lastbilsutbildningen också, så får se om jag kommer med nångång efter sommaren. Men brevet jag skrev slänger jag på lådan imorn så är det kanske framme på måndag.

Nu sitter jag och kollar på Grillad där Dregen är inbjuden som gäst, hysteriskt roligt! Dregen (Andreas Svensson) är en skön snubbe och cool som fan! Såg honom i somras på Sweden Rock ;D också fränt! Och på tal om Sweden Rock så är det fan inte lång tid kvar! Jag längtar utav bara fan nu! The best week of the year <3

Imorn blev jag bjuden hem till Skoogis på lasagne, hon skulle höra av sig imorn <3

Så många minnen.. <3

För mammigt?

Haha, ja idag har jag städat inne, bytt gardiner i köket, städat bilen samt tvättat den och jag fick göra det för hand för högtrycken hemma var på lagning, och till sist blev det bullbak här i köket, känns lite mammigt och vuxet. Men jag fick mycket gjort idag iaf :) Sen kom jag att jag hade glömt datorn hos mamma & Hans så dom fick ju komma hit med den och så fick dom fika som tack :) mysigt, och bullarna var jättegoda!

Inte fått nå svar på mejlet jag skickade heller så jag vet inte hur det blir med Norge än..... men det kanske visar sig imorn.

Ska hem till mor och hjälpa henne lite imorn, ska till Ove's och handla lite och sen blir det pirog-bakning och middag hos dom imornkväll!



Skavsår.

Usch, har börjat använda mina converse med skallar på och jag har fått skavsår på tårna, och det är då fan inte skönt vill jag lova. Får plåstra om och fortsätta använda dom så går skavet förhoppningsvis bort :)

Idag har jag och Ronja varit ute på vift, skjutsade Thomas till affärn och där mötte jag upp mamma, fick påsk-tulpaner och ett paket, helt överaskat <3 det var kökshanduk och grytlapp med påsksaker på, servetter, samt en höna och en tupp, söta var dom iaf :) tack mamma! och sen var vi på stan och lodade runt lite =) Jag skjutsade ner henne på stan och åkte hem till mamma och co och åt och kollade tv och sådär.

Nu sitter jag här och gör typ ingenting, pratar med roligt folk och lyssnar på massa massa bra musik :) Och imorn blir det att ta tag i lite viktiga saker, bl a skicka lite mejl och ringa några samtal. Men det tar vi imorgon!

Hahah, jag och johan smider framtidplaner ;D det ni!

Metallica - Nothing Else Matters <3 finns det nån bättre låt?
 

RSS 2.0