Trött och sliten, som vanligt..

Jag kan inget mer än säga att jag är helt slutkörd.

Jag bara jobbar och jobbar och hinner inget annat. Längtar tills efter tisdag kl 13.00, då är jag fri några dagar. Tänkte försöka komma igång med målningen då, om jag inte blir avbruten i min ledighet. Men det får jag nog se till själv att jag inte blir.

Inget mer och säga, over unt out.

Jag saknar. <3



Föresten, det är nytt på gång, början av nästan år!


Var hon hög?

Jahopp. Blev ju bad idag. Och roligt hade vi. Våran boende var glad och nöjd så inget att klaga på där. Och jag & Lisa bestämde att vi skulle ses imorn på stan efter jag jobbat.

Gick hem från badet. Såg att nån snubbe från Gavlegårdarna var hos mig, och jag ville verkligen inte visa mig i lägenheten! Tycker faktiskt att stopp i avlopp (köket) är pinsamt. Så jag åkte hem till bror.

Han lagade lunch till oss medans jag lirade Guitar Hero Metallica, awsome! Gick till bibblan och kollade en del där, Satanist bibeln fick man tydligen inte låna hem inte.. Tog en fika på cafét där, varav vi hamnar framför ett bord där det sitter nån skum kvinna och pratar om en massa saker med sin utlänska familj (mannen och sonen) som borde ha spelats in.. Herregud vad vi skratta.. "Ja, en migrationsneger. Dom hade sex i 40 min, de måste ju ha tagit droger. Röka hasch. Ja, hon är deprimerad, hon har faktiskt fått en diagnos. Jag har käkat anti depressiva tabletter sen jag var 17 år. Alkoholister.  Ja, jag är ju stor, så jag kan slåss jag." Och en massa annat dravel.. Vet inte om hon var hög eller något. Sånna saker kanske man inte riktigt rabblar upp på ett café, eller?

Sen gick vi in i stan och jag shoppade. Haha, blev massa underkläder och sånt där roligt. Och tänk så roligt en bror och en syster kan ha tillsammans i en massa affärer. Flumm på hög nivå.

Nehe, nu ska jag ta tag i min storstädning här. 

Uppsala-shopping.

Ja, det var bara att gå upp imorse. Vi åkte 09.15 ungefär så vi var i Uppsala i bra tid. Blev som sagt en hel del pengar spenderade. Kul var det. Blev en lunch med vår bankman Gunilla också. Trevlig prick det där!

Jag kom i alla fall hem med en jacka som jag kollat på innan, rengörings serie från Åhlens, typ tre par örhängen från Kicks och lite annat.

Sen åkte jag direkt hem till Ullis & Perra och hälsade på. Fick ge Ida mat medans hon och Perra packade ner köket. Så mysigt så. Lill snuffan, hon är så söt! Och hoppas ni får det fint i nya lägenheten! Får hjälpa till lite nästa vecka när jag är ledig, bara säg till.

Nehe, kanske ska till och leta upp de där rackarns tv-dosorna som ramlat bakom sängen av nån anledning. Kan ju vara något bra på tv:n.

Och imorn jobbar jag tre timmar. Blir bad precis som förra torsdagen.

Intressant.

Jaha. Inte mycket idag på jobbet, och det var ganska skönt faktiskt. Tyckte det mest blev flumm med lill-Karin. Men lite roligt ska man väl få ha medans man jobbar. Haha. 

Blir Uppsala imorn med mamma. Jag ska sätta sprätt på lite pengar hade jag tänkt. Har hittat en jacka jag vill ha, och du lär man ju slänga upp plonkan och betala vad det kostar när man är så kräsen. Kanske skulle ta och bjuda mamma på mat när vi ändå är iväg?

Och det här med Svin-influensan? Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det här. Är det så allvarligt som folk säger. Vad gör vaccinet och hur bra är det egentligen? Tycker nästan att det är det som folk dör av? Jag säger PASS på vaccinering i alla fall. Den saken är klar. Är sjuk nu och har inte dött, är dock antagligen inte svinis jag har, men ändå.

Pratat med M större delen av kvällen också. Samt varit och pratat lite med Moggis. Trevligt och sånt behövs lite då och då har jag märkt. Tur att dessa gossar finns.

Rasmus, älskade storebror, tack för att du finns! <3

Underbart.

Sitter med M i telefonen just nu, iih, jag är glad, för han är underbar! <3

Har jobbat idag.. jobbigt. Imorn blir det ett helvete skulle jag tro.

Den ledigheten.

Ja, bara en massa jobb. Jag gör fan inget annat än jobbar just nu tycker jag.

Jobbade ju igår, idag. Jobbar Måndag-Tisdag, ledig Onsdag, jobbar Torsdag-Fredag-Lördag-Söndag. Och sen tror jag det ramlar in jobb v.45 också, eller det bör ha gjort det idag. Får kolla imorn när jag kommer dit.

Har nyss pressat två apelsiner, just för att få riktig C-vitamin. Har nämligen kört en fruktansvärt äcklig blandningskur för att bli frisk, Treo och C-vitamin brus i en och samma dryck. Det funkar på mig, men det är groteskt äckligt. Är inte på långa vägar frisk, men det tar sig, sakta men säkert.

Jag är glad, fick prata med M igår. Underbart. Han är i Norge, så han kan inte ringa.

Nog pratat här. Kanske träffar Daniel ikväll.

Fuck you, but have a nice day! Over unt out.

Sliten och trött.

Ja, det var ju jobb på dagens planering. 9.00-16.00.. Det var typ inte en enda lugn stund idag. En kvarts rast på sju timmars jobb, inte helt okey, men det är så det ser ut där.

Ett tredje jobb kommer nog inom kort. Inte illa må jag säga. Jag har tre och så finns det dom som inte har något. Haha, säger jag.

För övrigt har jag varit med Pappa och StoffeChurch Street och ätit, jätte gott men jag kände inte mycket pga förkylningen.. Sen blev det bio, Bröllopsfotografen, skit rolig och bra!

Åkte och hämtade Ramsus (bror) och hans Victoria och åkte med dom till Sätra. Såg Angust på vägen och frågade om han ville ha skjuts, så jag skjutsade hem bror och Vic, och sen lämnade jag Angust dit han skulle. Satt och pratade i bilen länge också. Blir kanske utgång imorn med honom, PS (personal söndag). Kul och se lilla token igen i alla fall.

Jaha, och det där blir jag så jävla trött på. Jag blir så less. Tro vad ni vill, för jag bryr mig inte! Jävligt onödigt och ta upp nånting som hände för ungefär två månader sen.

Jag saknar.

Jag är sjuk. Och då menar  jag sjuk på riktigt. Förkyld och jävlig.. Och det väntas jobb imorn. Känner mig inte riktigt pepp. Men efter jobbet blir det Church street med Pappa och Stoffe och sen blir det Bröllopsfotografen.

Nehe, vem åker ur idol?


Jag saknar. <3


Torsdag.

Jobbade mellan 10.00-13.00. Gick bra och det var faktiskt skönt och bada. Jag och Lisa hade i alla fall roligt. Bestämde att vi skulle ta en fika hos henne i Sätra nån dag nästa vecka. 

Efter det gick jag hem och tog en riktig dusch och sen vilade jag. Åkte till bror runt 16.30 tiden. Fick macka och te, dagens mat. Och sen kom mamma och co hem till honom och fikade, så det blev lite prat och sådär. 

Sen åkte jag ut till Moggis ett tag och pratade och tog en cigg. Skönt att få prata av sig ibland, fast det tycker vi nog båda två. 

Imorn blir det tvättis mellan 07.00-10.00. Sen bär det av till Hofors en sväng. Faktiskt med buss, för det är planerat att vi ska till Valbo, Jag, Jennie och hennes minsta son Martin och då kör Jennie. Fun!

Slut för idag, Over unt out. 

Pluspoäng!

Jahopp. Blev väckt av att mamma ringde imorse. Blev en tur till valbo och fika på jobbet med henne. Köpte nya skor som jag blev skitnöjd med! Har kollat på dom länge men inte vågat köpa dom. Dom är så jävla snygga. Fick dock höra att dom såg ut som Nazist-kängor^^

Sen åkte jag hem till Moggis och spenderade eftermiddagen där medans han och hans lillebror fixade lite på en bil. Och jag fick lista ut vart oljepåfyllningen var, jag som inte ens kan så mycket om bilar. Men ibland kommer jag på lite fyndiga idéer och saker. Pluspoäng där.

Jag och Moggis åkte hem till mig. På vägen kläckte jag ur mig en grej som gav mig ytterliggare pluspoäng. Ibland kan jag, tro det eller ej! När vi kom hem så gjorde vi tacos, och jag fick plus för såsen jag gjorde till tacosen. Woho!

Blev sen flumm med min bror ett tag, och vi åkte hem till Ögga en sväng också.

Imorn är det jobb i 3 timmar. Jag och Lisa (också vikarie) ska iväg och bada med en från boendet som vi jobbar på. Blir nog skoj tror jag.



Nya skorna
Scorett - 499:-


Sovmorgon.

Sov nästan 12 timmar inatt, varav ett avbrott vid 10-tiden då jag fick ett samtal.

Sen var det jobb idag med, också bara 4 timmar, men det räckte. Var med på den riktiga stängningen, 20.10. Ganska kul faktiskt och bra att jag fick vara med på det så jag kan det. För övrigt var det lungt hela kvällen så det var skönt.

Åkte och mötte upp bror och åkte runt lite. Kul och ses. Skulle ses på Lördag också.

Sen åkte jag till Li. Det blev så kort igår eftersom båda var så himla trötta, så vi fick ta igen det nu ikväll istället. Men lika bra gick väl det, för trevligt hade vi, eller ja flummigt kanske vi ska säga.


Jag är så glad att du finns! Du är underbar! <3

Jobb, jobb.

Jobbade hela dagen igår.. öppning till stängning (10.00-17.30). Fick värsta ruschen då det kom in ett ryskt innebandy lag och skulle äta. Vi fick bokstavligt talat kasta ut maten ;O haha, notan slutade på ca 2200 kr.

Men det gick ju bra. Var bara så att både jag och de andra som jobbade var helt uppskruvade en timme efteråt också.

Jobbade bara fyra timmar idag, men fyfan vad trött jag är. Ska bli skönt med en rejäl sovmorgon imorn. Minst till kl 12.00.. Har inte sovit ut nånting sen förra veckan, onsdag typ.


Varför är allt så kluvet..?


2 år har gått.

17 Oktober 2007, det var den dagen jag tog mitt körkort.

Och uppdatering från förra inlägget. Det blev inge Church Street, Stoffe och pappa orkade inte vänta en timme på bord så det blev Österns Pärla istället. Men trevligt var det ju i alla fall.

Nu sitter jag och pappa och kollar på tv. Mysigt!

Imorn väntar jobb hela dagen..

Pappa.

Ja, Pappa är på väg hit nu, jag fick som jag ville. Nejdå, han ville komma hit också. Så han, jag och Stoffe tänkte gå ner till Church Street och äta lite gott. Sen får vi se vad vi hittar på. Trevligt och roligt i vilket fall som helst att få träffa pappa! <3

Jobbade ju idag också, dagtur - 8.00-15.00. Kan ju säga att det var jävligt kämpigt att gå upp imorse, usch! Gick jättebra och fick höra igen att jag var duktig, haha. Det kan man väl aldrig få höra för många gånger där.

Ja, nu kom pappa, så vi ska ut nu. Skriver mer sen.

I am falling apart.

Var hem till mamma idag, blev tjafs och sådär som vanligt.. Men vi gjorde det vi skulle i alla fall..

Ringde till pappa idag när jag åkte hem. Han var just då i Jönköping, så jag förstod att han var påväg uppåt mot Stockholm. Jag sa att jag ville att han skulle komma hit och hälsa på, så han skulle kolla om han kunde komma imorn efter att han hade jobbat klart. Så jag hoppas att han har tid att komma hit. Jag behöver honom mer än han anar... <3

Är du nöjd? Du har tryckt ner mig till botten. Hoppas det var din mening, för du lyckades ta me fan bra! Jag orkar varken med dig eller sättet du beter dig på. Jag behöver inte dig. Nej, jag behöver faktiskt inte dig.

Fuck you, but have a nice day!

Myspys.

Igår: Jobbade ju. Skitskoj. Jag fick åka på "sångcirkel" med en utav de boende, vilket innebar att man satt i en ring med en trubadur (vid namn Kent) och så skulle alla önska varsin låt. Mysigt men weird, pga det var nån (en annan) som ville hålla mig i handen hela tiden. Trivdes inte riktigt med det.. Men men.

Hade dock ont i huvudet när jag kom tillbaka till boendet och där väntades det läggdags. Så det var bara att ta itu med allt vad det innebar. Sen mötte Mli mig utanför jobbet och vi åkte hem till mig och myste!

Idag: Jag åkte ut till mamma vid 12-tiden när jag och Mli vaknade och Mli åkte hem. Mormor var där så det blev massa prat och sådär. Sen blev det middag med familjen. Trevligt. Jag och Rasmus åkte hem till honom och så kom Moggis & Ögga dit. Blev massa skitsnack, bus och tv-tittande.

Pratade med M i telefon en hel timme idag. Du är helt mysig och underbar!


Jag har förklarat att jag har släppt taget. Och ändå kommer det ett sms. Vad är det du inte förstår? Det finns ingenting kvar. Jag känner ingenting. Jag känner mig som en jävla skitstövel, men vad fan ska jag göra? Jag kan inte tvinga fram något som jag inte känner.


Tisdag + Onsdag.

Igår: Ja som sagt, det blev ju fika hemma hos sötaste Susanna. Mycket trevligt med mycket skitsnack och så. Sen hämtade vi Niklas på jobbet och skjutsade hem honom där Mathias och Anders väntade. Sen åkte vi tjejer ut på äventyr. Haha, det blev tapet-tittande. MEN det var väldigt roligt.

Jag åkte hem till mig och fixade käk. Sen gjorde jag annat. Sen skickade jag sms till Moggis och då var han hos Ögga och kollade på film, så jag åkte dit. Fick te också, mysigt!

Idag: Blev ändrade planer. Skulle åkt ut till mamma vid 10-tiden, men dem ringde från andra jobbet 8.00 imorse och ville att jag skulle jobba ikväll och jag tackar ju såklart inte nej. Så jag ska jobba 14.00-22.00 i Sätra ikväll. Wiie, pengar blir det.



Jobb + Rättvik + annat.

Jaha, vad har hänt de här sista dagarna?

Söndags: Låg hemma mest hela dagen. Men sen kom Mli på besök och så blev det mys här hemma hos mig till tv och sådär. Mysigt <3

Igår: Jag var och jobbade mellan 10.00-14.00. Gick jättebra, jag & Carro fick mycket gjort, tummen upp till oss! Ringde Moggis och bestämde att vi skulle till AF och fixa lite papper. Sen blev det mat hemma hos mig. Sen iväg till Rättvik med hans kompisar. Spännande om inte annat, mitt i allt snöblandat regn.

Väl hemma kl 22.00 kunde jag inte åka hem så jag tog en tripp till Mli. Mys i soffan och tv.

Idag: Planen för idag är att åka till Mli och mötte upp henne. Sen ska vi traska över till Susanna på fika och skitsnack. Sen ska jag träffa Li också är det tänkt, måste ringa henne. Sen vet jag inte.



Dead by April - Trapped


Äntligen fri.

Now it's just history. Nu är du fri! <3

Kom hem ca 04.25 imorse. Var först och hälsade på Ögga's industriella lilla fest. Inte riktigt min typ av musik. Hoppade över till grabbfesten i huset bredvid, samma folk som i fredags, Niklas, Johan, Anders, DK, + Matte och så Mli såklart. Jag och Mli skjutsade dem till stan. Sen åkte vi runt lite.

Skjutsade Edvall och co till stan i hans bil, sen hade vi den hela kvällen/natten.. usch, jag skäms, haha! Hann med att laga lite mat runt 00.45 hemma hos mig också mitt allt. Sen blev det skjutsande lite överallt, från krog och sådär, och så såg kvällen/natten ut fram tills då jag kom hem. 

Roligt hade vi i alla fall, det är huvudsaken.

Och jag mår illa.. Usch. Trodde det här hade gått över. Men skiten spökar igen.. Usch.


Jag tror att det är dags att släppa taget nu. Jag vill inte, för det finns något där. Men det här funkar inte. Jag klarar inte av det här längre. Jag vet inte vad fan det är som har hänt, men det här går inte. Jag hatar mig själv för att jag skriver dessa meningar. Men det som fanns från början har försvunnit, jag vet inte varför. Jag kan inte hjälpa det. Förlåt.

Dåligt.

Har varit dålig med skrivandet denna vecka. Men men.

Tors: Var på IKEA och köpte mer möbler. Vardagsrums bord i svart-brunt. Och en byrå med fyra lådor, 120x55 eller något, som jag har gjort till tv-bänk, också i svart-brunt såklart. Skitsnyggt!

Igår: Var i Hofors och hälsade på Jennie + barnen. Jättekul och träffa dem också eftersom jag aldrig gjort det. Tror Martin gillade mig, hehe. Verkade så. Visade alla sina bilar han byggt och frågade om jag skulle vara med på deras myskväll på kvällen.

Kom hem. Åkte till Mli och fixade mig, käkade tacos med dem (Tobias fyllde 19 år). Sen fick hon och jag skjuts till Andersberg där det väntades grabbfest med Niklas, Johan, Anders och DK. Riktigt skoj. Finns både bilder och filmer på det, men tror jag undviker att visa dem. Old saint's på det så var kvällen gjord! Träffade massa folk och hade trevligt som fan. Och packad var jag när kvällen slutade.

Städ och tvättning!

Var med mamma till tandläkarn imorse, så ingen sovmorgon första lediga dagen inte.. Men men, det gick bra. Jag tog en promenad ner på stan 08.15 så jag skulle vakna till liv, skönt var det!

Åkte hem till mig själv och pallrade mig ner med mina två Ikea-kassar (blåa) till tvättstugan och satte igång mitt 5 timmars tvättande. Och där emellan så städade jag av här inne, och gud vad fint det blev måste jag säga. Nu kan man släppa in folk.

Var hem till Linnea på en fika i hennes nya lägenhet, blev massa prat och sådär, jätte trevligt!

Sen åkte jag hem till Mli och hälsade på henne och Emina. Blev att vi åkte hem till mig och kollade på Gravedancers, bra och läskig film.. huuh.

Nu ska jag kolla på mitt missade avsnitt av Andra Avenyn, får se vad som händer.

Pappa ringde i söndags med, gud vad jag saknar honom! <3 Jag saknar allt där nere. Och jag vet inte alls när jag kommer kunna åka ner.. ..om jag ens kommer kunna åka ner innan sommarn nästa år.. Jag vill inte ens tänka på det, för det tär så jävla mycket att veta att jag inte kan åka ner när jag vill.. Fan! Jag hatar det här!

Jag hatar att inte ha en pappa att bråka med om vanliga saker (har aldrig bråkat om nånting), att kunna åka hem till honom och hälsa på när som helst, att bara kunna ta en fika med på stan, att kunna gå på bio-filmer som både han och jag gillar - ex Salander-filmerna (Millenium trilogin), att kunna disskutera böcker vi båda läser (kriminal romaner i alla slag).. Ja, bara en så enkel sak som att krama sin pappa varje dag..
 
Jag saknar det, Jag saknar honom, varje dag som går! <3

.

Näe, nu går det mot sitt slut. Nu är det bara en dag kvar, sen är jag ledig. Fy vad skönt. Jag ska tvätta på Tisdag hade jag tänkt. Bokade mellan 13-19, och jag lånade Dan's plopp också utan att fråga innan, men det var lungt.

Och en grov städning hinner man nog på 6 timmar också? Ska väl kunna få det att se någorlunda beboeligt här i alla fall. Känner att hela mitt hem har förfallit de här 9 dagarna som varit...

Blir en soft dag på jobbet imorn tror jag. Får se vad jag hittar på efter det. Ska se till att träffa Li <3

Idag efter jobbet åkte jag hem till bror och myste lite. Blev Osbourne's mm. Trevligt <3


Om bara alla jävla bilister kan lära sig använda den där jävla blinkersen i rondelljävlarna så blir allt bra mycket lättare och bättre! Blinkers är fan inget tillval på bilar, det ska användas för att underlätta i trafiken, men tydligen fattar inte folk det. Blir så jävla irriterad! Börjar fan undra om folk skaffade körkorten med flingpaketen för helvete..

Om helvetet finns, så upplevde jag det idag..

Fyfan vilken helvetes dag! Herregud. Jag ser då fan inte fram emot imorn.. USCH!

Jag och Mli ligger i min säng och kollar på tv. Har precis fikat lite med lite gott. Mysigt som fan ska säga. Får se vad vi hittar på. Jag ska sova om ett tag, eller ja, före tolv i alla fall.

Orkar inte skriva mer. Hejs.

Trött.

Trött och sliten är jag. Det var hur mycket som helst på jobbet idag. Stressigt som fan, men det gick. Lite tufft när man jobbar själv till stängning, vet aldrig om det blir mycket eller lite folk. Jobb imorn 09.00-17.30 och 10.00-17.30 på söndag. Fick en extra dag till på måndag.. Men det ska väl gå bra, sen är jag ledig en vecka. Kan ju säga att det behövs efter 9 dagars jobb!

Inte gjort mycket sen jag kom hem. Har gjort matlådor - Lax och wokgrönsaker. Kollade på idol och nu sitter jag och har nyss kollat på veckoavsnittet av Riverside. Och nu är det dags för Andra Avenyn-avsnittet som jag missade i veckan. Sen skulle nog Mli kika förbi en sväng innan jag skulle till att gå och lägga mig.

Skulle verkligen behöva städa och tvätta. Men det tar jag på måndag, eller efter det. Får se om jag kan få nån tvätt-tid i tvättstugan. Hatar det där jävla systemet, men vad ska man göra?

Var och klippte mig igår. Blev skitbra! Orkar dock inte lägga upp nån bild nu. 

Jag är bra sliten.

Jobbat idag. Jobbigt och stressigt emellanåt, men det gick bra. Äntligen ledig, fast bara en dag. Är jävligt sliten nu efter 5 dagar.. och veta att man har 3 dagar kvar av veckan att jobba gör inte saker bättre.

Klippning blir det i alla fall imorn. Sen vet jag inte riktigt. Får se vad det blir. Bror flyttar imorn också. Tjoho.

Nu är jag hos Li. Flummigt värre. Jag och hon i en bil, det är så underbart, skriker ut, sjunger ut all agression som finns genom den underbara musik vi lyssnar på. Finns inget bättre! <3 Ska snart sova, får se om det blir något av med det, brukar inte bli det när vi ses.

Fick brev av Markus igår. Planering på gång. Får när planen ska bli verklighet och på riktigt. Pratade på phonet i fredags också, i hela 40 min. Roligt tyckte jag, eller ja lite flummigt kanske. Men vad gör det? Underbar, "kanske längre om det blir riktigt trevligt".
 

RSS 2.0