Helg.

Jaha, ja gårdagen var mycket trevlig. Först blev det Churchstreet med Dan, jättegott. Sen Cheers och kollade hockeyn med hans pappa och låtsas-mamma. Sen blev det Old Saint's där vi mötte upp min bror och Sussie.

Idag har jag mått ganska dåligt. Jag har haft kramper och skit i magen precis hela dagen. Jag vette fan vad det är.. Men jag har haft jävligt ont i alla fall. Aldrig haft detta innan..

Har i alla fall varit hos Li hela dagen. Färgat mitt hår, lagat mat och kollat på film och bara myst hela dagen. <3


Respektlöst, är nog det enda jag kan säga..


Jobb + Bus!

Idag har jag jobbat. Jättekul! Jobbade med en jätte trevlig tjej. Har inte träffat henne förut pga att hon varit mammaledig i 14 månader. Men jag trivdes bra med henne och det gick jättebra med allt. Fick ny deligering idag också, (dvs jag får dela mediciner), tummen upp!

Jag trivs så bra i Sätra. Ska prata med lite personer och se om jag kan få vara där fr o m nu fram tills höst nångång. Jag håller tummarna!

Haft besök av Sus-Bus & bror Rasmus, kollade på "Fucking Åmål". Jag ska försöka sova snart, kommer nog inte gå så bra med tanke på att jag sov 3 timmar mellan 18.00-21.00..

Imorn blir det tvättstuga mellan 13.00-16.00, sen middag hos mormor. Får se vad det bjuds på. Sen vet jag inte vad som händer..


Stor chans!? Skulle inte tro att oddsen är så höga!?

Ja, det här är ju lite roligt.

För några dagar sedan var det en person som lagt till mig som vän på Facebook. Jag hade ingen aning om vem personen var, men accepterade och skickade ett mail till denne.

Det visar sig att han spelar i ett band, men inte vilket band som helst.. Utan ett svenskt rockband. Vilket undrar ni? Jo, SABATON! Hur stor är chansen att någon från ett band som jag tok-gillar råkar lägga till mig som vän på Facebook? Inte så stor nej, med tanke på hur många som befinner sig på Facebook. Grymt kul i alla fall! Och han är väldigt trevlig!

Här har ni då Sabaton, bilden är tagen på Sweden Rock Festival!

 
Snubben näst längst ut till vänster (<---) som jag har pratat med!


Huuuh?

Seriöst, det är ju fem dagar sen jag skrev sist, vad är det här?

Jag har jobbat hela helgen. Varit med folk. Datorn är på lagning. Lön mm.

Jag sitter just nu vid min gamla dator, också en Compaq och jag måste säga att utvecklingen vad gäller design går frammåt! Herregud så den här datorn ser ut.. haha. Jag vill typ bara skratta!

Idag har jag varit i Valbo med Sussie & Rasmus (bror). Fick skjuts till Sågen, och vi körde träning på gymmet. Det var hur skönt som helst! Bokade nästa vecka också!

Sen gick jag till Mli. Tog en fika och följde henne till tågstationen där vi mötte upp Niklas och fikade, dock inte jag. Och vi vinkade av henne och hennes tåg mot Kiruna. <3 Får se om jag åker upp i början på Maj.

Jag åkte hem och Dan kom hit. Kollade tv och pratade lite och så.


Och GRATTIS till Pontus som fått tillbaka sitt körkort! ;D


Bad Romance.

Känns som att jag är less på det mesta i mitt liv nu. Jag vet att jag inte borde klaga.. Jag vet en person som har det värre, och jag tänker på dig. Din sjukdom tär på dig, sakta men säkert.. Jag vet. Jag hoppas vi hinner ses innan..

Igår blev det stan och sen mys med Mli hemma hos henne. Sen knatade vi hem till mig. Kollade film och låg och pratade halva natten. <3

Idag har blev det fika på stan med LisaWayne's och en tur på stan. Kul och träffas nu när vi inte jobbar med varandra så mycket längre.

Nu ikväll blev det först fika på stan med Moggis och Maggie, trevligt. <3
Sen kom lillasyster och lillebror hit och kika film! Jättemysigt! <3

Jag har blåmärken överallt på armen, ser ut som jag blivit misshandlad.


.. bad romance, it's exactly what this is.


Bäbis!

Åååh, jag är kär! I en liten söt och go staff-tik vid namn Åsa. Henne skulle jag vilja ha.
Har aldrig sett något sötare i hela mitt liv.

Jag och Mli var som sagt hos en uppfödare i Marma idag och kollade. Mli ska skaffa staff-valp. Vi fick träffa sex st söta små. Och det blev bara massa gos och mys! Underbart! Jag blev faktiskt lite sugen jag med.

Nu ikväll har det varit lite vin-kväll hos Mli, med Malin. Trevligt :) <3

Inglourious Basterds!

Jag och Mli kikade Inglourious Basterds igår (halva). Jag kan inte se den filmen för många gånger! Den är så sjukt jävla bra! Finns inte många sånna filmer, som är bra!

Vi vaknade väl typ 11.00 idag. Kollade klart på Inglourious Basterds. Sen blev det handling på Citygross. Matlagning och sånt på det, awesome! Sen kom bror Rasmus hit med en film som vi kikade på, Brüno eller hur den nu stavades. Så JÄVLA DÅLIG film!

Imorn bli det Marma och lite annat! :)

Helgen!

Fredag: Jag åkte till Li, fixade oss, käkake mat och korkade upp vin. Hann få i oss ganska mycket innan vi åkte ner till stan och mötte upp min bror Rasmus. Gick på Old Saint's. Hade skit trevligt!

Lördag: Vaknade bakis. Åkte till jobbet i Sätra. Jag och Helena hade skit kul på stan. Hade varken träffat eller jobbat med henne förut men vi klickade så att säga. Jävligt kul!

Jag åkte hem till Mli och där blev det dricka igen då! Bara att korka upp och börja om på nytt! Slutade med fest i Hille hos Patrik! Jävligt kul! Det också, haha! Sen träffade jag A, och sen hade vi ett långt telefon samtal i ca 1 timme.

Söndag: Vaknade bakis. Var bakis och mådde helt piss rent ut sagt hela dagen igår. Tv, mys, mat och film, underbart! Sen kom Malin förbi med sin amstaff Milo, vi låg och myste sen på kvällen. Sötis!

Idag/Måndag: Jobb mellan 9.00-12.00. Sen åkte jag med mamma Hans till Toyota och dom köpte en ny bil.

Fick skjuts till Sussanna & Mathias där det bjöds på the, kaffe och fika :) massa mys med dom, Mli, Niklas och Sussanna's kompis. Sen blev det mat med hela gänget. Och nu ska jag och Mli mysa :) <3

We took it to the next level.

Jahapp, det vart ingen blogg igår. Jag hann/orkade inte.

Åkte till Ullis och co igår eftermiddag och vi hade mysdag, trevligt! :)

Sen låg jag och pratade med M större delen av natten, jag tror klockan slog 04.15 när jag kikade sist. Tänk vad fort tiden går egentligen, det är nästan ett helt år sen nu. Jag saknar, det som fanns, det som var. Jag vet att det fortfarande finns, men på ett helt annat sätt.

Nu är det bara EN dag kvar till MLI kommer hem! KÄRLEK! <3

Jag ska egentligen möta upp henne på stationen imorn, men dom ringde in mig på jobb så jag måste jobba lite först, men sen så blir det massa mys + dricka vin/sprit natten lång :) <3

Hot Fuzz.

Ja, igår hände inte så mycket. En lugn skön dag mest.

Syster skjutsade mig till affären och jag lagade lite mat.

På kvällningen blev det mys med R och R, och vi spelade Geni, men ingen vann för vi spelade aldrig klart. Men kul var det i alla fall.

Nu har jag nästan nyss vaknat. Dricker honungsvatten med mjölk för halsen och ska kika på Hot Fuzz, och jag har en känsla av att jag kommer att gilla denna film. Verkar grym!


Under nålen..

.. för sjätte gången då. Det känns bra, men ack så ont det gör. Men det är inte så konstigt eftersom vi körde konstant i 3 ½ timme igår. Och det återstår ca 1 ½ timme av ifyllning och färgläggning.

Blev lite fika och sådär igårkväll/inatt. Trevligt!

Nu ska jag bara självdö här hemma. Jag är ganska skapligt förkyld och har som sagt ont från igår. Måste få i mig någon mat, men känns inte så lockande om man säger så.. usch!

Måndag i all ära.

Jahapp, vad har hänt idag?

Har varit på stan med R och R, hade trevligt faktiskt. Var på AF och fixade papper.
Sen Wayne's och åt sallad. Sen var vi på stan och så blev det George på det.

Nu har jag Moggis och Maggie här, sen 20.00. Har kollat på film, pratat och fikat.
Men dom är nog snart på G hemmåt. Vi har lite att fixa innan så att säga!

Imorgon/idag blir det tatuering! TAGGA! Jag är sjukt laddad! Uppdatering kommer!

Söndag.

Jobbat idag och nu är denna jobb helg över. Helt sjukt, jag kommer inte jobba föräns om två veckor.. usch! Jag kommer bli bra rastlös. Och lite jobb är lika med lite pengar.

Men min Mli kommer ju hem. Och då kommer jag vi kunna umgås massor eftersom jag är ledig! Som jag saknar henne. <3

Imorn blir det till att träffa tjejerna och fixa lite på bla AF, usch för det stället.

Nu ska jag fixa massa papper och skicka mail till diverse personer på bla Bilprovningen, Gavlegårdarna och Länsförsäkringar.

Sen blir det tv och mys.

Här har ni något som svänger bra!


Lördag.

Ja, igår var jag ner på stan med Sågen, trallade runt lite där. Jag köpte ett kort till Ullis. Gick hem till henne och lämnade det. Jag hoppas hon blev glad. Vi hade i alla fall trevligt sen med film och mys. Och Idisen bara växer hon, lill-fia. Ni är underbara. <3

Och idag har jag jobbat hela dagen, och samma sak gäller imorn. Sen ska jag bli bjudenmat hos min bror, trevlans!

Nu sitter jag här och fryser som en gnu i min lägenhet, för att det endast är ca 17 grader här inne. Blää på det säger jag.

Kanske blir en fika med tjejerna i veckan. Skulle vara bra trevligt!


Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag är bara så jävla trött och ledsen. Jag orkar inte.
Jag hatar verkligen mig själv för att jag skriver detta. Jag kan inte hjälpa att jag känner såhär. Du förstör. Du vet inte ens om hur mycket du har förstört mig, och det kommer du aldrig att få veta. Jag är sedan länge förstörd ända in i själen. Spår som du har satt. Spår som aldrig går ur.

Hon kommer hem!

Vem undrar ni? Jo, för min Mli, kommer hem från Kiruna och hälsar på den 16 januari! Jag längtar jätte mycket, och det går inte beskriva vad just denna människa betyder! <3

För att jag älskar dig!


Onsdag!

Ja idag har jag inte gjort många knop.

Var och handlade med mamma och Hans. Sen blev jag bjuden på middag hos dom.

Sen fick jag skjuts hem. Och Linnea kom hit på fika. Men nu stannar hon tills imorn, lika bra det, så det inte händer henne något när hon ska gå hem!

Imorn blir det Uppsala med mamma, ska äta lunch med våran bankman, eller ja, denne är i detta fall en kvinna.

Nehepp, nu ska vi kika tv, och sen blir det sova för oss!

Möjligtvis tatueringfredagTummen upp!

Yes!

Bara massa mys nu. Lite lugn vecka känns det som. Men bra!

Jag har sålt min bil idag! Jag är sjukt nöjd över att ha blivit av med den! Ett stort problem ur världen! Jag och Moggis var ute i två timmar och fixade massa saker och det resulterar i att vi sitter och fryser ännu, fast vi har varit inne i säkert tre timmar snart.

Jag lagade mat till oss innan, köttfärsås och spagetti, ris till Moggis. Och nu håller vi på och bakar lite kakor. Chokladsnittar eller vad dom nu kallas.

Har kollat på We own the night också, bra film!

Long time.

Längesen jag skrev nu såg jag. Men jag har haft annat för mig.

Jag och Daniel var i alla fall och kollade på Avatar i Lördags, riktigt bra film! Jag gillade den skarpt! Måste köpa den sen, haha. Sen tog jag 00.20 bussen hem till Li och spenderade natten där.

Och ja, jag vet inte vad jag ska skriva. Jag är förvirrad just nu.

Ska i alla fall till jobbet nu.


Skillet, dem som just nu får mig att må bra! <3


Nytt.

Jag saknar min Mli, jättemycket! Jag vill att du kommer hem! <3

Jag köpte ju som sagt en ny telefon igår. Har dock inte använt den än, men imorgon ska den fixas. Jävligt nöjd i alla fall! Den är sjukt SNYGG!

Idag har jag jobbat, 14.00-22.00. Det gick bra och snöskottning fanns på dagen meny av jobb. Men allt var lungt. Massa prat med hon som jag jobbade med, trevligt.

Här sitter jag, med frost-skador och jag fryser som fan också.. Det ser illa ut kan jag säga, vet dock inte vad allt beror på. Hittade andra skador idag också.

Är ledig denna helgen, tur för mig, för jag hade verkligen inte orkat jobba.


Nyårsafton.

Jaha, och hur ska man summera gårdagen, nyår, på bästa sätt?

Jag jobbade mellan 16.00 - 21.00. Satte mig på 10:an från Sätra. Det hoppade på ett grabbgäng17 pers som var ganska packade (hockeyspelare, antar jag). Det jag upplevde på bussen var ungefär det man upplever på en hockey match, dvs hockey ramsor, bira bira bira, och ja lite främre bussen är ni klara, bakre bussen är ni klara. MEN när bussen kom till Borgis börjar hela bussjäveln rökfyllas och alla skriker typ att det brinner i bussen. MEN det var i själva verket någon som hade dragit ut sprinten på brandsläckaren och att det var det som rökfyllde bussen. Vilken jävla panik! 

Jag kom i alla fall till Andersberg, busschauffören skjutsade mig direkt dit och struntade i sin rutt, haha. Väl där blev det fest med härligt folk och tolvslaget firades med folket, skumpa (Asti Cinzano) och massor av raketer!

Nu ska jag kila till jobbet igen!


RSS 2.0