Byttis bus i detalj =)

Ja nu är jag hemma igen från min vecka i Blekinge! Gud så skönt det har varit! <3 Träffat massa med folk som jag ville träffa och jag hann med det flera ggr om!

Fredag: Vi kom ner, och jag åkte direkt till Matilda m. familj :) <3 jag kunde inte bärga mig, var tvungen att träffa dom redan först kvällen. Fick mat och sen blev det fredagsmys med Let's dance. Sen ringde pappa och ville att jag och Matilda skulle åka ut till Petra och hälsa på dom så det gjorde vi :) Blev mys med pappsen och massa prat <3 Sov hos Matilda sen.

Vättern utsikt

Lördag: Vi vaknade och det blev film tiill frullen, men det var as dålig så vi tog fran Oliver's blåspennor och gjorde lite bilder, riktigt kul, men jag glömde dom där. Sen åkte hon, jag och Oliver till Sarah och kollade på hennes nya lamm :) as söta, typ 20 st nya, wie! Sarah var dock inte hemma, trodde vi, men det visade sig att hon visst hade varit hemma och läst tidning på soffan ;P haha shi på oss som inte plingade på dörren. Sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte till Malin m familj. Blev tacos och mys. Men alla gick och la sig 22.00 så jag fick då sitta och kolla film alldeles själv.. blää.

Sarah's, Matilda's, Oliver's och mina små sötingar <3
   

Söndag: Vaknade tidigt av att Cassandra och Cornelia satt och käkade godis 07.00 ;O usch, blää på barn som inte sover länge.. Jag och mamma åkte och hälsade på Erika (gemensam kompis till mamma och pappa), vi fick nybakade bullar :) Sen pratade vi lite skit. Sen åkte vi till Alice, dom skulle spela bingolotto, men det blev att jag åkte till storebror och umgicks med honom ist :) <3 lagade mat och kollade beck och kollade på hans roliga fiskedrag och så sov jag där.

Den ni, speciellt drag ;)

Måndag: Vaknade hos bror 09.00, mamma messade och vi bestämde att vi skulle till Älmhult :) Vi var på Ikea och inne i stan. Bror hittade skor och träningskläder. Jag hittade med skor men bror tyckte dom var fula så jag sket i det ;P Sen fick jag och mamma ryck och hälsade på mina storebröders farmor Laimi, jättekul! Jag och mina småsyskon var ofta där efter dagis och skolan när vi var små och allt såg precis lika ut :) Jag fattade då inte mycket vad hon sa, hon bryter enormt grovt på finska när hon pratar svenska, men vad gör det, kul och se henne igen! Sen blev det entur till Sarri - mina storebröders faster. Hon blev jättechockad att vi bara kom men glad. Jag var mycket hos henne när jag var liten. Träffade alla hennes söner med, shit vad stora dom har blivit Jonathan 22, Jepsper 18, Jonas 17 och Julius 9 och alla ser likadana ut :D hehe, kul var det iaf att träffa dom. Sen åkte vi till Malin och sov. Jag och Johan (hennes son) satt och kollade på Mirrors på natten där ;P haha shit, jävla störd film.

Pepparkaks husen på väg till Älmhult 
 

Tisdag: Vaknade och jag åkte till Martina, hon hade tagit ledig hela dagen för att träffa mig :) supergulligt! Vi var i Karlshamn och hittade på bus hela dagen, jättekul och träffa henne igen! <3 Sen tog jag bussen till Kylinge där Bodil hämtade mig :) Ville träffa Matilda igen och sova där <3 Vi käkade och sen åkte jag och Matilda till Sarah. Matildas pappa var där så vi pratade massor med honom och Sarah, blev allvarlig diskussion. Hade samma diskussion med Bodil och co. Så lätt när ni förstår - and some day I'll come back! <3 Sen blev det mys med Matilda och sen deckade både hon och jag.

Heter det inte mjukisbyxor i affärer? haha ;D

Onsdag: Vaknade 07.30 av att hela familjen hade åkt hemmifrån, jag somnade om ett tag. Sen blev det frukost och film - 27 dresses. Jag gick ut med soporna och diskade det som var sen dom ätit på morgonen, och sen tog jag OPA och åkte till Maxi och handlade åt familjen :) lite kan man ju göra när man bor där! =) Bodil kom och hämtade mig runt 14.00, vi åkte till fritids och hämtade Bolle (Oliver) där jag möttes av en bamsekram :) sötnosen då! Sen åkte vi till Sölvesborg där han skulle klippa sig. Jag tog V 70:n och åkte till Matildas skola och hämtade henne och hon blev då bra glad att det var jag som kom ;D <3 Vi åkte in till Sölvesborg igen och tog en fika och så kom Bodil och Oliver med och gjorde oss sällskap. Sen blev det middag och våfflor hos dom och sen åkte jag till Alice där jag och mamma sov.

Torsdag: Jag och mamma åkte hem, var hemma runt 19.00. Jag tog bilen och åkte till Li :) och sov där <3

Tändsticksgumman i Jönköping

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0